Test - Ticket 2 Heaven vinterovertøj

London calling

London

London – Gode rejsetips søges

 

Hr. mand og jeg tager lige om snart en tur til London for at fejre vores 5 års bryllupsdag –  UDEN børn :0)
Vi skal slappe af, nyde hinanden og lege turister. Men hvad er et must at se? Har I nogle gode tips og evt. også tips til mere utraditionelle attraktioner i London?

Jeg vil blive super glad hvis I vil anbefale steder, oplevelser, restauranter – ja hvad som helst ;0)

Tror ikke jeg har været i byen siden jeg var 16-17 år og gik på 2. år af min HH uddannelse :0)

Håber I vil hjælpe?

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

 

3 kommentarer

 • Maria Wagner

  Jeg har ikke været i London i mange mange år, så kan ikke komme med så mange anbefalinger. Ligesom dig, har jeg vist ikke været der siden skoletiden 😉

  Hvis i skulle have drengene med, ville jeg anbefale at besøge Harry Potter-universet. Har ikke selv været der, men har hørt godt om det. Men nu er det jo en “kæreste”-tur, så jeg ved ikke om manden din er til Harry Potter – eller om det er mest børneegnet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Grauholm Raaby

  man tager ikke til london uden at se en musiccal eller 2. kan anbefale we will rock you

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Fjelding

  Min bedste “London oplevelse” var for 3,5 år siden, tror jeg, hvor min veninde og jeg var i London på studietur i forbindelse med vores uddannelse. Alt der havde med studie gik dog i vasken, så det endte med at blive 10 dages ferie, men det var nu også helt fint;-)
  Vi skulle ud og finde Oxford Street, og jeg plejer at være ret god til at finde vej, men denne gang gik mit indre kompas fuldstændig i stykker, og vi kørte helt den forkerte vej med bussen, og endte i Paddington! Vi tog det som en oplevelse og gik hele dagen og så på byen i stedet for at shoppe. En god måde at opleve byen på, på en anderledes måde.
  Så hvis man har mod på at fare vildt, og finde tilbage, er det en fantastisk måde at opleve byen på.
  Af turist ting syntes jeg Westminster Abby er et helt fantastisk stykke arkitektur, og meget facinerende. Og så er det lige ved siden af Big Ben, London Eye, Buckingham Palace og Hyde Park mm, det er også et besøg værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test - Ticket 2 Heaven vinterovertøj