Test - Sorel vinterstøvler til børn

Hummel HQ i Århus

I går dragede jeg til Århus og skulle besøge Hummel for at bestille deres AW13 kollektion hjem til SmartKids.dk
Det blev en dag med en fantastisk dårlig start og en aflyst færge – følte lidt at min mandag fortsatte hvor den slap og altså ikke på den gode måde.
Så der sad jeg på Sjællands Odde uden færge :0(
Hvis du følger mig på Instagram har du måske allerede set billeder – find mig på @boernetoejsindkoeberen
Jeg har også vist et par enkelte sneak peaks af AW13 kollektionen på Instagram hvis du er nysgerrig ;0)

Men dagen udviklede sig heldigvis i en noget bedre retning og jeg nuppede da bare lige i 1½ times venten på Sjællands Odde før en ny færge gik.

Det er altid en fornøjelse at besøge Hummel, og man kan ikke undgå at komme i god stemning når man træder ind i deres lokaler. Jeg vil lade billederne tale for sig selv, men jeg bliver nødt til at sige at menneskene bag Hummel, simpelthen er de mest rare og behagelige mennesker du nogensinde vil kunne forestille dig.
Jeg ved ikke hvorfor, men Hummel gør mig bare glad og det kommer nok ikke det mindste bag på dig at jeg knus elsker det mærke? God karma er IKKE bare en floskel – det er virkelig dybt integreret i firmaet og der er sådan en behagelig stemning. Håber lidt stemningen fra billederne vil skinne lidt igennem?
Er det ikke bare fint?

 

Hummel HQ

HummelHummelHummel

Og hvis i har lyst til at møde en af folkene bag, så lur lige denne her video af Mikkel fra Hummel, som vi filmede på modemessen – han tager lidt pis på det hele i slutningen og det er ret sjovt ;0)

 

Mikkel – du er for sej :0)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test - Sorel vinterstøvler til børn