Bliv tester af Stjerne og For Kids

Dagens Lucas – Stjerne og For Kids

StjerneStjerne t-shirt – 100 kr. // Stjerne velourbukser – 95 kr. //
 

I øjeblikket tester Lucas tøj fra mærkerne Stjerne og For Kids. Et mærke som jeg overvejer om vi skal til at forhandle på SmartKids.dk, og jeg må sige at jeg indtil videre faktisk er ret imponeret.

De første gange mærkerne kontaktede mig, synes jeg egentlig det lignede alt muligt andet. Men nu synes jeg de er nået dertil hvor man kan sige at de kan noget unikt. Noget jeg ofte lægger vægt på når jeg vælger mærker og udvalg vi skal sælge på SmartKids. Vi har så mange mærker, at dem vi har helst skal kunne noget specielt og have en unik DNA.
Det lyder måske lidt nørdet, men det er jo faktisk mit job og det jeg til dagligt får min løn for ;0)

Jeg har også lagt mærke til at både Stjerne og For Kids har været mere fremme i medierne, hvorfor jeg selvfølgelig også som indkøber ligger mere mærke til dem. Samtidig synes jeg har lagt mærke til flere positive kommentarer på mærkerne, og jeg har derfor sagt ja til at teste det på Lucas.
Vi har derfor fået tilsendt et rigtig fint udvalg, som jeg her viser jer lidt af :0)

For KidsFor Kids bukser – 229 kr. // For Kids strik – 249 kr. //

Mærkerne hænger sammen og laves af samme firma, hvor Stjerne er en basiskollektion og For Kids er rent kollektionstøj, som konstant fornyer sig. Basiskollektionen fra Stjerne har nogle helt igennem gode priser synes jeg. T-shirten som Lucas har på på det øverste billede koster kun 100 kr. og velourbukserne 95 kr. Og det er altså ikke til at mærke på kvaliteten at det er så billigt!
T-shirten har print med små fine stjerner, og printet er rigtig rigtig fint. Holder i vask og skaller ikke af.
Velourbukser er ellers noget som Lucas ikke rigtig går i mere, men da vi fik dem her hjem foretrak han dem faktisk selv. Jeg har altid lagt vægt på at drengenes tøj først og fremmest skulle være behageligt for dem at have på – og det må man sige at Stjerne tøjet er.

Andet sæt som Lucas har på her, er fra For Kids. En blå sømandsstrik og et par blå jeans. Umiddelbart var jeg ikke synderligt imponeret, men jeg må altså bare indrømme at når det kommer på er det toplækkert. Bukserne var nok dem jeg tænkte at man sagtens kunne undvære, for hvem laver efterhånden ikke et par mørkeblå jeans. Her kom nørden op i mig, for hvad var unikt. Men jeg må bare sige at det altså sidder helt fantastisk på Lucas, som er ret smal og spinkel i det.
Der er god stræk i bukserne og de er lidt smallere nederst i benene. Prisen på 229 kr. synes jeg faktisk er rimelig, da kvaliteten virkelig er i top.
Spørgsmålet er om I vil give 229 kr. for sådan et par?

Hvad synes I om Stjerne og For Kids?
Er det mærker I ville kunne finde på at købe til jeres egne børn?

Bliv tester af Stjerne og For Kids

I forbindelse med at jeg har fået tilsendt et udvalg af tøjet fra Stjerne og For Kids, har jeg også fået et lille udvalg af bl.a. pigetøj og lidt baby som jeg ikke selv har mulighed for at teste.
Men da jeg virkelig overvejer om vi skal forhandle mærkerne på SmartKids, vil jeg rigtig gerne bede om jeres hjælp.
Har du lyst til at hjælpe mig med at teste tøjet, så se lige indlægget her: Bliv tester af Stjerne og For Kids

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

 

7 kommentarer

 • Marianne

  Jeg har tidligere haft kig på både velourbukser og bluserne med stjerner, men har ikke fået det købt – endnu 🙂 Mine to piger som bruger hhv. 86/92 og 92/98 vil meget gerne teste noget af pigetøjet. Og så lige et spørgsmål: Hvilke farver fåes velourbukserne i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg købte noget Stjerne den gang hun lige var startet. Hun havde en pop-up shop her på Nørrebro. Jeg købte kun det ensfarvede til mine drenge, fordi jeg synes at det andet var meget tøset. (bluserne i hvert fald) siden hen er jeg blevet endnu mere farvemodig som drengemor. senest har jeg købt coral farvede gamasher til den mindste. Vi vil gerne teste, men vi bruger str 104 og 86, sååee… mon ikke de er lidt for store?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne være behjælpelig med en pige på 4,5 år (størrelse 110/5år) , og en lille pige på knap 1 år (str.80/86) : ) og må tilstå ser ud fra de billeder du har vist med Lucas, samt priserne på det tøj han har på – at jeg kunne finde på at købe begge mærker! Synes tøjet ser rigtig fint ud, solidt og så er prisen absolut heller ikke helt hen i vejret 🙂
  Venlig hilsen
  Kirsten N. Friis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også kun hørt godt om mærkerne, men har ikke selv haft mulighed for at prøve tøjet til Oliver. Jeg vil derfor med glæde teste babytøjet i en str 80/86 og jeg tror det vil passe Oliver godt, da han også er en lang og smal dreng..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg har kigget på det over en længere periode nu men hold lidt igen da tanken var: holder det nu når prisen ikke er højere.
  Efter din test er jeg ikke i tvivl – ville klart bestille det hvis I forhandlede det! Håber det bliver en del af Jeres allerede gode sortiment.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kunne jef snildt finde på at købe. Fint, og flot design til priser der er til at betale.
  Har en dreng i str 80/86 hvis det er de str du skal have testet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • diana w. sørensen

  Jeg har en dreng str 80 hvis du kan bruge det?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv tester af Stjerne og For Kids