Vinderen af Hust & Claire uld blev.....

Vinderen af Ej sikke lej

Ej sikke LejEj sikke Lej konkurrencen er slut og jeg har fundet den heldige vinder af en valgfri Ej sikke Lej flyverdragt fra SmartKids.dk

 

Vinderen af Ej sikke Lej konkurrencen:

 

Janne Kristjansen

 

Janne har fået direkte besked via mail.

Tusind tak til alle jer der har deltaget. Desværre er der lige nu ikke nogle aktuelle konkurrencer, men mon ikke der snart kommer lidt flere.

 

Stilhed på bloggen….

Jeg må indrømme at der har været lidt stille her på bloggen i denne uge, og jeg er nok desværre gået lidt “blogger-kold”.
Pforpernille er min lille hobby og jeg har nu blogget i lidt over 1 år. Ofte skriver jeg med inspiration fra mit job som børnetøjsindkøber på SmartKids.dk og derfor glider job og privat liv ofte lidt sammen. Men når man elsker sit job og det man laver, så gør det slet ikke spor :0)
Jeg havde nok ikke lige forestillet mig at den skulle udvikle sig som den har gjordt, men vigtigst af alt er det min lille hobby som jeg bruger rigtig meget af min sparsomme fritid på.
Det er vigtigt for mig at den bliver drevet af lyst og ikke fordi det er en pligt.

Den seneste tid er gået lidt for meget op i test og konkurrencer, og det har taget lidt energien fra at lave mere personlige indlæg. Bloggen er derfor stille og roligt blevet lidt en stressfaktor, som jeg lige havde brug for at trække stikket lidt væk fra for at finde min energi igen ;0)

Så jeg håber I har kunnet holde stilheden ud, og bare rolig jeg vender stærkt tilbage ;0)
Har en masse indlæg liggende som bare venter på at blive skrevet.

Hvis I har lyst, må I meget gerne smide en kommentar herunder med hvorfor I følger mig og bloggen her?
Er det pga. de mange konkurrencer?
Hvilke type indlæg kan I bedst lide?
Er der noget I savner eller kunne tænke jer mere af?

Håber I vil hjælpe mig tilbage på sporet ;0)

Rigtig god søndag aften derude :0)

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

 

18 kommentarer

 • Mette B.

  Første og fremmest er det jo super vigtigt du gør det her af lyst og ikke af pligt. Ellers er der intet som helst sjov ved det.

  Jeg følger din blog fordi jeg er vild med at læse om de mange tests af børnetøj. Det giver et super fint indblik i mærker jeg måske aldrig har prøvet men også andre vinkler og ideer til mærker jeg kender og bruger allerede.

  Konkurrencerne er fine – meeeeeeen for den da jeg kan godt forstå hvis du løber sur i dem ind i mellem. Der er helt vildt mange. Jeg deltager på ingen måde i dem alle. Det har jeg simpelthen ikke hverken tid eller overskud til.

  Jeg håber at indlæg med test og gode råd til sammensætninger af tøj osv må blive ved fremover 🙂

  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chris

  Jeg indrømmer gerne jeg mest læser med pga de mange konkurrencer, selvom jegg aldrig vinder noget.. ( når man har 3 små og ik er super rig, så er det jo altid lækkert med håbet om at blive vinderen af noget lækkert tøj ) jeg ka godt lidet din test af tøj, og især din fyldestgørende beskrivelse af blandt andet flyverdragterne.. ( dog i prisklasser jeg ik selv købte fra nyt) Har ik læst med hvergang noget er postet, så har selvfølgelig ik læst det hele.. Jeg læser dog ik om det nyeste tøj indenfor moden, da jeg jo alligevel blir smækket op på hele startsiden af alt det nye i billedform på fb, af alle de sider man nu engang har trykket synes godt om fra online børnetøjsbutikker.. Men ka super godt lide at man ka læse test af holdbarhed etc på nogle af varene, har en meget meget aktiv dreng, der tit formår at ødelægge både dyre sko, og nyt tøj ret hurtigt, så det er skønt at vide hvor man ka få det der holder til mest aktiv leg, så man måske ka udelukke at sku ud og købe af flere omgange pga det går i stykker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa
  Jeg følger din blog fordi jeg godt kan lide de ærlige anmeldelser fra forskellige mødre. Jeg kan godt lide at læse test inden jeg køber … Jeg synes også det er fedt når du inspirerer med billeder af dine drenge.
  Jeg deltager gerne i dine konkurrencer – og har da en gang været heldig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg følger med i din blog pga. personlige indlæg. Du skriver nogle gode indlæg med test af tøj og svare på spørgsmål om vinterstøvler og hvornår man tager vintertøjet i brug. Elsker outfit billeder af dine drenge, det giver god inspiration til at købe tøj på smartkids 😉 til mine egne drenge og når du eks. skriver om hvad I laver sammen med drengene. Ser frem til mange flere personlige indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Pernille
  Jeg er forholdsvis ny følger af din blog, men jeg er blevet helt vild med at følge dig, så jeg håber du fonder energien igen. Forstår godt at det kan gå hen og blive for meget og så er et pusterum det helt rigtige 🙂
  Jeg syntes at dine tests af tøjet giver mig et bedre indblik i hvad jeg bør vægte højt når jeg køber til ungerne. Jeg kan godt lide at du får andre “almindelige mødre” til at teste tøjet på deres børn og da jeg selv har små piger (og du jo har drenge) er det rart for mig at det ikke kun er drengetøjet det bliver testet 🙂
  Jeg glæder mig til at du vender stærkt igen, og for min skyld kan du godt skrue ned for konkurrencerne, jeg deltager meget sjældent (jeg vinder aldrig alligevel :P)
  Rigtig glædelig jul, nyd den nu med din familie 😉
  Knus Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Frisgaard Gunnersen

  For det første: Det er nogle super konkurrencer – det kan vi jo ikke benægte. Men jeg følger nu også din blog pga. de inspirationsindlæg der ofte er med det nyeste tøj til ungerne. Eller da du tog billeder af drengenes værelser – det er dejligt at se, hvordan andre har indrettet sig – eller da du lagde billederne fra næste kollektion med børnetøjet op – så ved man hvad der er i vente. Jeg går fx og venter på foråret og Krutters kollektion, fordi du har gjort mig opmærksom på den bliver fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej

  Kom forbi dig pga Test af flyverdragter, synes det var fedt at få nogle dybere test af tøjet end man ellers har kunne finde… Det giver da også et ekstra plus man så kunne være heldig at vinde en af de fine dragter, desværre var jeg ikke så heldig… Øv øv men er da blevet klogere på tøjet og kan så måske vælge rigtig når der skal købes ind til børnene…
  Og sidder da helt sikkert og tænker wow et job, bare det var mig!
  Som med alt kan det at dele sin viden også blive for meget, ta en pause og kom i stemning igen…

  Mvh ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Pernille
  Hvor jeg dog kan følge dig, computeren kan hurtigt sluge alt ens “fritid” eller sparsomme tid man har… er selv ved at åbne en hjemmeside op med malerier, og synes faktisk at det kræver en helt del af ens tid/hjerne. Så NYD din pause, det skal der altså også være tid til, og tid til ens familie og ikke mindst DIN EGEN tid! Få luft, det kan alle have brug for.

  Jeg følger med din blog på FB og går så herind og læser videre, når tiden lige er til det (når alle andre i familien er gået i seng *G* og mor her ikke kan snøvle sig derind) Men jeg synes det er fedt at læse om hvad andre synes om produkterne, læse hvordan tingene holder til børnenes hver dag med slid og mere, lærer om nye mærker jeg ikke lige kendte. Jeg deltager også i konkurrencerne, for det er altid spændende at vinde noget ekstra godt til ens børn, noget man måske ikke lige synes man havde råd til at købe, da der lige var så meget andet de havde brug for : ) Men der udover så inspirerer det mig at se styles’ne og de upcoming trends – og det inspirerer mig også i mine malerier med de nye farvesammensætninger m.m. : )
  Så joh, jeg nyder godt af din blog, men forstår virkeligt også godt hvis du har brug for en pause indimellem. Så nyd nu din pause – og tag det roligt i december, der er nok af ting at give sig til 🙂
  Kh Kirsten Nygaard Friis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Du har nu også gang i en masse projekter, så kan dælme godt forstå at du går lidt kold :O) Husk at trække vejret :O)
  Jeg er vild med dine test af tøjet, synes det er så fedt at kunne læse plusser og minusser om tøjet inden jeg skal ud og købe.
  Jeg læser som regel det du skriver men er ikke god til at få skrevet kommentar:O)
  Jeg er vild med dine konkurrencer, men ville da bestemt ikke smutte fra din side, hvis de ikke var der :O)
  Pas på dig selv, der skal være energi til det hele, men ikke på en gang <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • manja

  Hejsa

  Kan godt forstå du bliver ramt af stress – har selv været der.
  Det man oplever på facebook er rigtig mange konkurrence ryttere, og dem har i helt klart mange af – da der konstant er konkurrencer. Hvilket jo er fantastisk og forstår da godt de mange konkurrence ryttere, for en ting er de deltager i konkurrencer, men de opdager en masse sider og inlæg hist og her, hvilket sikkert også fører til salg.
  Men personligt for mit vedkommende går der for meget konkurrence i denne blog. Ved godt mange ønsker det, men jeg har da også deltaget for 1/2 år siden tror jeg det var. Stoppede netop fordi det blev for meget.
  jeg er mere interesseret i kun at høre om tøj og sko til børn er brugbart m.v. – samt er det da fantastisk når du lige skriver og giver gode ideer til hvad man kan lave i weekenden med sine børn. Og ikke mindst når du lige poster nye styles du selv har købt.
  Hvad med blot 1 konkurrence om måneden???
  – mit råd er helæt klart færre konkurrencer, og bloginlæg 2 gang om ugen, så du også har dit eget liv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin christensen

  Jeg syntes os du gør et kæmpe stykke arbejde når du jo ved siden af har dit job som indkøber og en familie der skal passes 🙂
  Jeg følger med herinde da smartkids er en af de shops jeg holder allermest af at handle.
  Jeg kan rigtig godt li at få indblik i de kommende nyheder så jeg har noget at gå og glæde mig til.
  Syntes os de indlæg hvor man får indblik i jeres hverdag feks da du lavede et blog indlæg om dine arbejds opgaver og baggrund.
  Derudover syntes jeg det er super inspirerende at se billeder af de forskellige styles og høre lidt om hvordan de holder i test, jeg finder meget inspiration og får lyst til at prøve nogle andre mærker end dem jeg plejer at købe da jeg har tendens til at holde mig til de mærker jeg kender 🙂
  syntes os du laver nogle vildt fede konkurrencer og jeg deltager i dem når det er relevant for os herhjemme <3
  Hav en dejlig December måned og tak for en super skøn blog som jeg nyder at følge med på

  kærlig hilsen Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ny læser på din blog.. kom tilfældigvis forbi da jeg deltog i esl konkurrencen.. Nu har jeg selv kun været blogger i en kort periode. Men synes alligevel godt jeg kan følge dig i hvor vigtigt det er at man brænder for det man skriver om. Lige en lille kommentar til dit job. Hold da op, hvor er jeg misundelig 🙂 Sig til hvis du har brug for en elev, der brænder mindst ligeså meget for børnetøj som dig selv. Jeg kunne evt. også ta mig af de “upersonlige” indlæg på din blog 😉 Venlig Hilsen Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Jeg synes, testene er spændende at følge og giver god inspiration til når børnenes garderober skal opdateres. Men jeg kan levende forestille mig, at det er et stort arbejde at administrere alle de tests og være i kontakt med testpersoner osv., og for mig ville din egen mening om tøjet være lige så inspirerende som andres, så en lille collage med billeder og et par ord om tøjet ville også fungere fint. Men det er altid fedt at se “rigtige” børn i tøjet, da det giver et bedre indtryk end modelfotos, og det er rart at høre “rigtige” live-vurderinger af, hvad der virker og ikke virker, når man har vasket det de første 15 gange, når børnene selv skal tage det af og på osv, så testene er altid sjove at følge. Og det er også altid spændende med konkurrencerne. Men jeg synes ikke det behøver fylde så meget. Det ville også være sjovt at høre mere om dit (spændende) arbejde. Jeg håber, du finder ud af, hvordan bloggeriet kan blive lystfyldt og sjovt for dig, for det er jo i bund og grund det, der er det vigtige! Vi andre skal jo nok hænge på 🙂

  Tak for en rigtig inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Julie,
   Tusind tak for din kommentar og fordi du læser med :0)
   Du har ret – det tager ret lang tid med de tests og måske kunne en del af dem også bare være selve testen uden konkurrencen. Det vil jeg overveje fremover.
   Grunden til at det startede var jo lidt fordi jeg selv kun har drenge og jeg ville jo enormt gerne også skrive om pigetøjet. Men jeg skal forsøge at kombinere det ;0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Det er lidt pussigt for jeg er lidt holdt op med at følge bloggen fordi den blev lidt for… tør. Så hellere en pause og så noget liv tilbage end en døende blog.

  Jeg startede med at følge den til dels pga. konkurrencerne og da jeg så oveni vandt en af de første jeg var med i ( den blev rigtig dyr at vinde forøvrigt, for jeg var jump suit hader, lillesøster ønskede sig brændende en så det blev en kamp. Da hun så fik ville yngstepoden ikke være udenfor og derefter var løbet bare kørt.. Så et eller andet sted din skyld det hele :-D) tjah så var jeg fast læser. Jeg kan godt lide mikset mellem de lidt skæve indput fra din hverdag ala fotografi udfordringer med en mand i baggrunden og de mere basale test. Men igen så læser jeg nok dine test ret kritisk da jeg tænker det er begrænset hvor negativ der er plads til du kan være overfor et mærke der er i butikken.

  Kan sagtens følge det er en balance gang både at holde den privat nok til det ikke bliver job i fritiden og samtidigt faglig nok til at leve op til dit kaldenavn.

  Held og lykke med at finde tråden igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Ann,
   Tusind tak for kommentaren og fordi du læser med.
   Sjovt at I gik fra jumpsuit hader til at elske dem :0) Faktisk har jeg det nok lidt på samme måde, men de er bare virkelig gode at have på. Så herhjemme er de efterhånden fast inventar i weekenderne :0)
   Så yndige vi er – ha ha.

   Mht. kritik i test osv. så forstår jeg skal godt dine tanker. Jeg vil dog sige at min holdning er at en langsigtet rådgivning klart giver den bedste virkning. Jeg ville aldrig anbefale noget jeg ikke selv stod inde for, men samtidig bryder jeg mig ikke om brok og negativitet. Så hellere lade værre at skrive noget.
   Men du kan altså være ganske sikker på at jeg vil vejlede udfra mine bedste erfaringer og ikke efter hvad der tjenes mest på eller lign. En god og reel vejledning mener jeg alle har ret til uden at der står SÆLGER i panden på den der rådgiver ;0)

   I forhold til de test jeg har kørt på alt overtøjet og som der også kommer på vinterstøvler, så er det jo lidt en chance at tage. Testerne har selv sat ord på deres første vurdering og de er allerede offentliggjort. Når vinteren går på hæld og overtøjet har været flittigt brugt, så kommer der endnu en vurdering.
   Denne bliver offentliggjort præcis som testerne melder tilbage og er fuldstændig objektiv ;0)

   Så jeg håber du igen kan have tiltro til den vejledning og de tests der kommer på bloggen herinde ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina christiansen

  jeg deltager stort set aldrig i konkurrencerne, måske fordi jeg ved at jeg alligevel ikke vinder, måske fordi at jeg ikke synes jeg har tid, eller måske er det egentlig fordi at alle de konkurrencer på facebook er blevet en irritation for mig. ingen kritik til dig, det er da fedt du har mulighed for at lave kunkurrencerne og der er jo en der får glæde af det hver gang, men de popper bare op konstant på forsiden fra forskellige sider man “synes godt om” eller er fan af.
  men jeg læser dine indlæg af nysgerrighed og i bund og grund nok fordi jeg kna relatere mig til dig på et eller andet punkt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Sabrina,
   Tusind tak for din kommentar og tak fordi du læser med :0)
   Konkurrencerne har bestemt også taget lidt overhånd de sidste måneder, da jeg jo satte mig for at teste alle vores overtøjsmærker og skomærker. Der var jo så alligevel ret mange og måske skulle jeg have kombineret det med kun tests.
   Her er jeg helt sikkert blevet klogere, da det er enormt tidskrævende med alle de konkurrencer.
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Hust & Claire uld blev.....