Dagens Lucas - KOIN konkurrence

Dagens Julius – CostBart

CostBartCostBartCostBartCostBart

CostBart skjorte (Gave) – 499,75 kr. // CostBart chinos (Gave) – kommer snart //
 
 

CostBart tendenser – skjorte + chinos

 

2 tendenser som vi kommer til at se mere og mere: chinos og skjorter.

I det kommende forår kommer vi til at se mere og mere at disse 2 tendenser. Hvor bukserne indtil nu har været med mange detaljer og helst med skæve ben og udvendige knapper, så kommer vi mere og mere hen imod bukser med et regular snit, og mere enkle i udtrykket. Det kan som her være i en chino model eller også i en 5-lommers jeans model.

Modellen Julius har på her er fra CostBart og er i en meget mørkeblå/navy farve – nærmest sort.

Skjorterne kommer i alverdens afskygninger og gerne i tern. Ofte skal skjorter jo stryges, men vi kommer til at se rigtig mange modeller i strygefrit materiale. Skjorten som Julius her har på kan sagtens stryges, men man kan også sagtens helt undgå det. Personligt kan jeg godt lide looket med at den er lidt krøllet i udseendet og her ikke i hensigt at stryge den hver gang.
Jeg har ofte været vild med skjorter til drengene, men jeg må også indrømme at jeg også ofte er gået udenom dem simpelthen fordi jeg ikke får strøget dem hver gang de skal på. De gange jeg så har investeret i skjorter til dem, så ender det altid med at det er noget af det der hænger aller mest i skabet og altså ikke kommer så meget i brug som alt deres andet tøj.
Denne skjorte fra CostBart er anderledes og Julius beder faktisk tit om selv at få den på.
Den er en anelse børstet i kvaliteten uden dog at være flonel-agtig. Og så elsker jeg de skrå syninger henover brystet som giver skjorten en fed kant, der skiller sig udfra de mere klassiske modeller.

Costbart

CostBart sort dynevest – 599,75 kr. // CostBart blå termovest – 449,75 kr. //
 

Jeg har en ide om at skjorten også kunne være super fed med en af de ovenstående veste – begge også fra CostBart.
Skal bare lige have besluttet mig for hvilken en af de to vi skal vælge – for begge har han vist desværre ikke brug for ;0)

I det hele taget så laver CostBart noget super fedt tøj til tween alderen, og rammer nogle helt rigtige tendenser uden det bliver helt for voksent selvom man som Julius faktisk stadig kun er 8 år. Det er klart blevet et af mine egne yndlingsmærker til Julius efter han er vokset ud af det mere gængse børnetøj.
Har I børn i alderen 8-16 år, så kan jeg varmt anbefale mærket.

 

 

Jeres mening om tendenser i børnemoden

 

I foråret kommer vi til at mærke tendenserne mest på tween kollektionerne, men man kan så småt også ane dem i børnetøjskollektionerne.

Hvad synes I om de to tendenser?
Bukserne i lige snit og med få detaljer – er det noget I synes om eller tror I stadig I vil foretrække modeller med skæve ben, udvendige knapper og mange detaljer?

Jeg glæder mig til at høre hvad I synes om det og håber I vil give jeres mening til kende?
Det hjælper mig rigtig meget når jeg skal købe ind til de kommende kollektioner ;0)

 

 

 

4 kommentarer

 • Christine

  Hvor er han bare sej at se på Julius. Er nød til at sige, at skjorte virkelig klæder ham. Super fede bukser også!

  Virkelig smart søde Pernille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså nu har jeg jo ikke en dreng, men er nødt til at skrive den skjorte er for fed!!! Er helt vild med den og mixet med ternene! Jeg ville nok vælge den blå vest til, men tror begge kan fungerer.
  Tænker også at bukserne ser rigtig fine ud, og faktisk rart at det ikke alltid skal være skæve ben.
  glæder mig til at se de kommende kollektioner, og for mit vedkommende – det der er til piger 😀 Øv at man ikke lige har en 3’er = dreng 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ha ha Kirsten, sådan har jeg det ofte med alt pigetøjet ;0) Costbart pigetøjet er dog bestemt også et kig værd og lige nu har jeg faktisk også en der tester pige for mig. Så det vil I også kommer til at høre om her på bloggen.
   Mht. skjorten så er det fedeste at den ikke skal stryges.
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Lucas - KOIN konkurrence