Nyt ur fra Daniel Wellington

Test – Noa Noa vinterjakke og skibukser

Noa Noa blev grundlagt i 1981 af brødrene Harald og Lars Holstein som et feminint og romantisk alternativ til tidens hårde og skarpt tegnede mode. Navnet Noa Noa betyder ‘enkelt og harmonisk’ på tahitisk og er indbegrebet af det feminine og bohemeinspirerede Noa Noa-univers.

Noa Noa Miniature er bestemt også enkelt, harmonisk og meget feminint. Noa Noa Miniature har i år lavet det fineste vinterovertøj, som jeg har fået lov til at teste på en ivrig tester som sammen med hendes mor, her giver jer hendes uforbeholdne mening om overtøjet.

 

Freya tester Noa Noa vinterjakke og skibukser

Noa Noa vinterovertøjFreya har testet: Noa Noa vinterjakke – 849,75 kr. // Noa Noa skibukser – 749,75 kr. 
 

Freyas mor beretter:

Freya har fået lov til at teste dette skønne 2-delt skisæt fra Noa Noa miniature.

Vi har ikke før haft fornøjelse af at prøve Noa Noa overtøj. Vi har dog en del af deres bluser, nederdele, bukser og har altid været fan af mærket.

Freya er vild med turkis og blev derfor ellevild da hun så sættet, som har en rigtig dejlig farvekombination i en brun-rosa bundfarve med turkis prikker. Størrelsen passer hende helt perfekt og er en str. 7-8 år. Freya bliver først 7 år om et par måneder, men er en høj pige af sin alder på 126 cm, så derfor valgte jeg str. 7-8 år og det passer fint og virker svarende i størrelsen.

Begge dele synes at være behageligt lige fra første gang hun prøvede det. Hun har altid haft en ide med at alting nemt strammer hende, men sættet her har kun høstet roser indtil nu.

Jakken har vidde fra taljen og ned og har bløde ribkanter flere steder. Der er også ribkant på hætten og den er selvfølgelig aftagelig. En super fin detalje på jakken er at der er sne/vindfang nederst i jakken så den vil også være ideel, hvis vi skulle være så heldige at komme på skiferie i det nye år. Det samme sne/vindfang er der også ved ærmerne som afsluttes med en bred ribkant og derfor lukker godt til ved håndleddet.  Jeg synes det er en vigtig detalje når jeg vælger overtøj til mine børn.

Skibukserne har seler og de kan tages af. Foran er der skrålommer som lukkes med lynlås, men har en ekstra funktion med knaplukning. Forneden er der lynlås i siden så det er nemt at tage ud over støvlen. Skibukserne har ikke sne/vindfang som jeg ellers fortrækker, men slutter alligevel godt til om støvlen og har fleksibel elastik nederst, så indtil videre har det fungeret fint.

Kvaliteten er indvendig 100%  polyamid og udvendig 100% polyester. Vandsøjletrykket på begge dele er 7.000 mm og har tapede sømme som sikre vandtæthed og gør sættet ideelt  til ikke kun den kolde vinter og en skiferie, men også til aktiv ude-leg. Freya er en rigtig ude-pige, vi bor på landet og opholder os meget af tiden udendørs og derfor er det er super vigtigt at hendes overtøj er funktionelt, men samtidig må det også gerne være skønt at se på.

 

Noa Noa vinterovertøj

Noa Noa Miniature vinterovertøj består af vinterjakke, skibukser samt en flyverdragt. Du finder det hele lige her: Noa Noa vinterovertøj.

Noa Noa vinterovertøj

Noa Noa vinterjakke – 849,75 kr. // Noa Noa skibukser – 749,75 kr. //
Noa Noa flyverdragt – 1199,75 kr. // 
 
 
Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
 
 

1 kommentar

  • LENE MORTENSEN

    lille Scarlett elsker tøj,hun er 3,5 år nu,og ville elske at teste jeres tøj. Scarlett er altid glad,med øjne der siger”Livet er bare dejligt) Specielt når hun er ude og boltre sig ,som den drengepige hun er. Stort smil

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt ur fra Daniel Wellington