Test - Hummel flyverdragt, vinterjakke og skibukser - Del. 1

Test – Hummel flyverdragt, vinterjakke og skibukser – Del. 2

Hummel flyverdragt

Lucas i: Hummel flyverdragt  //
Hummel luffer  // Hummel elefanthue  //
 

Ligesom Julius, så har Lucas også haft Hummel vinterovertøj i år – både flyverdragt og 2-delt sæt bestående af vinterjakke og skibukser.
I kan læse om test af Julius’ Hummel vinterovertøj LIGE HER.

Lucas er 5 år, og har således brugt flyverdragt og vinterjakke rigtig meget – hvor jeg til gengæld må indrømme at hans gule Hummel skibukser ikke har været så voldsomt meget i brug.
Til gengæld er både flyverdragt og vinterjakke blevet udsat for lidt af hvert – specielt vinterjakken som han har på hver evig eneste dag.

 

Test af Hummel flyverdragt

Hummel flyverdragt

Det er nu tredje sæson vi har Hummel flyverdragt til drengene, og de har ikke en eneste gang skuffet. Lucas har den mørkeblå udgave af Sky Snowsuit, og den har vinkler ned langs ærmerne i gul og turkis, som giver en fed kontrast til den mørkeblå farve. Samtidig passer elefanthuen perfekt.
For min skyld må Hummel gerne være farvestrålende uden at være for voldsomt. Det synes jeg denne dragt er et perfekt eksempel på, og den passer super til Lucas og hans alder.
Julius som er 8 år, har flyverdragten i grå som I kan læse om HER – og den er perfekt til ham og hans alder fordi den er tone-i-tone i vinklerne og holdt i de grå nuancer.

Lucas er meget spinkel og en anelse undervægtig i forhold til hans højde og alder. Han er 5 år og har i denne vintersæson startet med at være en størrelse 110/5 år for nu at være en størrelse 116/6 år i det meste.
Flyverdragten har han i en str. 116/6 år og det har været den perfekte størrelse for ham.
Jeg synes personligt at Hummel er ret normalt i str. og det gælder også flyverdragterne. Drengene har samme str. i deres Hummel flyverdragt som i det meste andet tøj fra div. andre mærker.
Dog skal du være opmærksom på at hvis du sammenligner med flvyerdragter fra mærker der normalt er store i str., så vil det virke som om at Hummel er små. Men jeg vil nu stadig anbefale at man tager den str. som barnet også bruger i tøj ;0)

Som jeg også tidligere har skrevet om i min test af Hummel vinterovertøj – Del. 1, så køber jeg altid flyverdragterne så de passer. Hverken for store eller for små. Jeg ved en del tænker at de skal købe en flyverdragt så den passer en hel sæson og derfor ofte køber dem større end barnet er på pågældende tidspunkt.
Personligt synes jeg bare at det ødelægger barnet bevægelighed rigtig meget, med en flyverdragt som er på grænsen til at være alt for stor – så derfor vil jeg aldrig anbefale det.
Men det er jo en smags sag, og måske sidder der nogle af jer derude som har god erfaring med det ;0)

Jeg vil så også sige at mine drenge er nået en alder nu (5 og 8 år), at de ikke vokser så meget i løbet af en sæson mere. Pludselig kan de tage et ryk, men de holder sig som regel til samme str. indenfor sæson og det synes jeg faktisk de har gjort fra ca. str. 86/92 stykker.

Vi har i de 3 år vi nu har brugt Hummel flyverdragt til drengene, ikke haft noget at sætte på dragterne. De holder dem tørre og varme igennem hele vinteren og det nærmest hvad end de udsætter dem så.
Man skal dog være opmærksom på at hvis man ønsker en flyverdragt med 2 lynlåse, så er det Hummel Star snowsuit man skal overveje. Den går optil str. 104 og er med 2 lynlåse.
Lige præcis i Hummel vil jeg faktisk også anbefale at man helt op til str. 104 tager Star snowsuit med 2 lynlåse. Lynlåsen i Sky snowsuit som går fra str. 92 og op, er en anelse kort i det og på de små str. kan det derfor være besværligt med kun 1 lynlås.
I Lucas’ alder er det dog ikke noget problem – tværtimod.
Sky snowsuit bliver også en anelse smallere i modellen end Star snowsuit er, som er mere baggy og god pasform til de mindre str.

 

Test af Hummel vinterjakke og skibukser

Hummel vinterjakke

Lucas i: Hummel vinterjakke// Hummel skibukser  //
Hummel TEX sneakers //
 

Denne sæson har Lucas haft Hummel Barny vinterjakke, som er en model der ikke er vandtæt – dvs. funktionel. Den er vatteret og vandafvisende, men altså desværre ikke 100% vandtæt som kræver et vandsøjletryk på 3.000 mm eller derover.
Umiddelbart har det ikke været noget problem for os at den ikke var det, for Lucas har primært brugt jakken i det daglige til og fra børnehave osv.
Til funktionelt brug har han haft både Hummel flyverdragten og også en flyverdragt fra et andet mærke, så her har vi været dækket godt ind.
Hvis man har tænkt sig at bruge jakken, til funktionelt brug, skal man overveje om Barny jakken er nok. Her skal man evt. overveje at investere i en jakke der har et vandsøjletryk på over 3.000 mm og i mere slidstærk kvalitet.
Barny jakken er desværre udsolgt på SmartKids.dk, men jeg er sikker på i stadig kan finde den på tilbud i andre butikker hvis det har interesse ;0)

Ligesom flvyerdragten så har Lucas vinterjakken i str. 116, og den har passet ham perfekt igennem hele vinteren. I starten så den ud til at være en anelse stor, men en str. 110 havde været for lille.

I tilfælde af at begge flyverdragter ikke kunne komme i brug (den ene hænger fast i børnehaven), så har vi også investeret i de gule skibukser til ham.
Jeg må dog indrømme at han stort set ikke har haft dem på, men det er nok mere et spørgmål om vinteren end så meget andet. Måske kan vi nå at få en masse sne endnu, og så er jeg slet ikke i tvivl om at de kommer mere i brug.
Egentlig har Lucas også en alder hvor flyverdragt bare stadig er at foretrække når man skal ud og boltrer sig. Alligevel må jeg indrømme at vi nok også igen næste år kommer til at have 2 flyverdragter samt et 2-delt sæt til ham. Man ved jo aldrig helt hvordan vinteren bliver.
Hvis I vil læse lidt mere om skibukserne, kan I læse indlægget om Test af Hummel overtøj Del.1, hvor jeg skriver en del om Julius’ brug.

Som tilbehør har Lucas både haft elefanthue og vanter fra Hummel.
Elefanthuen er en anelse høj i hovedet, hvis man kan sige sådan. På Lucas passer den super, men jeg ved at nogle har haft problemer med at få den til at passe på barnets hoved. Nok mest i de små størrelse ;0)

Vi kan igen på det varmeste anbefale Hummel overtøj, så hvis du lige nu er ved at investere i overtøj til ungerne til næste vinter, så er det måske en ide at finde Hummel flyverdragt, vinterjakker og skibukser på tilbud :0)
Vi skal helt sikkert også have Hummel igen næste år – for fjerde år i træk.

Hummel overtøj kan bl.a. købes på boozt.com LIGE HER

Indlægget indeholder affiliate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test - Hummel flyverdragt, vinterjakke og skibukser - Del. 1