2. December - Pakkekalender og julehygge i sneen

Vind – Name it uld

Konkurrencen er slut 

Uld fra name it er lavet i den fineste kvalitet og er dejlig blødt mod huden. name it uldprodukter kommer i super lækkert design, bløde kvaliteter og dejlige farver. Uld har utallige gode kvaliteter, som alle børn bør have glæde af; specielt når vi går en koldere tid i møde.

Blød mod huden
– name it uldprodukter er lavet i bløde kvaliteter og i fin blød merinould.

Svedabsorberende
– Uld er et fantastisk materiale til at absorberer sved, hvilket medvirker til at holde dit barn tørt og dermed også varmt. At huden holdes tør er også grunden til at uldprodukter er så populære til børn her i vintermånederne, hvor fugt og sved ellers vil medføre at barnet fryser mere. Uld absorbere 40% væske i egen vægt og til sammenligning absorbere bomuld kun ca. 6%. Det svarer til at uld kan indeholde optil en tredjedel i egenvægt før den føles våd.

Let at vaske
– name it uldtøj kan nemt vaskes i maskinen på uldprogram med uld-vaskemiddel, på enten 30° eller 40°.
Se efter specifikationen på tøjet.
Uld vasker sig selv, så det er langt fra lige så nødvendigt at vaske som f.eks. ren bomuld. Uld har en selvrensende effekt, og en rigtig god måde at ?vaske? sit uld tøj på er ved luftning i fugtigt vejr. Lanolin er uldens naturlige fedtstof, og når lanolinen kommer i kontakt med fugt, opstår der en forsæbnings proces, der virker som ?en vask?.

Fine farver
– name it uldtøj er langt fra kedeligt, det kommer i dejlige farver og med sjove og fine print – noget til ethvert barn

 

Julius har fået lov at teste et sæt Name it ren uld bestående af langærmet t-shirt og leggings. Samtidig har jeg fået lov at udlodde 2 valgfrie Name it uld produkter fra SmartKids.dk til en heldig læser.

 

Julius tester Name it uld 

Name it uld
Julius har testet: Name it langærmet uld t-shirt – 179,75 kr. // Name it uld leggings – 149,75 kr. //
 

Julius har været så heldig at få lov at teste Name it uld, og det har virkelig været et hit.
Han er nemlig normalt en meget varm dreng, men også en dreng på 8 år som ofte lige glemmer vigtigheden i f.eks. at lukke jakken når man skal skynde sig ud og ofte sover uden sin dyne om natten.

Det første vi lagde mærke til var at uld produkterne vi fik lov at teste, ligesom var en anelse tyndere i kvaliteten end de andre mærker vi har haft ren uld fra. Og det er altså et stort hit for Julius, det holder ham stadig fantastisk varm – men det er som om han har det bedre i den lidt tyndere kvalitet.
Han har ofte foretrukket at sove uden leggings på og så kun i t-shirt. Det har jeg som mor ligesom ikke været helt tilfreds med, da jeg ved at han smider dynen så snart han er faldet i søvn. Men med de her leggings fra Name it, har det ligesom ikke været et problem. Dem kan han sagtens sove i.

Selve produkterne er dejlig bløde og ikke noget med kradsende og irreterende uld. De er meget meget lækre og behagelige.
Et andet stort plus er at der på leggings’ne er sådan en rigtig undertøjselastik, som ser ret sejt ud. Det er en fiks detaljer som jeg ellers ikke har set på andre mærker.

Vi bruger primært sættet som nattøj, men det vil også være perfekt til det kolde barn under det almindelig tøj barnet har på. For Julius er det dog for varmt med uld i lange ærmer og ben under tøjet, men jeg forestiller mig også at vi kan få det brugt som f.eks. skiundertøj til en lang dag ude i sneen. Til dem der tager på skiferie, er det også et rigtig godt sæt at have under skitøjet.

Julius har sættet i str. 9-10 år og det er meget almindeligt i størrelse. Jeg kan godt lide at det ikke er for stort og slasket, da det jo bruges inderst – så hvis du er mere til at det sidder lidt løst, skal du overveje at gå op i str.

Vi kan ihvertfald varmt anbefale uld fra Name it.

Name it uld
 

Vind Name it uld

Konkurrencen er slut

I samarbejde med Name it giver jeg dig nu chancen for at vinde 2 valgfrie dele uld fra Name it hos SmartKids.dk

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: “Synes godt om” Name it på Facebook

3: Skrive en kommentar herunder med links til de 2 dele du ønsker dig. Du finder alle dele lige her: Name It uld
Vi får fyldt op på str. igen, så du skal ikke tænke på om str. er tilgængelig, men bare ønske de to dele som du ville vælge hvis det var dig der vandt ;0)

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder mandag d. 10. december.

 

Præmien gælder kun til Name it uld på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

126 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. December - Pakkekalender og julehygge i sneen