3. december - Drillenissen

4+5 december – Pakkekalender

Pakkekalender – Disse små fætre fandt drengene i deres julesokker i går :0)
Lucas har været gladest for den lille fætter og det kan man næsten se på den. Den har nemlig ikke så markerede øjne tilbage fordi han har nulret den så meget – og så kan I jo næsten gætte hvad for en der er hans ;0)

Pakkekalender

Idag er gået med sygdom :0(
Lucas er blevet syg og har holdt os vågne det meste af natten – pyha man glemmer hvordan det er at have helt små børn der helt naturligt laver natteroderi….
Vi var ved lægen i dag, som mente det  “bare” var en virus.

Som jeg også tidligere har skrevet om her på bloggen, så har Lucas været konstant syg fra han var 3 mdr. til han var ca. 4 år. Da han var 3½ år gik det fremad og han var ikke nær så syg og som 4 årig var han stort set ikke mere syg end alle andre børn.
Typisk startede det hver gang med en virus, og efter 3 dages tid havde det sat sig som en infektion – typisk i form at lungebetændelse fordi hans lille krop simpelthen ikke kunne bekæmpe det han fik ind. Vi er derfor slået en anelse tilbage og håber bare at hans lille krop nu kan bekæmpe den virus han har fået ind i kroppen.
Her til aften har han dog næsten 40 i feber, så det går lidt den forkerte vej :0(

Pakkekalender

I dag var der sjove sugerør i drengenes strømper, og det passede jo perfekt for en lille feberramt Lucas som derfor kunne drikke cola af sjovt sugerør :0) Og ja, han måtte altså drikke cola i dag :0)

Både de små sjove fætre og sugerørene er købt i Tiger. Jeg gør som sagt meget ud af at det bare er små og billige ting der er i pakkekalenderen – og det kan altså sagtens lade sig gøre :0)

Han gik omkuld kl. 17 på sofaen i hans helt nye New Generals trøje, som vi har så heldige at få med hjem da jeg var på besøg hos dem i mandags ;0) Meget mere om det i et andet indlæg ;0)
Kender I New Generals?

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

 

8 kommentarer

 • Marianne

  Jeg har i dag fået en mail i mit spamfilter som er fra en Vivian som skriver at hun er faldet over min profil hos børnetøjsindkøberen og er interesseret i at komme i kontakt med mig. Er der andre der har oplevet noget lignende? Mailen er på dansk og nederst står det samme på engelsk…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henriette borne

   ja hende har jeg også haft fornøjelsen af

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Lille stakkel 🙁 Rigtig god bedring til ham! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hjorth Jeppesen

  Åh, det er så hårdt med syge børn.. Man vil jo give sin højre underarm for at kunne knipse det væk.. Håber, at han snart er frisk igen.

  New Generals er bare så lækkert et mærke! Cool på den barnlige måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette lundgreen

  God bedring med den lille fyr – han ser da også lidt sløj ud.
  Kender godt new generels – har en enkelt bluse eller 2 til sønnen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Rigtig god bedring med Lucas. Herhjemme synes jeg vi tit er ramt. Min søn var syg en del som lille, men efter han startede børnehave har han ikke været ret meget syg. Måske 1-2 dage om året. Mine 2 piger derimod… oh my god – er glad for jeg har verdens bedste chef – 19 (NITTEN) barns sygedage, har jeg haft i år – hertil kommer dem min mand har taget (dog ikke nær så mange), de dage jeg har arbejdet hjemme pga de var syge og enkelte dage hvor de har været med på arbejde…. nu må det godt vende!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette borne

  cola er en menneskeret når man er syg, og det at falde i søvn på sofaen er også med på listen, god bedring med ham
  her var det en pakke med pirat plaster der var i pakkekalenderen, og Max var helt ærgerlig over at han slet ikke blødte nogen steder :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Frisgaard Gunnersen

  Ja, jeg synes det er et fantastisk mærke. Har en del til Filippa, men deres heldragter er meget slanke og små i størrelsen.. Men deres t-shirts er skønne!
  Og naturligvis må han da drikke cola, hvis han har 40 i feber.. så et det vigtigste da vist bare at de får væske ind; om det så er mælk, sodavand eller juice.. Bare der kommer noget ind, som helst ikke skulle komme op igen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. december - Drillenissen