D-xel sweatshirt - SWAG

Nyt ur fra Daniel Wellington

Daniel Wellington

Jeg har været så heldig at få dette fine ur fra Daniel Wellington. Et ur som jeg ikke sådan lige umiddelbart tænkte var min stil, men hold op hvor er jeg blevet glad for det.
Jeg har valgt modellen “CLASSIC SHEFFIELD LADY”, der er med sort læder rem og med rosa guld urskive. Det passer til stort set alt, og jeg har brugt det både til hverdag og ved festlige lejligheder. De ure jeg ellers plejer at have, passer ikke rigtig ind til festlige lejligheder, da jeg ofte går med store, sporty og farverige ure. Så det har været en helt ny oplevelse for mig med et mere klassisk ur.

Jeg må dog indrømme at det efter ganske kort tid er blevet mit absolut favorit ur af dem alle. Det er tyndt og sidder virkelig godt på håndleddet. Jeg har følt en helt befrielse ved ikke konstant at kunne mærke det ur jeg har på, som jeg absolut ikke kan med mit Daniel Wellington ur. Ofte har jeg taget mit ur af når jeg sad og arbejdede ved tastaturet fordi det stødte på og irreterede, men mit Daniel Wellington kan jeg stort set ikke mærke at jeg har på.

Daniel Wellington

Noget ret smart ved Daniel Wellington urene er at de ret hurtigt og nemt kan skifte udseende. Med mine ellers farverige og store ure, var jeg lidt bange for at det klassiske sorte ville blive for kedeligt og jeg har derfor fået en ekstra rem med som jeg kan skifte med.

Det er ret nemt at skifte lærredsremmene, mens læder remmen kræver lidt ekstra arbejde. Men når man først lige finder fidusen så er det super nemt. Der sidder to små “splits” i enden af uret som man trykker ind og frigøre sådan at læder remmen kommer fri.
Med lærreds remmene skal man dog ikke frigøre “split”, men ganske enkelt bare føre den nye rem på uret.
Der mangler et lille værktøj til nemt at få de små “splits” frigjort, men denne input har jeg givet videre til Daniel Wellington og de har meddelt at de allerede er ved at udarbejde et lille værktøj som vil medfølge.

Daniel Wellington

Jeg kan ret godt lide at jeg nemt og hurtigt kan gøre uret mere sporty, og jeg kan sagtens forestille mig at jeg ender med at have endnu flere remme at kunne skifte med.

 

Historien bag Daniel Wellington

Historien bag Daniel Wellington begynder med en tur halvvejs rundt om kloden, hvor Filip Tysander, grundlæggeren af Daniel Wellington, mødte en spændende herre fra de britiske øer. Manden havde den inspirerende evne til at være en gentleman, men stadig afslappet og uhøjtidelig. Han havde en upåklagelig stil, og elskede at bære hans Rolex på gamle stropper, som han havde fra sine år i den britiske hær. Hans navn var selvfølgelig Daniel Wellington.

Daniel Wellington er et svensk firma, men leverer også til Danmark til ganske fornuftige fragtpriser. Og leveringen er utrolig hurtig. Jeg havde mit ur utrolig hurtigt efter bestilling.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

5 kommentarer

 • Mia

  Hvordan har du skiftet uret ud med nylon remme? Jeg har selv det samme i læder og skal skifte til nylon.. Men hvordan sættes det fast? Hahah, er helt fortabt.

  På forhånd tak. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Faktisk er det meget nemmere at sætte nylonremmen på som jeg husker det, men jeg gik den anden vej – altså fra Nylon til skind.
   Du gør bare det at du klikker de små clips ud (brug noget skarpt). Du stikker bare de små clips ind og på den måde kan du skubbe dem ud. Pas på dem når de giver slip, for du skal sætte dem i igen efter du har taget læder remmen af ;0)

   Når du så har læderremmen af, så kan du sætte de små clips i igen og så har du selve uret. Så er det nemt at sætte nylonremmen fast ;0)

   Håber det giver mening?

   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Wagner

  Rigtig fedt ur! Pænt klassisk med den sorte læderrem, og mere moderne og frækt med lærredsrimmen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin christensen

  Hold da op det er fedt 🙂 Må nok indrømme at lige da jeg så det første billede syntes jeg det så lidt kedeligt ud men det ser mega cool ud til hummeltøjet med den ur rem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak Karin :0)
   Jeg er faktisk også selv ret overrasket over hvor glad jeg er blevet for det ;0)
   Det kan varmt anbefales.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D-xel sweatshirt - SWAG