OnePiece til Børn - Den fedeste jumpsuit

Julebag med børn

Håber julefreden er ved at sænke sig hjemme hos jer derude ;0)
Her har den sidste uges tid været lige lovlig hård og som altid ikke forventet.

Lucas og jeg blev ramt af sygdom, og da jeg havde hamrende travlt på jobbet her op til jul, så jeg mig nødsaget til alligevel at tage på job. Det gør jeg aldrig igen !!! For jeg har været fuldstændig kvæstet og udkørt selvom jeg egentlig er nogenlunde frisk igen. Puha lyt til din krop kvinde !!!
Til gengæld kan jeg nu holde juleferie med go ro i sindet, og med tanken om at der er styr på alle mine opgaver og hængepartier som jeg ellers lige havde :0) Og ikke mindst en tom mail-boks :0)

Pga. sygdom og mindre julestress har jeg jo slet ikke fået fulgt op på vores pakkekalender/drillenisse projekt – det beklager jeg. Jeg vil derfor skåne jer og kun vise de største projekter vi har haft gang i den sidste tid.

 

Julebag med børn

Julebag med børnJulebag med børn

Sidste weekend havde vi igen haft besøg af drillenissen, som havde været i gang i vores køkken.
Drengene vågnede op til små pakker med kagepynt, en opskrift og en seddel fra nissen.

I køkkenet var der rodet og der var mel over det hele. I køleskabet fandt vi resultatet af nissen køkkenprojekt og nu skulle der så bages :0)

Julebag med børnJulebag med børn

Drengene kastede sig ud i projektet med stor ildhu og Julius fandt julemusik på Ipad’en. Det var virkelig hyggeligt.
Opskriften er fra “Krudtugler og kanelsnegle” af Sif Orellana – Fantastisk bog, men rigtig mange gode opskrifter, ideer og inspiration til livet med børn. Elsker alle Sif’s bøger, de kan varmt anbefales.

Dejen til kagerne her er super børnevenlig. Nem at arbejde med og klistrer ikke. Vi bruger den faktisk hvert år – så TAK til Sif :0)

Julebag med boernJulebag med boern

Normalt plejer drengene at gå kolde midt i udstiknings-projektet, men det gik så fint i år. Vi tog os god tid og skulle ikke nå noget, men drengene var ivrige efter at komme til at pynte kagerne med det pynt de havde fået af nissen.

Vi lavede 5 forskellige slags glasur og puttede det i små frostposer. På den måde kunne vi klippe et lille hul og glasuren var nem at tegne med. En anden fantastisk ting ved at have puttet det i poser, var at det holdt længe. Det stivnede ikke og på den måde kunne drengene gå til og fra som de lystede. GENIALT :0)

Faktisk pyntede de også dagen efter med samme glasur, som bare var størknet lidt i enden. Når først vi havde fjernet det, var det ligeså godt som dagen forinden.

Pas på ikke at klippe hullet for stort, og sørg for at glasuren er forholdsvis tør i det. Den skal næsten være så stiv at den næsten ikke kan røres rundt i.

Rigtig glædelig jul til jer alle derude :0)

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePiece til Børn - Den fedeste jumpsuit