Vind billetter til Marco Macaco

Living Kitzbühel sutsko

Drengene har fået nye sutsko fra Living Kitzbühel, som har de helt perfekte sutsko her til vinteren.

Living KitzbühelLucas’ sutsko: Living Kitzbühel marine blå sutsko med motiv – 369,75 kr.

Living Kitzbühel sutsko

Det jeg godt kan lide ved Living Kitzbühel sutskoene er at de er i uld, men med en skridsikker sål. De er utrolig gennemført og har rigtig mange fine detaljer.
Nogle af modellerne går endda helt optil str. 40 – hvilket jeg som drengemor synes er virkelig genialt.

Julius på 8 år bruger allerede str. 36-37 i sko, og det er noget nær umuligt at finde sutsko til ham. Jeg forstår ikke helt hvorfor der ikke er et større udvalg til drengene i sutsko, men så længe Living Kitzbühel findes – ja så behøver jeg faktisk ikke større udvalg :0)

Til de små, findes der modeller der går helt ned til str. 19 og op, hvor der også er en højere hælkap. Så der er virkelig noget for børn i alle aldre fra Living Kitzbühel.

På begge drengenes modeller er der elastik hen over vristen, som får sutskoen til at sidde ordentligt på deres fødder. På Lucas’ sutsko er der fine applikationer med en krokodille og en skattekiste. Julius’ udgave er bare helt ensfarvet, men har fine detaljer med bl.a. forstærket hælkap i ruskind.

Living KitzbühelJulius’ sutsko: Living Kitzbühel brun uld sutsko – 299,75 kr.

Drengenes institutioner er i gamle bygninger, hvilket jeg tror er tilfældet for mange af os ;0) Derfor sætter jeg stor pris på at de har uld sutsko om vinteren, hvor der kan blive rigtig fodkoldt. Specielt med den skridsikre sål som Living Kitzbühel har. De kan lege og hygge sig ligesom jeg synes børn skal!
Jeg kan varmt anbefale dem til jer der endnu mangler at opdatere ungernes sutsko til vintersæsonen ;0)

Living KitzbuhelSe det store udvalg af Living Kitzbühel på SmartKids.dk

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

10 kommentarer

 • Diana Hansen

  Sutskoene fra Living Kitzbühel er fantastiske 🙂
  Den første vinter vores dreng gik i vuggestue, købte jeg i første omgang lædersutskoene (dem i “alfelook”) fra Bundgaard, da mange havde anbefalet dem. De duede så slet ikke. Vores drengs fødder kunne på ingen måde ånde godt nok i dem og efter flere dage med våde fødder og strømper, måtte vi finde nogle andre.
  Jeg faldt over Living Kitzbühel og prøvede dem. De sad perfekt på hans brede fod og det at de er lavet i uld gjorde dem åbenbart gode åndbare, for der var ikke længere våde strømper og fødder.
  Vores dreng har dog en høj vrist og til andre, hvis børn har det samme, kan jeg sige, at så er det modellen med velcrolukning man skal købe. De andre kan ikke komme på…
  En anden ting jeg synes der er rigtig lækkert ved dem er måden sålen er lavet på. Selvom det er en gummisål er den så fleksibel, så det nærmest svarer til at rende med bare tæer 🙂
  Vh Diana Hansen, assaia@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana Hansen

   Jeg ser så desværre nu, at I ikke har taget nogle modeller med velcrolukning hjem til drengene i de lidt større størrelser (skal bruge en 31). Er der mulighed for, at I får det?

   Vh Diana Hansen, assaia@hotmail.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Diana,
   Tusind tak for din kommentar – dejligt at I også har haft glæde af Living Kitzbühel. Vi har fået godt udsolgt af Living Kitzbühel så vi forsøger at få nogle flere hjem – jeg vil klart fremover holde øje med velcro modellerne til de større børn ;0)
   Tak for tippet.
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana Hansen

   Det er nu ikke fordi han er så stor han har bare store fødder 😉
   Men det ville være skønt, hvis det var muligt at finde en model med velcro i shoppen, der også kan passe på fødderne 😀
   Vh Diana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de ser rigtig fine ud. Og jeg tror de vil være gode til Oliver denne vinter, hvor han er ved at lære at gå. Men jeg synes, at 400 kr er mange penge for et par futsko, som han hurtigt vokser fra, så jeg bliver desværre nok ikke ejer at sådan et par sko til Oliver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Ditte,
   Ja det virker måske lidt dyrt, men de er alle pengene værd. Lucas og Julius har været i deres sidste Living Kitzbühel i et helt år, så de holder altså også længe.
   Jeg mindes ikke at de før har kunne være så længe i et par sutsko. Måske pga. at ulden også giver sig lidt ;0)
   Men sat i forhold til at det er uld og de holder så lang tid, så synes jeg klart pengene er givet super godt ud ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hvor er de fine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ja – og der findes virkelig mange udgaver ;0)
   Dejligt at du kan lide dem 🙂
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina stig andersen

  jeg kender ikke living kitsbuhl sutskoene personligt, men har i mange år brugt Giesswein sutsko som også har skridsikker sål. Nu har min søn sutsko til i år – lignende model som living kitsbuhl/ ensfarvet med elastik – men jeg vil klart overveje ling kitzbuhl til næste vinter, hvor min søn sikkert er i een 36-37 – han er str 35 denne vinter.

  Kan kun give dig ret i at der mangler sutsko til de større børn – særlig dem med store fødder.

  Min datter er een str 36-37 og er ikke til tøsefarver,
  så der burde være een mulighed her.

  Er living kitzbuhl ikke ret brede i modellen – jeg mener at jeg een gang købte nogle superfine nogle via
  growingfeet.dk, som jeg måtte returnere, da min datter har smalle/normale fødder, men er platfodet, så hun har
  brug for at de sidder godt til – så støtte i hælen til
  de store vil være et kæmpe plus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak for din kommentar.
   Jeg synes ikke selv at jeg har oplevet andet end at de er meget normale i bredden, men jeg kan forstå på de kommentarer der er kommet at det kan være meget forskelligt fra model til model. Så det er klart noget vi skal være mere opmærksomme på ;0)

   Vi har desværre også fået solgt så mange, at de er ved at være udsolgt i mange farver og størrelser, men vi prøver at få flere hjem ;0)

   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind billetter til Marco Macaco