Vind - Ej sikke Lej sengetøj

Levi’s – Vind Levi’s børnetøj

Konkurrencen er slut

Levi's

Lucas fik i efteråret sine første Levi’s jeans. Pga. hans børneeksem er han ret sart i forhold til hvad for noget tøj han har på og det skal helst være blødt og behageligt for ham. Derfor er det også inden for det sidste års tid at vi sådan for alvor er gået over til jeans til ham.

Jeg synes personligt at Levi’s er dyre og var ikke overbevist om, at det var det værd at give så meget for et par børnejeans. Jeg blev også en anelse skuffet da vi fik dem hjem og de for det første ikke var fæstnet i elastikken på den indvendige justering. Hvis man ikke er opmærksom kan elastikken derfor smutte hele vejen igennem løbegangen.
Lucas er ret spinkel, så den indvendige elastik er et must på de fleste bukser. Jeg må dog sige at når først elastikken er sat der hvor den skal sidde, så er det faktisk ikke nødvendigt at den er fæstnet. Den har ihvertfald blevet på plads i den tid vi har brugt dem, og det har nu snart været i 7 måneders tid.

Lucas fik 2 par Levis jeans og en sej blå Levi’s t-shirt med logo.
Begge jeans har været i heftig brug siden, og specielt det ene par har været uundværlige i vinterhalvåret. De havde nemlig et blødt bomuldsfoer og elastik kant i taljen. De fås stadig lige her og med 30% rabat. Selvom der er elastik kant i taljen er der også stadig indvendig justerbar elastik.

T-shirten har vi brugt rigtig meget sammen med en hvid basis t-shirt indenunder her i vinterhalvåret, og den er stadig så god som ny at se på. Farven er nærmest fuldstændig intakt, selvom den er vasket et utal af gange.

Selvom jeg var lidt skeptisk for om det nu også var pengene værd for et par Levi’s når det nu var til et barn, så må jeg indrømme at vi med tiden har lært at elske dem. Min skepsis prægede nok lidt brugen i starten, men Lucas har ofte selv udpeget lige netop Levi’s jeans’ne som dem han gerne ville have på.
For mig har det ikke betydet noget at det er en mærkevarer. Det vigtigste for mig vil altid være at mine børn har det behageligt i det tøj de har på til hverdag, og at de har frihed til at være de børn de er.
Men jeg må også indrømme at Levi’s jeans’ne faktisk er super seje på og at det giver et lidt cool look.

I forhold til størrelse så synes jeg det er ret normalt i størrelsen. Lucas har haft både t-shirt og jeans i samme str., hvor vi ellers ofte oplever at han skal have nummeret mindre i bukser/jeans end han bruger i t-shirts.

Levi's

 

Vind Levi’s jeans til dit barn

 Konkurrencen er slut

I samarbejde med Levi’s har jeg fået lov at udlodde et par valgfri Levi’s børnejeans fra SmartKids.dk til en heldig læser.

 

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder med et link til det par Levi’s jeans fra SmartKids.dk du ønsker dig hvis du vinder. Du finder alle Levi’s jeans lige her: Levis på SmartKids.dk
Skriv også gerne hvem der skal have de lækre jeans.

3: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 27. februar  :0)

 

Præmien gælder kun til Levi’s jeans på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

154 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind - Ej sikke Lej sengetøj