VIND: Little Big Planet Vita spil

Test – Joha uld

Vind: Joha uld til en værdi af 1.200 kr.

 

Et gammelt råd siger, at man bør bruge uld i alle måneder med r ? dvs. fra september ? april. Dette skyldes, at ulden giver en behagelig varme når det er koldt, men kan også køle kroppen, når børnene er udenfor og leger og sveder.  Ulden regulerer temperaturen på en naturlig måde og virker næsten som en termostat. Uld transporterer eventuel fugt væk fra huden – og sørger dermed for, at dit barn ikke bliver svedt og koldt, når de leger rundt i deres vinterjakker – og flyverdragter.

Vi har fået lov til at teste Joha uld til drengene og har nu den sidste måned haft det i brug.

Her kan du læse om vores oplevelser og få muligheden for at få fyldt uld-garderoben til dit barn. Du kan nemlig vinde Joha uld til en værdi af 1.200 kr.

 

Joha uld/bomuld

 

Lucas tester Joha uld/bomuld

 

Som den faste læser vil genkende, så er Lucas ekstremt sart i huden og har børneeksem over hele kroppen. Derfor har jeg af selv samme grund aldrig sværget til uld – heller ikke selvom han fra han var 3 mdr. til han var ca. 3½ år konstant var syg med lungebetændelse.
Selvom jeg igennem de sidste år har oplevet hvordan uld er blevet mere og mere populært, så har jeg bare aldrig brugt det 100% gennemført.

Så i år har Joha været så søde at bede os teste uld/bomuld på Lucas, og til gengæld få vores uforbeholdne mening.

 

JohaLucas har testet følgende:
 Joha undertrøje i uld/bomuld med biler – 129,75 kr. // Joha uld/bomuld underbukser – 99,75 kr. //
Joha t-shirt i uld/bomuld med biler – 199,75 kr. // Joha uld/bomuld leggings med biler – 199,75 kr. //
Joha uld/bomuld undertrøje – 99,75 kr. // Joha uld/bomuld underbukser – 99,75 kr. //
Joha stribet t-shirt i uld/bomuld – 199,75 kr. // Joha uld/bomuld leggings – 149,75 kr. //
 

For en måned siden begyndte Lucas at hoste igen, og her i huset skaber selv den mindste hoste en dårlig stemning. Det får med det samme både min mand og jeg til at frygte at Lucas igen skal blive så syg som han var som mindre.
Vi er meget opmærksomme på de små sygdomssignaler, og selvom det nu er rigtig lang tid siden Lucas har haft det så dårligt, så er det bare noget der sidder dybt i os.
Nogenlunde samtidig med at Lucas begyndte at hoste, skiftede vi undertøjet ud med Joha uld/bomuld undertøj og Joha nattøj i uld/bomuld. Allerede dagen efter kunne vi høre markant forskel på hans hosten og efter en enkelt nat stoppede hosten helt om natten. Det lyder magisk – men det er ganske enkelt den effekt det havde på Lucas.
Jeg forstår slet ikke nu hvorfor vi ikke bare selv fik den tanke at bruge uld/bomuld til ham da han var mindre. Men det er jo svært at sige om det lige på det tidspunkt havde gjort en forskel.

Lucas har nu hver dag uld/bomuld inderst som undertøj og om natten sover han i langærmet uld/bomuld t-shirt samt uld/bomuld leggings.
Han har pga. sin sygdom også altid været lidt af en natteroder, og som I måske huske som kom han trofast ind til os hver evig eneste nat. Jeg opgav kampen og investerede i denne: Dagens køb
Men siden vi er begyndt med uld/bomuld om natten, så har Lucas faktisk sovet i sin egen seng og kun meget få gange kommet ind om natten. Han siger selv, når jeg spørger ham hvorfor han nu pludselig ikke kom ind mere: ?Fordi det her nye nattøj ikke gør at jeg forstyrrer mig selv??
Hvad han mener med det ved jeg ikke. Jeg ved heller ikke helt om det er mere tilfældigt end noget andet, men spøjst er det da :0)

Lucas har altid sovet ovenpå sin dyne, og lige meget hvor mange gange vi går ind og ligger dynen over ham, så går der et splitsekund, så ligger han ovenpå den igen. Med Joha uld/bomuld behøver jeg ikke bekymrer mig om, om han kan holde varmen. For han holder varmen med det på – han hverken koger og er for varm eller fryser og bliver kold. Han er helt tilpas, og jeg tror det er forklaringen på at han sover så godt også.

På trods af hans børneeksem har vi overhovedet ingen problemer oplevet i forhold til hans hud mht. at bruge uld/bomuld til ham. Jeg ved at nogle vil sige at uld/bomuld slet ikke har samme effekt som 100% uld, men jeg må indrømme at til os er det helt optimalt med uld/bomuld og vi kan tydeligt mærke forskel på uld/bomuld og ren bomuld.

Jeg er slet ikke i tvivl om at Lucas fremover kommer til at leve i uld/bomuld i vintermånederne fra september – april og jeg forstår slet ikke at vi ikke har sværget til det før….

 

Julius tester Joha uld

 

Julius på 8 år har modsat Lucas på ingen måde problemer med sin hud, så derfor var han den optimale kandidat til at teste ren uld fra Joha. Han har heller ikke helt på samme måde haft de store problemer med sit helbred.

Til gengæld har han et ret stort problem med at huske at få sin jakke på her efter sommeren hvor han bare har været vant til at styrte ud uden overtøj på…..

 

Joha ren uldJulius har testet følgende:
Joha navy uld undertrøje – 129,75 kr. // Joha råhvid uld undertrøje – 129,75 kr. //
Joha grå uld t-shirt – 199,75 kr. //Joha grå uld leggings – 199,75 kr. //
Joha navy uld underbukser – 99,75 kr. //
 

100% uld er den klassiske kvalitet, hvor barnet får den optimale effekt af uldens gode egenskaber. Den klassiske uld sikrer barnet den perfekte kropstemperatur dag som nat. Absorberingen er helt i top, og den fine, bløde merinould direkte mod kroppen vil føles som rent velvære inderst inde.

Julius er en dreng med fuld fart på til hverdag, men er også en dreng der kan bruge timer på at fordybe sig i et eller andet projekt han har fundet på.
I dag da jeg hentede ham i SFO brugte jeg således 15 min. på at finde ham. Han sad længst nede på deres arealer, dybt inspireret af at finde ler i jorden. Her sad han med åben lynlåstrøje og helt uden jakke. Formodentlig havde han siddet her i lang tid, men heldigvis havde han i dag sin uld undertrøje indenunder. Han var på ingen måder kold selvom jeg på ingen måde synes det er ok at være ude nu uden jakke på….

Så for moderen her, giver det en vis tryghed at vide at ulden holder ham varm inderst inde ;0)

Om natten har Julius forsøgt at sove med uld t-shirten samt uld leggings på, men han bliver ganske enkelt alt alt for varm. Han er efterhånden også så stor at han faktisk foretrækker at sove i bare undertøj. Så undertøjet er klart det vi har haft størst glæde af til Julius. Men det er så til gengæld også noget nær uundværligt nu, hvor luften er kold og jakken ikke altid kommer på.

Jeg vil klart anbefale alle jer med lidt småskrantende børn – at forsøge jer med uld/bomuld eller måske endda ren uld, hvis jeres barn ikke har sart hud. Der er ihvertfald slet ikke nogen tvivl om at vi fremover vil sværge til henholdsvis uld/bomuld til Lucas og ren uld til Julius i vinterhalvåret.

 

Vind Joha uld til dit barn

 

Jeg udlodder nu i samarbejde med Joha og SmartKids.dk, valgfrie Joha produkter til en værdi af 1.200 kr.
Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

3: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder.
Din kommentar SKAL indeholde dit fulde navn + din email eller navn på Facebook.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

 

Jeg finder den heldige vinder mandag d. 15. oktober og tjekker at ovenstående er opfyldt.

 

Præmien gælder kun til Joha produkter på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
 
 

308 kommentarer

 • […] erfaringer med og kendskab til børnetøj og lignende, og for mig startede det med at jeg læste et indlæg hos hende omkring de forandringer uld havde gjort for hendes yngste søn […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Britt Brøndum

  Jeg vil blive overlykkelig for at vinde. Mit første barn kommer til vinter og hun hun har en sjælden lunge-misdannelse (CCAM) , som gør hende ekstremt modtagelig for lunge-infektioner. Jeg bliver enlig mor, og har derfor et begrænset budget, men vil gerne give hende de bedste forudsætninger – og her vil Joha uld gøre en forskel i vores hverdag. ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lehmann Andersen

  Ih hvor ville min søn på knap 2, som har astmatisk bronchitis og problemer med ørerne, blive glad for at vinde. Eller det ville hans mor i hvert tilfælde.

  Mvh Julie Lehmann Andersen
  juliea1983@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ville elske at vinde uldundertøj til min pige på 8 mdr og dreng 4år.
  Vi sværger også til uldundertøj i vintermånederne, så det ville være fantastisk at kunne købe nyt til dem.

  Vh Rikke Bayer, rikkebayer@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Tidselbak Thomsen

  Min søn med astmatisk bronkitis, vil have stor glæde af en omgang uld! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] i dag trækker jeg vinderen i en Joha konkurrence på min egen blog: Børnetøjsindkøberen. Her kan der vindes valgfrit Joha uld for optil 1.200 kr. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone heidi Christiansen

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi uld bare er det bedste for dekære små både vinter og sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thomas zeuner

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve uld og hvad uldens kunstskaber kan. JegHar en datter som opholder sig rigtig meget ude så det kunne være dejligt at vinde det til hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Christiansen

  Jeg har en datter som døjer meget med hoste osv så det kunne være dejligt at vide det i hvert fald ikke er fordi hun er blevet kold, DERFOR krydser jeg fingre for at vinde

  Jeanette Christiansen
  foreverpeanut@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Carlsen Stenger

  Her er uld en fast del af tøjskabets indhold til den store på 2 år, hun er altid udendørs hvis hun får lov og af samme grund går hun i ude-dagpleje hvor uld simpelthen er uundværligt.. Lillesøster på 7 uger har været snottet siden fødslen, så nu overvejer vi kraftigt om ikke også hun skulle have skiftet bodyerne ud med uld – desværre er det noget af en udgift, så det ville da være noget så skønt at vinde.. 🙂

  fatale-f@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Skjødsholm Franzen

  Ville elsker at vinde uldundertøj til min hostende søn på snart 4, så jeg kan blive overbevist om de rosende ord og uldens egenskaber.

  Og tak for god blog.
  Line Skjødsholm Franzen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Aviaja Olesen

  Åhhh elsker JOHA uld serien… vi havde hue, vanter og body til Julius da han lige var født og skulle til at sove ude (det var mens der var meget sne og MEGET koldt i jauar/februar) og han var altid dejlig varm når han blevet taget ind efter lur…har aldrig oplevet ham være våd/fugtig! Uld er bare et fantastisk produkt!!!

  Anita
  aviaja_anita@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi venter vores første barn og har fået Joha anbefalet af så mange efterhånden, så det ville være så lækkert at kunne iklæde prinsessen noget dejligt kvalitetstøj og sikre mange dejlige lure i barnevognen iklædt dette – og virkelig lækker blog du har… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Wiede

  Åh….., det ville være skønt at vinde, og jeg synes at min søn skal vinde… Hans historie minder meget om din søn Lucas, og ville være skønt at finde ud af om Joha uld/bomuld mon kunne have samme virkning på ham…..!!
  Mvh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Petersen

  Venter mit første barn og vil gerne give ham den bedste start på livet ved at komme varmt og godt igennem hans første vinter :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg kan nå det vil jeg gerne være med :=

  Stine Clausen, stineclausen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Mølsted

  Sikke en dejlige præmie. Den kunne jeg godt tænke mig at vinde til min lille Oskar på 5 måneder, som sparker dynen af om natten.

  Sanne_krause@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jann koleraen

  Sikke en dejlig præmie… Jeg elsker bomuld/ uld undertøjet fra Joha. Til min søn på 2 år. Ligesom du skriver så holder det ham varmt om natten og jeg behøver ikke forstyrre ham ved at ligge dynen over ham igen og igen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Barnett

  Min den store er ørebarn. Hun er evigt snottet. Håber at vinde så hun kan være varm fra inderst til yderst. Er storforbruger af JOHA elefanthuer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Jeg skal da vinde tl mitelskede barnebarn, som hoster så meget. Hun trænger til uld

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moba Schjoldager

  Ville elske noget uld til mine fire skønne unger :o)
  Mona Schjoldager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Her hjemme sværger vi til uld på grund af de helt igennem gode egenskaber, men jeg syndes desværre også at kvaliteten har været meget svingende på de mærker vi har prøvet, og tro mig…. Vi har prøvet lidt af hvert (både dyre og billigere mærker). Derfor er vi på jagt efter et mærke, som ikke behøver vaskes i hånden og som ikke bliver stift og stampet efter vask. Som ikke bliver tyndere og tyndere ved hver vask, til det næsten er gennemsigtigt og som ikke kryber i størrelsen. Det er meget ar forlange af et naturprodukt, men det er nødvendigt hvis livet i børnefamilien ikke skal blive for kompliceret og dyrt.
  Mvh Camilla Laas Glaas mor til Signe på knap 5år og Tobias på 2år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Simonsen

  Fantastisk præmie, ville være perfekt med en uld garderobe til mine unger, som elsker at lege ude i alt slags vejr 🙂

  Mvh
  Charlotte Simonsen
  Charlottesimonsen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebekka

  min søn bruger altid uld i de kolde mdr.

  rebekka h larsen
  bekkamuz@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie willum hebo

  Sikke en fin præmie og artikel! Jeg sværger også til uld/ Bomuld til vores ældste dreng, som er en sart lille fidus.. Så vi krydser fingre, vil meget gerne prøve Joha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bettina

  Det ville være dejligt at vinde fordi at så er jeg fri for at vaske det uldtøj Emma har så ofte 🙂
  Gregoriadrake@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Paulsen

  Det ville simpelthen falde på det tørreste sted overhovedet, da vi lige har måtte kassere en hel flyttekasser med uld under- og nattøj, på grund af fugt i krybekælderen :-(. Det er SÅ surt, for vi ELSKER uld til vores 2 krudtugler, i de kolde måneder. Begge drengene har tidligere haft problemer med luftvejssygdomme, så snart efteråret meldte sig. Det stoppede da vi begyndte at bruge uld til dem. At skulle købe ny uldgarderobe til dem, vil være en meget voldsom belastning for en – desværre – spændt økonomi, så vi krydser arme og ben for at de er os der er de heldige vindere 🙂

  Venlig hilsen, Katrine Paulsen (fb-navn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Storm

  Min søn, der nu er 7, har brugt undertøj siden vi blev anbefalet det i børnehaven. Først troede jeg at det rablende for pædagogen, da hun sagde det, for han var og er, en varm dreng, der ikke kan sidde stille.
  Men det hjalp på hans løbende næse og hans hosten 🙂
  Han trænger til nye forsyninger, så det ville være skønt at vinde denne give away! Og efter at have læst jeres erfaringer med nattøjet, så skal jeg helt sikkert have købt en pyjamas til den unge mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie L

  Jeg skal vinde, så mine lækre nevøer kan blive forkælet lidt 🙂
  /Marie (marielight1984@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanna a Vali

  En super præmie til min snart 1 årige søn, nu hvor vinteren nærmer sig :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Jepsen

  Ville være skønt at kunne fylde vores to børns garderobe op med lækkert uld:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Terkelsen

  Denne præmie ville være fantastisk at vinde! Har faktisk brugt uld til min mindste datter sidste år, da hun brugte body. Men økonomien har ikke været til at købe til hende i år, hvor hun bruger todelt. Men er nu blevet tilføjet hendes ønskeseddel til jul, da hun hoster og snotter SÅ MEGET MERE end sidste år, hvor hun brugte uld.
  Krydser fingre og håber på held til Olivia+mor.

  Hanne Josiassen Terkelsen
  hm-terkelsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Jensen

  Ville elske at vinde Joha uld til min 2 årige guldklump. Når man både er ørebarn og har astmatisk bronkitis er uld et must herhjemme. Elsker at de er muligt at klæde ham varmt på , samtidig med at han stadig har fuld bevægelsesfrihed. Overvejer at prøve uld/silke blandingerne og det vil være en fed mulighed hvis jeg vandt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Damgaard

  Jeg vil RIGTIG gerne vinde…
  – Fordi jeg har to piger på 1 og 4 år, som sover uden dyne… Og derfor kunne det være dejligt, med noget lækkert og varmt nattøj/undertøj.

  Håber, at jeg har heldet med mig ;0)

  Lena Damgaard, lenagrosser@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Pedersen

  Sikke da en fantastisk konkurrence.
  Jeg kan nikke genkendende til din situation, eller rettere din søns situation. Min datter på knap 3 år har siden hun var spæd døjet med astmatisk bronkitis, lungebetændelse og masser af forkølelser. Også her har brugen af uld undertøj og nattøj haft en gavnlig effekt. Så det kunne bestemt ikke være dårligt at vinde sådan en konkurrence, inden man selv skal ud og proviantere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ville være skønt at vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanet Gjerka

   Jeg anvender uld hele vinteren til begge mine børn. Det den absolut bedste måde at holde dem varme og tørre på. Når der er fart på i hverdagen, er det nemt at give dem uld på inderst. Så de ikke skal rende rundt i for mange lag, og jeg er sikker på, at de ikke blive kolde. Om natten sover den lille også med ulddragter, da hun ikke holder dynen på 🙂 De ulddele vi har fra Joha, er de klart lækreste. derfor ville det være skønt, at kunne fylde børnenes hylder med endnu mere Joha 🙂
   Jeg krydser og håber.
   PS. Skøn blog du har!
   Min email er: jgjerka@gmail.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Bülow

  Kom til at skrive forkert email, så sender den lige igen :-))

  Joha uld ville være fantastisk til min dreng på 2 år, som bøvler med astmatisk bronkitis og mange sygedag grundet han er præmatur..
  Krydser fingre! mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Bülow

  Joha uld ville være fantastisk til min dreng på 2 år, som bøvler med astmatisk bronkitis og mange sygedag grundet han er præmatur..

  Krydser fingre! mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjerstine naja larsen

  HAr altid fulgt godt med på dine råd- specielt fordi vores søn har mange af de samme helbredsmæssige problemer som jeres. MAtias bliver meget nemt syg og det har været sådan siden han blev født. DA han var i dagpleje grinede vi altid af at hun tjente super godt for han var der næsten aldrig. VI prøver altid at tage det med smil men efter 4 år får vi koldsved når han begynder at hoste. vores økonomi er trang og derfor har vi ikke haft råd til at prøve uld. det er jo mange penge hvis det ikke hjælper. håber vi er heldige og vinder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nori

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde; min datter vil kun meget sjældent sove med noget over sig så hun bliver tit kold. Desværre har hun lige været syg, og det gik desværre ud over alt det uldne hun normalt sover med, og noget af det ser ikke ud til at have det så godt mere.

  (Louise Nori, FB)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Hansen

  Som dig har jeg været gået i en stor bue uden om alt med uld, da det, efter lægens overbevisning, var det, der udløste eksemlignende udslet hos vores dreng.
  Med en lille ny på vej til januar har jeg ellers, trods velmenende råd, været overbevist om, at uld var dømt ude herhjemme.
  Nu tænker jeg, at hvis vi er de heldige vindre, får kombinationen uld/bomuld en chance herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tenna stegmann kreipke

  Vi ville elske at kunne fylde lillemandens skab med lækre uldprodukter. Sidste efterår/vinter var han konstant forkølet og det håber jeg meget at kunne forebygge i år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det ville være en skøn præmie at vinde så der kunne blive investeret i uld til min datter som altid sparker dynen af og derfor er kold om morgenen hvilke resulterer i snotnæse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camill

  Jeg har en søn med ekstrem tør hud… Vi bruger ceridal fedt creme morgen og aften… Han har Aldrig kunne have uld på kroppen uden at kradse sig til blod så stoppede med at bruge det… Men begynder han at blive forkølet er det et must med uld!!!
  Men uld/bomuld har jeg ikke prøvet spændende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene klinge jørgensen

  Jeg vil elske og prøve det på min datter.. Hun har det også med at hoppe oven på dynen og vi har derfor en smule varme på inde hos hende om vinteren, selv om det er lidt imod mine principper (syntes luften bliver tung og tør) ikke nok med det så elsker hun og være ude så hvis det er noget som bare virker for os må vi ud og have en del sæt hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina jespersen

  ville være en fantatisk varm gave til sønnen som fylder år d.31.okt krydser alt

  vh kristina jespersen
  kris-27@ live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Mie Grethens

  ej det vil da være for dejligt at vinde så lækker en præmie her op til efterår/vinteren. min datter bliver hurtig kold og syg i denne tid så tænker da det ville være lækkert med noget varmt uld tøj fra joha til at holde hende glad og rask igennem vinteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Søborg Skjødt

  Jamen fordi det ville være et skønt supplement til det lager vi skal ud at købe med to ørebørn på 16mdr og 4,5 år og så døjet de begge mex kløende hud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina jespersen

  ville være fantatisk at vinde det til min skønne dreng som bare er et udebarn uanset vejr krydser alt hvad der kan krydses
  vh kristina jespersen kris-27@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • viana

  Med 3 unger i huset, en med ørevrøvl og en med ab-vejrtrækning og en der bare er frisk men kold… vil det lun meget med tilskud til indkøb af uldtøj til vinteren.
  Viana Steensgaard Sørensen, viana_s@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Halling

  Her hjemme er vi også glade for uld især Joha. Det ville være ret at vinde denne skønne præmie så mine to dejlige drenge kunne få noget nyt lækkert tøj 🙂
  Vh Kristina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Joost Sandberg

  Skøn præmie..
  Vores datter på snart 10 mdr skal starte i dagpleje den 1/11, hun har ALTID haft kolde ben og arme ligemeget hvor mange lag hun har fået på, har dog som dig aldrig købt uld :/ købte så en body og de er fantastiske. Vi krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Borst Nørgaard

  Det ville bare være fantastisk til min lille pige på 8 mdr, der ligger og ikke kan sove pga forkølelse. Dog en lidt farlig give away for jeg er sikker på at det vil blive et must de næste mange vintre 😀

  Fb navn – Rikke Borst Nørgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H Andersen

  Fantastisk præmie, for vi elsker joha’s uld, både som nattøj og undertøj.
  Det vil være super til min kolde pige der også sover oven på dynen og holder meget af at sidde i sandkassen.
  Hilsen fra Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line lea

  Her ude vest på er vejret for tiden meget våd og meget blæsende.. Så det er godt nok svært indeni mellem at klæde dem varmt nok uden at de skal ligne nogle sumo brydere. 🙂
  Vh line lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Kirkegaard

  Fordi det lige om lidt er uldsæson og vores datter netop har vokset et nummer op så jeg ikke tror str. 92 er tilstrækkelig i størrelsen hele vinteren. Og fordi vi har rigtig god erfaring med JOha, men i år nok ikke vil have råd til at købe det til hende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Med 4 børn, der er en god kombination af Lucas og Julius ville det være fantastisk at vinde. 3 drenge der ikke vil beholde dynen på, og en datter der har været en del syg, og som helst skal undgå sygdom, da hun har svært ved at tage på og holde vægten ville det være super. Jeg har heller ikke tidligere turde bruge uld til hende grundet sart hud, men har i denne uge forsøgsvist købt 3 uldbodyer til hende, og huden ser ikke ud til at reagere negativt, så det ser ud til at hendes undertøj skal udskiftes, så det ville være super at vinde- lækkert nattøj til drengene og nyt undertøj til lillesøster:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det ville simpelthen være alletiders hvis min søn blev den heldige vinder 🙂 Uldundertøj hjælper min søn til at holde en tilpas og rar temperatur, som er med til at minske hans astmatiske bronkitis anfald… Så jeg krydser fingre for lidt lækkert uld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Stage

  Det kunne være dejligt at vinde en lækker og varm gave til min søn, nu hvor han har fødselsdag om en måned og vi går nogle kolde tider i møde 🙂

  knus fra Amanda Stage
  sigfredsmor@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kirkbye

  Jeg vil rigtig gerne vinde uldundertøj til min søn, som lige er startet i børnehave.
  Han har været ofte syg med snot, hoste og mellemørebetændelse siden han var lige under et år, lige indtil jeg skiftede hans bodier ud med uldbodier 🙂
  Nu er han desværre ramt af astmatisk bronchitis i de kolde måneder og jeg har tænkt at det var på tide at skifte underdelene i bomuld ud med uld igen, så denne konkurrence rammer på et perfekt tidspunkt.

  Hans lillesøster er også ved at få skiftet undertøjet i bomuld ud med uld i håb om at hun ikke bliver ligeså syg som han var de første år..

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit E Gulbæk

  Sidste vinter havde vores lille trunte lungebetændelse 2 gange, og var ofte forkølet. Vil gerne prøve at forbygge dette med uld undertøj osv i år. Derfor kunne dette være den perfekte start til dette:-)

  Hilsen dorrit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Jonsson

  Har en datter som er kørestolsbruger, hun fryser altid og hos os bruger vi derfor rigtig meget uld tøj, det kunne være helt fantastisk at vinde denne præmie til hende så hun kunne få noget virkeligt lækkert og varmt uld tøj og gå vinteren i møde i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Hoelgaard-Madsen

  Joha uld er simpelthen så lækkert, og kun det bedste er godt nok til min lille prinsesse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  med tvillinger er det super vigtigt med uld inderst for når en nyser ja så har man 2 syge unger… ææææælsker uld, det holder virkelig sygedagene nede. tak for din dejlige blogg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina m s pedersen

  uhh har aldrig haft sådan noget til mine børn og hvor gad jeg godt, både fordi Sebastian er rigtig meget ude i hans bhv. og fordi Benjamin på 2 år har haft 8 lungebetændelser i år, og de skal også en del ud i vuggestuen, når han kommer der hen igen. så ville da være dejligt at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Peters Puhlmann

  Det skal jeg fordi uld er en helt ny verden for os trods 4 børn. Vi har for første gang købt uld for 1 mdr siden og er ved at opdage magien ved det 🙂

  Anja Peters Puhlmann
  anja_peter_puhlmann@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bryde

  Uuuhh ja uld/bomuld er det bedste til at regulere de små poders temp. De vokser bare sådan så ville da elske at ku købe for 1200 kr til min datter og søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Gøgsig gyldengren

  Det ville være super fedt at vinde… Er vist ike så overskudsagtig på det punkt, så de har slet ikke noget endnu… Har fokuseret så meget på flyverdragt krise at jeg slet sket ikke har tænkt på uld undertøj.. Suuuk , på den igen…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke Hansen

  Er vild med uld til mine to piger. og bruger det i alle R månederne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Folke Petersen

  Vi elsker uldbodyer og uldnattøj 🙂 så kan dynen smides af om natten og dagen tilbringes på et koldt gulv. Joh holder bare så flot og godt. Så vi ville elske at vinde et gavekort til det.
  Bitten Folke Petersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Negendahl

  Super lækkert tøj, min dreng som elsker at være ude i alt vejr ville være perfekt klædt i dette :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Karlsen

  Nej en dejlig præmie, den ville vi nyde at putte min lille pige i. Hun har et kæmpe problem med varme enten sveder hun el er for kold det er umuligt at temperer hende ordentligt. Vi ville blive lykkelige over noget uld 😉

  KH
  Bente Karlsen
  bentekarlsen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Due

  Jeg skal da vinde, så min søde dreng kan holde varmen her til vinter 😀 😀
  Han har lige overstået en gang lungebetændelse, så jeg har været ude og investere i noget uld-tøj, men man kan aldrig få for meget.

  Karina Due, excentrica86@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Vissing

  Det vil være så dejligt( varmt) at vinde noget uldtrøj
  Vi camperer og må sande det er ved at være koldt i Danmark, så er sikker på, at Lukas vil ønske, at det kunne være lidt varmere og er sikker på, at Joha kan hjælpe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Jurangpathy

  Hejsa,

  Uld er et absolut must til prinsessen i skovbørnehaven hvor de er ude faktisk hele dagen, selv spisning foregår udenfor, så vi vil blive jublende glade hvis vi bliver de heldige vindere.

  Mvh PIA JURANGPATHY // PIAJURA@HOTMAIL.COM

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene Søndergaard

   Ihh hvor ville det være lækkert at vinde det skønne uldtøj til mine to børn. Krydser fingre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Behrouz Shoaibi

  Det vil være lækkert hvis jeg vinder det til min lille søster.
  Hun har nogen søde børn som kan bruge dem. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Finderup Christensen

  Willum er desværre også et barn der har haft mange lungebetændelser. Begyndte med uld/bomuld sidste år og der gik vi fra 8 lungebetændelser forrige inter til kun 2. Han er så idag sendt hjem fra vuggestue med feber og træls hoste, så mon ikke der er endnu en på vej. Så ville elske at vinde uld undertøjet:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Det vil være lækkert at vinde og prøve uld for har aldrig benyttet mig af det endnu 🙂 Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia Jørgensen

  Jeg har endnu aldrig benyttet mig af uld, men havde egentlig tænkt mig at skulle prøve i år. Med start i børnehave, hvor der ikke helt er lige så meget opsyn som i dp, er det rart at vinde man er godt pakket ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg skal vinde, fordi min nevø har snart fødselsdag og jeg vil bruge gavekortet på at købe noget til ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Nielsen

  Min datter har helt fra lille af altid kæmpet med halsbetændelser x mange. Sidste år skrev vi ned hver gang hun havde en og vi endte op med 8 + en her i sommer!! Det er så ærgerligt og hun er nu igang med een til. Jeg er også nu ved at overveje om ikke vi sku prøve biostrath dråber og det der med uld men det er jo helt vildt dyrt, så hvis vi ku vinde det ville det da være helt fantastisk. Det ser faktisk ret lækkert ud!
  Jeg krydser godt nok fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Carina Faczinek-Højgaard

  Uha, det er noget der kunne bruges!
  Her hjemme bruges kun uld til vores 2 årig som lider af astma, og andet duer simpelthen ikke. Bruger vi ren bomuld eskalere hans host og vejrtrækningsproblemer simpelthen i løbet af få dage, så det bruger vi aldrig mere! Dog er det noget af en udskrivning med uld undertøj, når det både er lang og kort, til under og overkrop! Dette kunne være en stor hjælp!
  Mange hilsner Ann-Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Manskov Hersom

  Den gad vi godt vinde 😀

  Jeg har liket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Fordi min søn ikke ejer et eneste stykke tøj i uld!!!

  tilmeldt og liket 🙂

  Trine Borup Kristiansen, trineborup@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille van der Velde

  Vi har siden sidste vinter, da vores søn var 6 mdr. gammel brugt uld fra minimum oktober til minimum april. Han sover i det og han har det under sit tøj om dagen.
  Det hjælper på hans eksem, som han er meget hårdt ramt af og som vi desværre må ofte til hudlæge med.
  Derudover var han meget angrebet af forkølelse og det er han ikke efter indførelsen af uld 😀
  Lillesøster har også allerede uld på og har haft det siden september, da hun var 3 mdr. gammel. Vi håber, at det måske kan gøre, at hun ikke bliver så hårdt angrebet som storebror har været og stadig er.
  Begge børn er meget varme men i uld kampsveder de ikke men er tørre fra start til slut.

  Herhjemme er uld HITTET og yderst god hjælp til eksemen, hvorfor jeg krydser fingre for, at jeg vinder lodtrækningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine bjørn

  Det ville da være fantastisk at vinde her, vi har selv mange problemer med den lille og forkølelser. Og det med at smide dynen kender jeg alt for godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Hansen

  Fantastisk præmie som jeg godt kunne tænke mig at vinde :). Har ligesom dig drenge der altid sover oven på dynen hele natten. De blir kolde, sover dårligt og hoster og snotter konstant…

  Mvh Helle Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte kofoed

  Ææælsker uld, til de mindste, tror ikke jeg får uld på de store på 12 og 9 år, de vil sikker syntes jeg er godt gal i hovedet, hvis jeg forsøger at overtale dem, men lillebror på snart 2 er vild med uld og især de lange uldunderbukser er et hit 🙂
  charlotte Kofoed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sermsak Thabthimnak

  Hvor kunne det være super fedt at vinde…. Uld-undertøj til hele vinteren – så kan man da i hvert fald sende datteren i børnehave med god samvittighed hver dag…

  Krydser fingre…

  Sermsak Thabthimnak – thabthimnak@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Fjelding

  Elsker JOHA, og har længe haft lyst til at købe det til min datter, men har indtil videre syntes at det har været for dyrt til hendes alder (hun er 22 måneder nu) fordi hun vokser så hurtigt ud af det. Men ville elske at få det ind som en del af garderoben, så hun kunne sove ekstra godt og lunt om natten, og være bedre klædt på til vinteren forude.

  Helle Flohr Fjelding (Facebook navn)
  helleflohr@hotmail.com (kontakt e-mail)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker uld! Det er altså fantastisk – jeg har en meget varm dreng, men med en uldbody eller uld-natdragt får han det hverken for varmt eller for koldt. Jeg har allerede en del joha produkter, men vi kan altid bruge mere – og han vokser jo heletiden ud af noget! Jeg sover også selv i uld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Reenberg

  Jeg ved ikke om jeg er en dårlig mor, men jeg har faktisk aldrig prøvet uld tøj til min kære datter – men det kunne være super fedt at prøve, så kunne jeg jo også risikere at gå hen og blive afhængig….

  Louise Reenberg Jørgensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa Lohse

  Jeg vil gerne forkæle min dejlige datter, der er mor til to skønne tvillinger på 11 måneder med det skønneste uldundertøj, så de får færre forkølelser:-)
  Melissa Lohse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vita Kristensen

  Mine dejlige børnebørn er tit forkølede. Så lidt uldundertøj ville nok kunne hjælpe på det..
  Venlig hilsen
  Vita Kristensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Jensen

  Sikke en dejlig konkurrence. Min mindste er lige startet i børnehave og har desværre arvet min tendens til kolde ben, arme og fødder.
  SÅ hun har altid strømpebukser eller lign. på under bukser og jeg synes ikke hun er varm nok. Så kunne virkelig godt bruge denne skønne gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lauritzen

  Uldundertøj vil være kærkomment her, da vi har rigtig ude-pige, ligesom du beskriver din Julius. En der elsker at undersøge og udforske naturen, ofte uden jakke/varm trøje. Ikke med vilje, men simpelthen fordi hun er meget impulsstyret og glemmer mange ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hello,

  I would like to play.
  Your game is on my blog on the right.
  http://petite-armoire.blogspot.com/
  betikarauski@gmail.com

  All the best. 🙂
  Bernadett
  FB Bernadett Rauski
  BL Petite Armoire

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Henriksen

  Med en pige med allergi-eksem, er det ikke alt uld der dur, men erfaring hos os har vist, at Joha er noget af det bedste. Ville så gerne kunne give min datter en vinter uden kløe.

  Hilsen
  Michael Henriksen
  rootbeer@jubii.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Henriksen

  Begge mine børn har sart og overfølsom hud, så uld er i sig selv et godt middel. Hvis de kunne iklædes lækker Joha uld, vil vinteren i vores lille hus være reddet 🙂

  Med venlig hilsen
  Anne-Mette Henriksen
  henriksen.annemette@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Høiien

  Jeg vil helt sikkert købe til både min lille datter på 8 måneder så jeg er sikker på hun kommer igennem vinteren uden snotnæse og så skal min dreng helt sikkert også have noget da det bare er fantastisk når vinteren kommer 🙂
  MVH Trine, hoiien@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Braüner Bisgaard

  Det ville være fantastisk at få Joha uld til den kolde tid. Jeg blev endnu mere begejstret, da du fortalte om erfaringerne i forhold til børneeksem, for vores mellemste dreng er hårdt ramt især i vintermånederne – og jeg vil gøre alt for at bedre det, så hvis Joha kan hjælpe med at beskytte hans hud eller blot ikke generer yderligere, så er det en rigtig god grund til at få og købe Joha. Tak for en god anmeldelse!

  Mvh. Helene Braüner Bisgaard (fb)
  helenebb@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Lindhardt

  Smider et lod og krydser fingre for en uld/silke til lille Augusta 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line lind

  Har haft en smule uld men må indrømme at de sidste par års isvintre gør, at jeg gerne vil have mere
  Line lind (FB: linelind77)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Stobberup

  Årh hvor en lækker præmie at vinde! Det er lige hvad min Tristan på snart 3 år mangler til de kolde dage der kommer 🙂

  Carina Stobberup
  carinastobberup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Nielsen

  Det skal jeg da vinde fordi det er så lækker en ting at vinde.
  Mvh
  Britta Nielsen
  britta_sjorslev@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Thisted-Høegd

  Vi vil rigtigt gerne vinde, har en ret varm dreng som altid ender oven på dynen og derfor er det rart at vide han har varmt tøj på som han heller ikke kampsveder i, vi har både dragt og hue i uld bomuld og de er super lækre, så hvem vil ikke gerne vinde lidt mere til guldklumpen her til vinter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at jeg skal vinde JOHA`s gavekort til uldprodukter da jeg i mere end en forstand er vokset op med JOHA. Jeg er opvokset i Sunds, hvor JOHA havde sin fabrik og jeg er opvokset sammen med drengene fra JOHA i 70èrnes og 80èrnes Midtjylland. Jeg har en mor der har lagt stor vægt på kvalitet, hvorfor jeg selvfølgelig bar lokalt, pænt og kvalitetsmærket undertøj og nattøj. Det støtter jeg selv og skal derfor give denne sunde indstilling og disse gode kvaliteter videre til mine 4 børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Agerskov Jensen

  Er mor til 5 heraf 4 øre-børn, den sidste har dog undsluppet, om det skyldes at jeg udelukket har brugt uld til hende inderst, ved jeg ikke, men det er min teori!
  Det kunne dug give dejlig meget luft i bugettet at vinde denne præmie og så kan de andre måske også blive velsignet med lidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Krag

  Jeg kunne godt tænke mig, at vinde da jeg har en dreng på 11 mdr. der hele tider bliver forkølet, så det ville være rigtig fedt at vinde, nu hvor vi går den kolde tid imøde.

  Marie Krag
  krag.marie@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Nørgaard Madsen

  Kender ikke mærket JOHA, men det ser så fint ud og ser ud til at være en super kvalitet. Vi vil jo gerne at de små har det dejlig varmt, så ville gerne vinde i denne finde konkurrence.

  Fin konkurrence….følger jer trofast og har “like” jeres blog.

  Mvh Betina Nørgaard Madsen
  m_betina@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal jeg da vinde så jeg kan teste om det er lige så godt til træning udendørs som ski undertøj. Min søn cykler BMX og om vinteren bruger han ski undertøj under BMX tøjet – måske vi skulle prøve Joha i stedet. Vi er i hvert fald friske på at teste hvis vi vinder 🙂

  Nanna_schack@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Jurangpathy

  Hejsa,

  Vi elsker uld/boluld fra JOHA og ville elske at vinde sådan en lækker præmie da det helt sikkert ville være en stor hjælp. Der skal jo en hel del til for at holde en lille prinsesse lun i al slags vejr.

  Mvh Pia Jurangpathy // piajura@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil jeg meget gerne vinde til min lille vinter baby – så han kan holde varmen i den danske kulde

  x
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Kisselhegn

  Tak for en rigtig god anmeldelse af Joha-uldundertøj!
  Jeg vil super gerne vinde det lækre uldundertøj fra Joha til mine to trolde på 4 og 6 år. Den store har været forkølet hele sit liv og med øreproblemer, og det kunne være spændende om uld/bomuldsundertøj kunne hjælpe (Hun har for sart hud til ren uld). Og den “lille” har som sin storesøster problemer med ørene hver gang han bliver forkølet.

  Jeg håber vi vinder denne lækre og flotte uld-præmie!! 🙂

  Mvh. Bettina Kisselhegn
  bettina@kisselhegn.net

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sloth

  Top fed præmie!! Vi har aldrig haft uld til den store dreng, men tror vi må “overgive” os og købe til lillebror – han er en værre stakkel, som skranter og snotter, bare han hører ordet “forkølelse” 😉 Super fedt med en uforbeholden anmeldelse af uld og uld/bomuld – det blev jeg meget klogere af at læse, og er nu overbevist om, at den lille skal have uld/bomuld.
  Sååå, et gavekort til alt det nye tøj, ville bestemt ikke være af vejen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jimmi Jensen

  Jeg vil gerne vinde til min datter der er storforbruger af uld.
  Vi bruger alt i uld for at holde vores datter rask i efterår/vinter perioden.

  Mvh Jimmi Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Ernst

  Vi har alle prøvet det! Det ses tydeligt og gælder alle os, der skriver et indlæg, for at vinde Joha-præmien.
  Når bladene begynder at dale og indhylle verden i smukke, varme kulører – ja, så begynder næserne at løbe, sæsonen for hosten og skranten er begyndt og varmen er forbeholdt de fantastiske efterårsfarver. Vil man dog ikke kapitulere helt til stuens og tv’ets varme, men meget gerne tilbringe efterår, vinter og tidligt forår så meget udenfor som muligt – da det faktisk er et super godt værn imod alle baktusserne – ja, så hedder det uld, uld, uld… Og Joha er faktisk det bedste valg.
  Ligesom alle andre her, holder Joha sygdommen for døren hjemme hos os, og min datters astma i skak hele vinteren. Og skønt for det! Men hun vokser jo, den lille skat, og nu er det igen tid til nye størrelser, for en ny vintersæsson er begyndt. Vi elsker uld!
  Mvh. Katja Ernst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette christiansen

  det ville være så dejligt at vinde dette gavekort.. vi har en pige på 2 som var rigtig meget syg sidste vinter indtil vi begyndte at bruge uld undertøj til hende.. og har forelsket os helt i JOHAs produkter.. de er så meget lækrere end alle andre mærker vi har forsøgt os med.. og så venter vi en lillebror her sidst på måneden som vi gerne vil give en god start med det samme og begynder at bruge uld fra starten så vi forhåbentlig kan undgå at han bliver ligeså syg som vores datter har været indtil nu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassia N. Jurangpathy

  Jeg vil gerne vinde til min datter, som er øre og astmabarn og er i gang med nye dræn for 6 gang. Hos os er uld et absolut must for at ikke ligge på langs hele vinteren. Dog en rigtig dyr post, så vi håber på at blive de heldige vindere

  Nastassia N. Jurangpathy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Petersen

  Har aldrig prøvet uldtøj til mine børn før. Men med en lille der skal starte i vuggestue nu, ville det være et perfekt tidspunkt, så han kan holde sig varm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Stehnij

  Jeg håber på at vinde, for jeg synes, at Joha uld er den bedste kur mod forkølelser og snotnæser ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Bach Larsen

  Uld er det helt rigtige til den årstid vi går i møde, jeg burde allerede være igang, da den første af mine tre børn er gået ned med hoste i stor stil, men bedre sent end aldrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uld er bare det bedste undertøj, især om vinteren. Vi har før brugt Joha´s dejlige produkter og ville da blive så glad hvis vi kunne være så heldige at vinde denne vinters forbrug af uldundertøj 🙂

  Mvh Janne Wiberg Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Min yngste søn leger rigtig meget ude og sidder tit stille i sandkassen. I skolen er han ikke altid så god til at huske jakken, når han går ud – og han tænker ikke selv over, at han bliver kold… Så denne præmie vil være skøn at vinde, så jeg ved, at han er klædt godt på inderst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kristensen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne super lækre præmie!
  Jeg kunne især godt tænke mig dette, da vi er meget ude, sommer som vinter, og al transport foregår på cykel eller gåben, så der skal noget til at holde min lille datter varm. Desuden ville denne præmie gøre en stor forskel i vores SU-budget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uh jeg ville elsske at vinde fordi jeg har et rigtig udebarn, der elsker at være ude i alt slags vejr så sådan et sæt uldundertøj ville lige være sagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Behr Bodin

  Jeg har, ligesom dig, en søn, der konsekvent sover ovenpå dynen. Ville være skønt med noget “uldet” til at hjælpe til med at sørge for, at han holder sig fin varm om natten. 🙂

  Vh. Line Behr Bodin (også FB-navn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Heede

  Det ville være en dejlig præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Buus Lynggaard

  Har to snottede/hostende børn, så kunne sagtens bruge noget uld-undertøj. Har en dreng på 5 år og en pige på 1½ år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • winnie

  har aldrig desværre prøvet johas uld tøj, men ved deres tøj er kvalivarer, har nemlig altid købt deres nattøj:-) så ville da være fantastisk fedtat prøve deres uld på mine to børn på 1 og 4 år:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Karina Bøjer

  der findes ikke noget bedre en Joha uld… og når man har et børnehave barn der tilbringer mange timer ude i alt slags vejr, så er det rart at vide hun er tør og varm inderst inde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • martinna

  Er godt i gang med at opbygge en uld-garderobe til min søn på 1½år. Håber at det vil hjælpe på hans kroniske snotnæse og forkølelser. Ville dog vælge uld alligevel da det er super lækkert tøj og tanken om de gode egenskaber giver god samvittighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina Christensen

  Joha mærket er bare super lækker. Har brugt det og bliver ved med at brug det både i ren uld men også i uld og silke. Og hvis jeg vinder så vil jeg skrive til alle mine venner på facebook hvor gode i er til at gøre folk(de små mennesker) glade plus at jeg vil have 2 varme, glade og raske piger når de nu skal ude at lege i det meget skiftende danske vejr. Hav’ det nu godt allesammen.
  Mvh Cristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søn har altid brugt ren uld i r-måneder, både undertøj, nattøj og strømper. Han er en lille krudtugle, men altid behageligt varm, og stort set aldrig syg. Jeg har aldrig været i tvivl om, at uld simpelthen er det bedste til børn – og jeg bruger faktisk også selv uldundertøj i venterhalvåret. Det giver et velvære uden sammenligning – det har jeg med glæde givet videre til min dreng, og når han til marts skal være storebror, bliver det også til en lillebror eller -søster klædt i uld fra top til tå :-). Prøv det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sif Karlby

   Har selv to hoste børn.. Den store har to gange været indlagt med falsk strubehoste. Her hjemme er ULD et must om vinteren. Så dette ville være en kæmpe gave for både mor, far og pigerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mahler

  Det ville være fantastisk til mine to nevøer hvis mor går virkelig meget op i alt muligt øko, sundhed, undgå kunstige farvestoffer og alt det der! tror hun ville synes om disse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg er moster til 2 fantastiske nevøer (og endnu en niece el nevø på vej) og da mine nevøer og deres forældre skal bo i sommerhus vinteren i gennem, mens de venter på deres drømmehus (et skønt stuehus på en nedlagt gård) bliver gennemgribende renoveret, vil lækkert uld undertøj gøre utrolig stor gavn i de kolde måneder! Det vil jeg elske at kunne give videre til drengene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rudolph

  Har i forvejen en natdragt i uld/bomuld fra Joha, da vores datter også kun kan sove oven på / uden dynen. Det er derfor rigtig rart at vide at ulden nok skal holde hende varm selvom hun sparker dynen af. Og tæerne er varme om morgenen selvom hun sover uden dynen, så det virker.

  Vil derfor være rigtig dejligt at vinde nogle flere Joha varer, da det et rigtig dejligt tøj.

  Hilsen Helle Rudolph

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Rostgaard

  Sofie på 5 år og Alfred på 1 år har altid uld på om efteråret og om vinteren ! Det er bare det bedste 🙂 !! Vi vil med kys hånd vinde så klædeskabet kan blive fyldt op til endnu en sæson med snotnæse og kolde tæer !!
  Hilsen Sofie, Alfred og mor Heidi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Søby

  Fed konkurrence – jeg er med både på fb og på bloglovin:-)
  Jeg har en søn på 2,5 år, og har fra fødslen brugt uld eller uld/bomuld til ham i de kolde måneder. Det er jo svært at sige om det har gjort en forskel, når han altid har brugt det, men hvis det kan spare ham for lidt sygdom betaler jeg gerne det ekstra uld koster! Han er altid dejlig varm og tempereret når han har uld på.
  Det ville være super lækkert at vinde uld fra Joha, så uldtøjet herhjemme kan blive suppleret lidt:-)
  Vh Mai Søby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina b korup

  Ville være det skønneste at få til vores datter som er ørebarn og samtidig havde 10 gange mellemøresbetændelse og 2 gange lungebetændelse sidste år,oven i hendes asmatiske bronkitis og børneeksem..så alt koster bare mange penge,når man skal have specielle produkter til ens barn,så vi ville ikke blive kede af lidt hjælp til den kolde men hyggelige vinter der snart kommer og banker på døren..Rigtig dejlig dag til alle derude…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Larsson

  Dejlig præmie som skulle passe fint til lille M som seden sidste år bruger uldundertøj då hun tit vær syg med feber og forkølelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Ville være det perfekte til mit barnebarn som tit er forkølet og dermed vrøvl med sine øre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Simonsen SIvesgaard

  Min datter på 2 år & 3 mdr. hoster så meget, at hun nogle gange kaster op når hun ligger ned.
  Hun døjer med det meget, det er kun om sommeren hun ikke gør.
  Hun er blevet undersøgt ved læge & børnelæge på sygehuset fra top til tå, & de kan ikke finde noget, heller ikke noget hun ikke kan tåle.
  Derfor vil det være dejligt, at kunne vinde noget uld fra Joha, så vi er sikre på hun er beskyttet godt.
  & nu er lillebror på 7 mdr. også forkølet & hoster…. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Rungstrøm

  Din beskrivelse af Lucas kunne lige så godt have været en beskrivelse af min ældste datter Clara på 2 år. Efter at have læst dit blogindlæg er jeg overbevist om at vi skal prøve Johas produkter på Clara, så det ville da være helt fantastisk at vinde et gavekort. Men det skal prøves, gavekort eller ej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte zakariasen

  “Forstyrrer ikke sig selv mere” :D, hvor sødt 🙂
  Jannick har siden fødslen, døjet med astmatisk bronkitis ect, når vejret blir koldt, og ved fugtigt vejr.
  Tillige er han en dreng, der sveder meget, så hans undertøj er tit fugtigt, når han er ude at lege, også om vinteren. Tror måske at den miksede uldbomuld, ville være rigtig god for ham:)
  Og, skønt at læse, at i måske nu slipper, lettere gennem vintermånderne, mht helbredet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus

  Det ville være helt fantastisk at vinde denne gave. Har 2 dejlige børn, en pige på 8 mdr. og en dreng på 3 år. Min søn er tit syg(forkølelse, halsbetændelse og feber) og derudover sover han uden dyne. Det kunne være fantastisk hvis uld kunne forebygge sygdom hos ham, samt at forebygge at min datter bliver lige så syg, når hun om lidt starter i vuggestue.
  Efterårets første omgang halsbetændelse er forhåbentlig snart overstået.
  Jeg var på ingen måde klar over at uld er så effektivt og fedt at det findes i smarte designs.
  Mvh. Claus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det vil jeg da meget gerne vinde 🙂 til min søn

  helle@mody.dk

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Uld er godt – især, når man er flyttet til Danmark efter et par år i sydeuropa og allerede nu synes her er koldt!

  Mit navn er Malen Fylking-Nielsen – også på FB

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Damkvist

  Uha ja joha er et lækkert mærke, ville ønske økonomien var dertil. Har fået købt mig to heldragter til min søn på 7 mdr. (endelig udsalg på joha :))

  Det er bare så perfekt til ham, han er et meget varmt barn, hvilket giver udfordringer i forhold til normal bomulds nat og undertøj. Tænkte nu må jeg prøve uld. Hold da op skal slet ikke spekulere på om han nu er for varm eller for kold, ja han smider også dynen om natten. Og han blev altid så kølig, men ikke mere, hurra. Lidt mere nattero til mor her 😉
  Jeg ønsker virkelig at udvide hans undertøj med mere uld, give mig selv lidt mere ro om han nu er tilpas temperatur mæssigt og kunne lege ubekymret med den lille på gulvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SuzaneDitlev

  3 lækre unger 9 år ude i fritteren, 3 år startet i Skovbørnehave og ny baby men lille så uld vil hjælpe os over vinteren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Alling-Dam

  Min lille tumling elsker at være ude, men hun var en del plaget af mellemørebetæbdelse og lungebetændelse sidset vinter, så jeg håber at den dejlige præmie tilfalde os, så vi kan gå en sygdomsfri vinter i møde med det bedste aller inderst.
  Med venlig hilsen Anita Alling-Dam

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Poulsen

  Mine 3 yngste, en dreng på knap fire og tvillingepiger på 2, får altid uld/bomulds-undertøj på om vinteren, og det ville da være herligt at vinde denne præmie, da det er lidt smådyrt at skulle købe til 3 små størrelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Holm

  Helt fantastisk konkurrence :o) Min søn på knap 2 år led rigtig meget af lungebetændelse sidste år. Begyndte at give ham uld på og synes det hjalp. Er derfor allerede i år begyndt, men pengepungen rækker desværre ikke helt, til at kunne klæde ham nok på med uld, som jeg gerne ville. Det kunne derfor være helt fantastisk hvis jeg vandt, da jeg så mere roligt kan gå vinteren i møde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Høj-Edwards

  Lækker konkurrence 🙂
  Min datter på 21 mdr. havde sidste vinter meget børneeksem og sutte eksem, var derudover tit syg med feber og forkølelse. Hun er heller ik altid god til at sove med sin dyne. Har aldrig rigtigt prøvet uld så er meget nysgerrig på om det vil kunne hjælpe min datter så hun ik så tit er syg og klør. Vinterens forkølelse og feber er allerede begyndt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif Karlby

  Jeg har selv høste børn. Den ældre har 2 gange været indlagt med falsk strubehoste og vi et derfor meget opmærksom på alle små hoøt her hjemme og dybt afhenige af uld undertøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Minebørn fortjener det bedste-og derfor synes jeg det kunne være fantastisk hvis vi vandt Joha her til den kolde tid 🙂

  Mvh
  Sanne Terp
  san_sol@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Iversen

  Med et rigtigt udebarn ville det være lykken med uld undertøj osv. Også når hun rider vil det være rart med noget tøj der holder hende varm og som hun stadig kan ånde igennem. Så ville da elske at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Karup Nielsen

  Krydser fingre for at være den heldige vinder, så mine to små børn kan være godt pakket ind i uld når tureen går til Norge for at fejre Jul:-)
  Mvh Line Karup Nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Nysom

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve om det der med uld virkelig er sagen 🙂 Det ville så komme min lille prisesse på 2 år – og den lille ny, der er på vej – til gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamilla Jørgensen

  Jeg skal da vinde fordi mit barnebarn er født 4 måneder for tidligt, så de skal passe ekstra på at hun ikke får lungebetændelse da hendes lunger ikke er færdig udviklet og desuden har hun astma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Knudsen

  Kom min kommentar med? Den skrev jeg allerede havde skrevet én gang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Knudsen

  Min pige var ørebarn med asmatisk bronkitis som lille. Johas uldbodyer hjalp hende meget. Idag er hun en frisk trunte på 6, netop starten i skole, hvor der jo ikke er så megen opmærksomhed på om de nu også får jakken på, når de skal ud eller futterne på indenfor. Så jeg krydser fingre for uld til trunten:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Terp-Müller

  Vores søn bærn i uld nu, men vi kommer nok til at mangle når skifter størrelse. Vores søn på 1 år har astma. Han går ofte og hoster samtidig er han en varm dreng som har brug fro hjælp til at regulere sin krops temperatur. Det hjælper ulden ham med. Vi har testet bomulds undertøj på ham og han bliver svedig + klum/våd. Det fungere ikke i den alder hvor de er aktive og skal udforske hele verden.

  Hans forældre ville blive meget glade ved sådan en fin præmie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det er sådan nogle charmerende drenge du har 🙂 Hvor er de begge smarte i de lange underbukser 🙂
  Min dreng har astmatiker bronkitis’s og vi bruger kun uld om vinteren. Vi ønsker os derfor noget mere undertøj og især nattøj, så vaskemaskinen ikke skal køre hele tiden 🙂 Uld forhindre, som hos jer, sygdom – det er et mirakel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Normann

   Med 2 ørebørn er jeg sikker på at kunne det være fantastisk at prøve at pakke dem godt ind i Johas lækre uld, og krydse fingre for at det har en positiv effekt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Jørgensen

  Hej (:

  Super lækker præmie , Har aldrig prøvet uld til min skønne dreng , så dette kunne jo være en rigtig god mulighed (:

  Mvh Kathrine Jørgensen
  kathrinejorgensen@ofir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Grauholm Raaby

  Her hjemme er ulden fundet frem, det blev det i starten af septemper 🙂 Har en pige med astmatisk bronkitis som sparker dynen af, så ulden holder hende varm 🙂 Vi har kun Joha uldtøj, fordi det er så blødt og lækkert, syndes tit uld er noget krads tøj. Nok minder fra egen barndom 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kofoed Kristensen

  Det ville bare være perfekt til vores lille basse som skal starte i vuggestue i næste måned og kan se frem til nogle kolde måneder med masser af leg ude og inde. Derfor ville det være perfekt til ham 🙂
  <3 Maria Kofoed Kristensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Wallberg

  Sikke noget lækker tøj – håber min datter vinder.
  Sidsel Wallberg
  sidselvw@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lilli nielsen

  Jeg har 3 mindre børnebørn som går i naturbørnehave ,de er udsat for alt slags vejr og kun det bedste er godt nok for dem. så håber at vinde så de kan dele præmien

  hilsen Lilli nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Steen Kirk

  Hos os er uld et must hele vinteren. Ungerne har det på både nat og dag:)
  Jeg er ikke i tvivl om at uld er med til at holde forkølelse og sygdom væk!
  Krydser fingre for at vi bliver de heldige ejere af alle disse lækre sager:) Vh Randi Steen Kirk (randikirk@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Håber jeg bliver den heldige. Har en søn som går i skovbørnehave, så han fortjener det bedste udstyr. Har endnu ikke nået at supplere garderoben op med komplet uld tøj, og det er som bekendt ret dyrt, så det ville være så skønt, hvis netop jeg blev den heldige:-) Hilsen Mette Lynghøjen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Jeg håber på at blive den heldige, jeg har en søn som går i skovbørnehave, og er ude ALTID hele året rundt. Han er en lille tynd dreng, så han fortjener så absolut at blive iklædt det bedste udstyr!! Krydser fingre. Hilsen Mette Lynghøjen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nørding

  Jeg vil gerne vinde uldtøj til min lille Nikolaj på 1 år. Han døjer rigtig meget med børneeksem !
  Han har nærmest været syg siden han startede i vuggestue 🙁
  Og som om det ikke var nok har han også lige været indlagt i weekenden med astmatisk bronkitis 🙁
  Jeg har aldrig været vild med uldtøj, men har nu købt nogle sæt for at prøve og håber virkelig det kan hjælpe ham !!
  Det ville være fantastisk at vinde denne skønne konkurrence !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisa vestergaard mailand

  KKrydser fingrene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Vores søn blev ofte syg om efteråret/vinteren, og han døjede rigtig meget med falsk strubehoste en overgang. Efter vi begyndte at iklæde ham uld, gjorde det, at hans perioder med halsproblemer/forkølelse blev mindre og mindre:) Derfor ønsker vi os rigtig meget at vinde uldtøjet, så vi kan være på den sikre og sygdomsfrie side hele efteråret og vinteren igennem:)

  Mvh

  Rikke Bisgård Sørensen
  riksen@orumnet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Bruger altid uld til børnene om vinteren,så det ville være dejligt at vinde,da det gamle er ved at være for småt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove

  Jeg ønsker å vinne til min sønn blir født snart, i slutten av oktober. Han fortjener det beste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob Skovsen

  Ville elske at klæde vores lille guldklump i lækkert uld fra Joha, så han forhåbentlig kan holde sig dejlig varm gennem hele vinteren, men samtidig også kan rende rundt og tumle og udforske verden uden at blive for varm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne bare rigtig godt tænke mig at mine drenge kunne få noget uld undertøj og havde faktisk besluttet at økonomien ikke lige var til at handle det helt store ind, så det ville da være super dejligt at vinde noget 🙂

  Venlig hilsen Kristina Møller Pedersen – kristinapedersen4@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Helenius

  Sikke en lækker præmie, der helt sikkert vil skabe glæde herhjemme.
  Min søn er nemlig født for tidligt og er syg nærmest konstant, så jeg tror og håber, at lækre Joha produkter kan give ham en nemmere vinter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Christensen

  Det ville være skønt at iklæde lille frk Dagmar på nu 4,5 mdr når vi skal gå tur med vores hund i skoven her i efteråret/vinteren. Frk D sover ikke særligt meget om dagen, og vil helst følge med i alt hvad der sker – så det kunne være super lækkert at slå kalechen ned på barnevognen så hun kan se ud og samtidig vide at hun sidder/ligger lunt og godt 🙂

  Helene Christensen
  Helenelchristensen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Hansen

  Min 3 drenge har brugt uld i alle R-måneder fra de var ganske små og til det næsten var umuligt at opdrive noget, som de kunne passe. Så blev det til ski-undertøj, men det blev aldrig så godt som det rigtigt uldundertøj fra Joha
  Jeg vil give det til min søde venindes datter, hvis jeg kunne være så heldig at vinde, da jeg er ved at overbevise hende om, at uld er best.
  Jeg deler lige med vennerne på facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde da min datter går i dagpleje og de er ude i alt slags vejr og hendes immunforsvar er ikke det bedste, så det er meget vigtigt for mig at jeg ved hun holder sig dejlig varm og tør i det kolde vejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er gravid med termin i de kolde vintermåneder og drømmer, om at pakke min lille fis ind i lækkert Joha-uldtøj. Joha står allerede højt på ønskelisten, da både kvalitet og design er lige i øjet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Moss

  Allerede fra nyfødt har jeg brugt uldundertøj til min søn, der nu er 8 mdr gammel, og det vil vi også gøre denne vinter. Hans krop tempererer sig selv meget bedre og holder forkølelse væk, når han har uldundertøj på 🙂
  Så vi krydser fingre for at vinde denne flotte præmie 🙂

  Mvh Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Jeg har aldrig tidligere brugt uld til mine børn, men har i år fået anskaffet to sæt af Johas uld/bomulds nattøj til dem hver og jeg er imponeret. De vågner begge om morgnen og er dejligt varme selv om dynen er røget af i løbet af natten.

  Rikke Feldstedt Madsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Jeg har egentligt aldrig brugt uld til mine børn tidligere, men har i år fået anskaffet 2 sæt uld/bomuld nattøj fra Joha til dem hver og jeg er imponeret. De vågner begge op om morgnen og er dejligt varme selvom dynen er røget af i løbet af natten:-)

  Rikke Feldstedt Madsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn konkurrence i en kold tid. Vi bor i et stort gammelt hus, hvor man let får kolde fingre, hvis man ikke er pakket rigtigt ind i ud. Alvin på 2 sover desværre ogsaa uden dyne og lille baby Villum er med sine 6 uger, ikke saa god til varme/kulderegulering endnu. Derfor ville Joha give awayen falde i særdeles god jord her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Faarkrog

  Sikke en skøn præmie! Ville være fantastisk at vinde uldtøj både til min knap 5 årige søn, som også formår at sove uden dyne stort set hver eneste nat. Vil gerne prøve om uldtøjet også kan holde ham varm. Og da jeg venter en datter om 5 uger, som jo er helt nyfødt her hen over efterår/vinter, kunne det jo være skønt at iklæde hende dejlig varmt tøj inderst også…

  Mvh Helle Faarkrog (faarkroghelle@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Utroligt som du finder det ene lækre produkt efter det andet frem:O) Og så til lige med forkæler os fans med det.

  Jeg vil mægtig gerne vinde til Ida som er født før tid. Oplever at hun lettere tager imod sygdomme som forkølelse mm.

  Med venlig hilsen

  Gitte Frigaard
  gitte@frigaard.info

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt

  Jeg har aldrig brugt uld til min store dreng – men kunne rigtig god tænke mig at min pige skal prøve det. Det virker desværre til hun meget letter blive syg. Så hvis vi kunne forbygge lidt med noget varmt tøj kunne det jo være skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Bonde

  Vi elsker uld hos os – og Conrad vil blive utrolig glad for at få fornyet sin gardarobe. Joha har været en trofast ven, en god hjælp og et vidunderligt mærke at stifte bekendtskab med. Conrad har astmatiskbronkitis og bliver ofte forkølet. Joha holder ham varm, uden at han bliver fugtig og han føler sig rigtig godt tilpas i tøjet, der ikke kradser, men er dejligt blødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lund

  Den præmie kunne passe perfekt herhjemme. Så min Lucas er ekstra varm på vores lange cykelture her når det bliver koldt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Serife Babi Brintlev

  Åhh sikke en lækker præmie- det passer jo perfekt med det vejr vi har. Håber at være den heldige. – Det er absolut ingen ulejlighed at like siden tvært imod 🙂 Hvis jeg vinder skal vi bruge str 110 til en dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fenja

  Uh, vi gad godt vinde fordi vi på ingen måde kan undvære uldundertøjet herhjemme. Har to drenge (6 0g 8 år) der går til fodboldtræning UDENDØRS hele året rundt… Selv i det største snevejr og med minusgrader, så bliver der trænet…

  Her kan man tydelig se, hvilke drenge, der er godt klædt på med uldundertøj etc og hvilke drenge der løber rundt og fryser. Er sikker på, at undertøjet har været med til at sørge for mine drenge ikke fik en forkølelse sidste år 🙂

  Følger bloggen på Facebook 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Frifeldt Westergaard

  Jeg har en lille gut på 1 år som ofte har svært ved at holde varmen. Når så han får meget tøj på kommer han til at svede og kan ikke komme af med varmen igen. Derfor ville jeg blive SÅ glad hvis han kunne komme i dette lækre uld-tøj da jeg tænker det vil løse problemet:-)<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Aggergaard

  jeg har en søn på to år og en på fire måneder og som du selv siger så er det tid til at få uld undertøjet på de små poder. min søn på to år har heller aldrig gidet at sove med dyne så han sover med uld nattøj hele året om sommeren dog bare en body, men her hjemme er det bare et must. så den fine præmie ville da være rigtig dejlig at vinde.
  mvh. Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  WOW endnu en lækker give away fra jer – jeg er imponeret!! Jeg følger jer allerede alle steder, men liker og deler naturligvis rundt i mit store FB-land 🙂

  Jeg kunne så godt tænke mig at vinde det til Bastian da han så ofte er syg, snottet, halvsløj, døjer med ørerne, hoste osv. Det ville være så skønt at få muligheden for at prøve uld til ham og se om det kan hjælpe ham, når han så ofte går og skranter. Hans problem er han er et varmt barn – og derfor har jeg en tro om at uld vil gøre ham rigtig godt.
  Uha – kydser de små pølser for at Bastian er heldig og får lov at prøve Joha-uld <3

  XXX

  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Byg Nordentoft

  Herhjemme eeeelsker vi Joha. Min søn har altid døjet rigtig meget med ørene, og når feberen er værst om natten bliver det let noget af et varmebad. Men ikke med Joha’s nattøj. Så bliver kropstemperaturen holdt på fineste niveau, fordi nattøjet regulerer varmen SÅ godt. Og bliver dynen smidt i løbet af natten, så skal jeg ikke frygte for kolde børn.
  Så hvorfor skal jeg vinde? Fordi mine skønne krudtugler foryjener det aller bedste 🙂
  Krydser fingre
  Jeanette Byg Nordentoft
  jbyg@grundfos.com
  jeanettebyg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Jolls

  Skøn præmie. Jeg kunne godt tænke mig at vinde det for, at min an forhåbentlig kan få en bedre og roligere nattesøvn. Lige nu møver han sig jo rundt i hele sengen, og får møvet sig væk fra dynen. Så han bliver jo nok lidt køllig når han får møvet sig væk fra dynen, og derfor vågner meget, fordi han mangler dynen. Så kunne være rart med uld, så vi ikke behøver at bekymre os om at han blvier køllig, og så han måske kunne sove mere roligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla Rasmussen
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt sæt, mit barnebarn ville have godt af i vinter . mvh Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Knudsen

  Jeg liker dig på FB.
  Hvis jeg vinder ,vil jeg give det til min veninde. Hendes datter er ofte syg m. forkølelse mv .- og dette kun måske være en god ide .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie kjeller Larsen

  Jeg prøver lige en sidste gang at sende et indlæg… forstår ikke hvad det er der går galt? men nu forsøger jeg at poste for 3 gang 🙂 (det er trods alt en super lækker og yderst brugbar præmie)

  Jeg krydser alt hvad jeg kan og deler på FB.

  Det kunne være super interessant at prøve uldtøjet til min lille hyper allergiker (mælk og fødevarer samt eksem)

  Mvh.

  Annesofie Kjeller Larsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard Petersen

  Åm. Jeg vil gerne vælges, fordi min Charlie fortjener det der dejlige uldstads. Jeg er studerende, så det meste må jeg købe brugt – og hvor KAN man finde mange fine ting brugt, det blir jo ikke så slidt, når de er så små, så det har jeg ikke noget i mod… MEN LÆKRE brugte JOHA-PRODUKTER hænger ikke på nogensomhelst træer, det må man vist bare erkende. Måske folk gerne vil beholde deres uldprodukter? Man kender jo altid nogen, der får børn selv, og uld er bare en investering! Nåmen, derfor vil jeg gerne vinde. Så kan han blive dejlig ulden her til efteråret og til vinter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Kokholm

  Det ville være en fantastisk præmie at vinde til vores 2 drenge som begge døjer med børneeksem. De døjer også begge meget med forkølelse, feber og sygdom generelt så snart vejret bliver koldt, så det kunne være rigtig dejligt med noget uld/bomuld så vi forhåbentlig kan få en vinter hvor jeg kan komme på arbejde en hel uge af gangen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Dyvelkov

  Vi elsker elsker elsker Joha uld. Det er det eneste der kan holde snot og hoste for døren. Vi bruger det faktisk næste hele året rundt. Jeg ville bliver utroligt glad for at vinde nogle lækkerier til min e to skønne (og halvsnottede) børn på 2 og 4.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Myhre

  Jeg vil rigtig gerne vinde Joha uld/bomuld til Josephine, da vi før har prøvet dette og det er FANTASTISK. Josephine har børneeksem og generelt tør og sart hud, men det er intet problem med Joha-tøjet, tværtimod.
  Hun sover (ligesom Lucas) også altid ovenpå dynen, ligegyldig hvor tit vi prøver at ligge dynen over hende. Derfor vil vi rigtig gerne vinde en masse Joha-tøj, så hun kan sove godt og lunt om natten, uden at klø og kradse – og så vi (hendes forældrer) kan sove i tryg forvisning om, at hun ikke fryser, selv om dynen med garanti ikke ligger over hende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thøgersen

  Mine 2 ældste børn er ørebørn, så lillebror bliver det sikkert også. Derfor sværger jeg til uld undertøj til ungerne, og jeg kan mærke på vejret at jeg skal have bestilt årets omgang. Min erfaring siger at ungerne ikke. Kan undgå drænene, men at de er mindre forkølede og at de er bedre rustet til at klare vinterens strabadser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Jeg forstår ikke hvor mit indlæg blev af, men det fremstår i hvert fald ikke her 🙂 Ihhh kender du det, når man har skrevet en hel roman og der sker et eller andet koks:)

  Nå, men jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve det der uld til yngstemanden (3år) Han er mælkeallergiker og døjer meget med eksem også… har dog kun prøvet uldundertøj til ham da han var helt lille og kun i efterår og vinter perioden 🙂 Det lyder virkelig spændende, det du skriver om uldtøj og eksem… Jeg er med og krydser for viiiildt!!!

  Delt på FB:)

  Mvh.

  Annesofie Kjeller Larsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Lækre produkter lige til Årstiden !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina stig andersen

  Min søn på 7½ skal til at skifte undertøj nu meget snart og det kan jo være noget af een udgift, hvis man sætter pris på god kvalitet og god pasform. Jeg har gennem mange år sværget til joha, men har aldrig prøvet deres uld-produkter eller uld/bomulds-produkter. Så jeg vilblive superglad for at vinde her. Jeg tror dog nok, at jeg vil prøve uld/bomulds-produkterne alligevel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Vigsø Christensen

  Som studerende har man sjældent råd til at købe de lækre ting såsom uld til ens unger, og derfor ville jeg være lykkelig for at kunne forkæle dem med JOHA 😉 Har en datter på 4 år og en søn på 1 år.

  MariaVig222@ofir.dk

  Maria Vigsø Christensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Steinicke

  Ville være lækkert, at vinde noget børnene kan holde varmen i. Har som dig en dreng, der har svært ved at få jakken på efter sommeren.
  Pia Steinicke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette larsen

  Uld er et rigtigt godt produkt som alle kan få stor glæd af- i disse design får man lige et ekstra tvist af fashion uden krads- kunne jeg godt bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hartmann

  Vore datter har nærmest været konstant syg, de sidste 6 uger (efter start i vuggestue) Heldigvis har vi fundet ud af at uldundertøj har en rigtigt stor betydning! 3 dage efter vi begyndte på uldet er hun ikke forkølet mere og har hun ganske lidt hosten tilbage. Så herhjemme vil hun ikke “bo” i andet end uld – indtil foråret 🙂

  Vi håber at vores lille Luna bliver den heldige (da det kræver en del uldundertøj, når det skal på hver dag! og uldundertøj i en god kvalitet koster (desværre) også der efter)

  Venlig hilsen Louise Hartmann – louisehartmann89@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Har længe godt ville afprøve uld undertøj, men har alligevel tøvet, for er det nu også så meget bedre end bomuld 🙂 Har nemlig hørt at hvis man først starter med uld skal man blive ved alle dage hele vinteren, også er det jo et pænt indkøb man skal ud i for at prøve det, hvis man ikke skal vaske undertøj hver dag og have ekstra sæt til uheld 🙂 Men da Rebecca er en frossen pind ville det være dejligt at kunne prøve det 🙂
  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Sikken lækker præmie! Det kommer da også på det helt rette tidspunkt! Jeg har 2 drenge 3, 6 år og den store er et virkelig varmt barn, mens den mindste er hyper allergiker (mælkeallergi, eksem, fødevarer) Jeg må indrømme at jeg aldrig har tænkt at uldtøj kunne være godt til allergikere, men det du skriver, gir ret god mening 🙂 Vi har egentlig kun brugt uld på den heeeeeeelt “forkerte” måde, da vi kun har brugt det til ungerne da de var helt små og kun til efterår og vinter 🙂 først senere er jeg blevet opmærksom på at man bør bruge det året rundt 🙂 Men det er vel aldrig for sent at komme igang ?;)

  Krydser fingrene og deler på FBXXXX

  Mvh.

  Annesofie Kjeller Larsen

  fiekjeller@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Foldager

  Kender ALT for godt at have en søn, der helst bruger dynen som en ekstra madras lige meget hvor mange gange man går ind og lægger den ovenpå ham igen. Så vi er også gået i gang med uldnattøj. Det ville derfor være helt fantastisk at kunne udvide garderoben og også købe ind til næste sæson, da det ikke lyder til at være et fænomen det bare vokser fra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Møland

  Min datter er ørebarn. Sidste vinter havde hun mellemørebetændelse 3-4 gange, indtil hun til sidst fik lagt dræn… Det hjalp noget.

  Nu er drænene faldet ud og vinteren står for døren. Vi krydser fingre for at hun må få en “fredelig” vinter uden sådan en gang sygdom-på-sygdom, som hun oplevede sidste sæson. Helt sikkert er det, at uld-undertøj gør en forskel, så det skal hun i alle tilfælde have som en fast bestanddel af vintergarderoben.

  Hvis vi skulle være så heldige at vinde, så vil det være lige i rette tid.

  Mvh
  Mette Møland

  PS: Tak for en inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Straube

  Hvor skønt!!
  Herhjemme er Joha´s uld undertøj et MUST til alle 3 hele vinter halvåret, super kvalitet! 🙂
  Kunne være lækkert at vinde denne præmie..
  Valdemarelias@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Møland

  Min lille Alva er et “ørebarn”. Sidste vinter havde hun mellemørebetændelse 3-4 gange, til hun til sidst fik lagt dræn. Det hjalp. Drænene er nu faldet ud, men med vinteren rundt om hjørnet, så håber vi bare på, at hun ikke igen skal igennem en sæson med sygdom på sygdom, eller skal have nye dræn i.

  Uanset hvad, så skal der snart uld-tøj til igen… Uld inderst mod huden gør altså en forskel, så uld-undertøj er en fast del af vintergarderoben hos os. Hvis vi skulle være heldige at vinde, så vil det være lige i rette tid før kulden rigtig sætter ind.

  Mvh Mette Møland

  PS: Tak for en inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Jeg har netop pakket Filippa ind i Joha uld fra top til tå:) Body, strømpebukser og uldsokker! Så er jeg sikker på jeg får en varm unge hjem fra vuggestuen igen – hvis de vel at mærke også gider pakke hende ind i uld. det opdager jeg desværre ofte de ikke gør. Hun har altid ekstra uldbody dernede, men alligevel får jeg hende ofte hjem i en bomuldsbody, hvis hun har haft uheld… Det er simpelthen SÅ irriterende.. Filippa var været uld barn hele sit 15 måneder lange liv, og selvom hun har været i vuggestue siden hun var 6 måneder, så har hun været syg 2 gange… Og jeg er overbevist om at ulden har en meget vigtig rolle i forhold til det. Jeg skal vinde uld til Filippa fordi vi snart ikke har mere hun kan passe og derfor skal vi have fyldt “lageret” med lidt af det hele. Særligt tror jeg det er ved at være tid til også at supplere med de fine tynde, men varme trøjer… Jeg elsker uld – både til min datter og til mig selv..
  mvh
  Katrine Frisgaard Gunnersen, Trinsling@forum.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Vi er simpelthen så glade for Johas uld tøj – vi har lige siden hun blev født i januar brugt det og 7-9-13 så har hun aldrig været syg. Det kunne være skønt at vinde da der snart skal skiftes garderobe til et nummer større. Forresten er ulddragterne til nat det eneste hun sover fantastisk i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Charlotte Hansen

  Det er så lækkert at give sine børn uld på inderst, jeg har meget tynde drenge som ikke har ret meget sul på kroppen der kan varme ;O)) vi har altid givet dem uld på når det blev kolder i vejret og vi har kun haft meget lidt sygdom ;O)) Hurra for uld, som kun er blevet bedre med tiden ;O) Håber den heldige bliver mine drenge ;O))
  mvh Christina Charlotte Hansen (FB navn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Damgaard

  Hvor godt at høre at det har hjulpet hos jer.
  Vi elsker simpelthen at give tøsen joha på. I dag har hun fx en af deres lækre bomulds bodyer på og glæder mig til deres uld/bomuld igen i år.
  God dag. Mvh Maria Damgaard.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber at vinde de skønne sager fra Joha, idet vi venter vores første barn til november. Det bliver en lille vinterunge, og jeg har hurtigt erfaret at uld skal der til i de kolde måneder. Faktisk har vi allerede gjort os flere Joha køb, men finanserne er ikke til at købe mere desværre, og derfor ville denne præmie falde et rigtig godt sted. Vi er allerede meget nervøse i henhold til om han kommer til at fryse på et tidspunkt, og der er jeg sikker på uld vil blive vores bedste ven eftersom det er selvregulerende. Joha er klart mit yndlingsbørnetøjsmærke (bare spørg min kæreste haha). Holder de egentlig aldrig nogensinde lagersalg?

  Jeg liker dig allerede på Bloglovin og Facebook og jeg vil mere end gerne like det her indlæg os 🙂 Krydser fingre!

  Venligst en meget højgravid og træt kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Raaby

  er stor fan af uld til mine drenge.
  Så det ville være en dejlig præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Frost-Hansen

   Med et barn der også sover det meste af natten ovenpå dynen, ville det være dejligt at vinde det lækre Joha uldundertøj. Det ville også være godt at kunne bruge uldundetøjet under sommerbluserne, så de lige kan bruges lidt længere. 🙂

   Venlig hilsen
   Christina Frost-Hansen
   frozzy_99@hotmail.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille gormsen

  Ej hvor en lækker præmie. Her i den danske efterårs og vinter kulde er det perfekt med uld. Håber at kunne få bugt med truttens hoste i år med uld.

  Håber vi vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Byg Nordentoft

  Herhjemme eeeelsker vi Joha. Min søn har altid døjet rigtig meget med ørene, og når feberen er værst om natten bliver det let noget af et varmebad. Men ikke med Joha’s nattøj. Så bliver kropstemperaturen holdt på fineste niveau, fordi nattøjet regulerer varmen SÅ godt. Og bliver dynen smidt i løbet af natten, så skal jeg ikke frygte for kolde børn.
  Så hvorfor skal jeg vinde? Fordi mine skønne krudtugler foryjener det aller bedste 🙂

  Krydser fingre
  Jeanette Byg Nordentoft
  jbyg@grundfos.com
  jeanettebyg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Byg Nordentoft

  Hvorfor jeg skal vinde? Fordi vi eeelsker Joha! Det er absolut det bedste uld du kan få til ungerne. Noah har døjet rigtig meget med ørene, og lagt med feber i alt for mange nætter, og kun når han havde Joha’s nattøj på blev han ikke overkogt. Det regulerer bare varmen så godt, og det er bare guld værd. Så hvorfor skal jeg vinde? Ja, hvorfor ikke? Fordi mine to skønne krudtugler fortjæner det allerbedste ;D

  Krydser fingre
  Jeanette Byg Nordentoft
  jeanettebyg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Vangsgaard

  JOHA har noget dejligt undertøj, som vi også bruger fast til vores 2 piger på 1 og 4 år. det er som om, at det fortrænger en forkølelse på vej. Så det er vidst på tide, at vi får skaffet noget til i år, da de små går og snotter lidt.
  Hilsen Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja mathiasen

  Sikke en skøn gevinst, det må jo være så dejligt for de små at holde sig varm med:) håber vi er heldige! Mvh. Tanja mathiasen jan-mathiasen@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Hej.
  Jeg følger begge steder og har givet et like på bloglovin.

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg har en bette datter på 2 måneder, som er en meget varm baby. Hun har derfor svært ved at komme af med varmen og bliver derfor nem fugtig.
  Derudover rejser vi til Kina i to måneder i november og jeg ved ikke om man kan få noget ordentligt uldtøj derovre eller hvor jeg lige skal finde det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Friis

  Lækker præmie, som jeg ved min lille pige også ville være super glad for, og ikke mindst moderen : ) Så her håber vi på at vi kunne være de heldige vindere. : )
  Mvh
  Kirsten Friis
  Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sibbert Ebbesen

  Joha uld til de kolde dage, er altdi vidunderligt at kunne give mine 2 prinsesser på, for aå ved jeg at de kan holde varmen, ikke behynder at fryse.

  Mette Sibbert Ebbesen
  mettemus52@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Lund

  Herhjemme er vi også meget obs på sygdom, da vi har et feberkrampe barn. Så hvis uld kunne skåne os lidt for sygdomme – så halleluja! Derudover har den lille mand også meget sart hud, så lyder til uld vil være perfekt 🙂

  Mvh Henriette Lund – henriettelund87@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Nygaard Pedersen

  Min mail kommer lige her også: malene.nn@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Nygaard Pedersen

  Det ønsker min lille Isac sig helt sikkert når han bliver 1 år den 15.oktober! Dejlig gave at kunne give ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Ruby

  Så mindste prinsessen kan holde varmen her til vinter 🙂

  Mvh Rikke Tannebæk Ruby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Slavensky Dahl

  Min datter er også dybt afhængig af uld/bomuld undertøj. Det hjælper os alle igennem den kolde tid uden for meget sygdom. Elsker at vide at vi gør det bedste for hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Hønning

  Med en far med allergi og astma er det vigtigt at de materialer tøjet til vores lille baby er lavet i er af en høj kvalitet. Vi har begge været ørebørn som små og frygter derfor at baby i sin første vinter vil få samme problemer, så vi håber på at kunne beskytte den lille mod vind og vejr med noget lækker uldtøj. Jeg er kæmpe fan af god uld, da det som du også selv sige kan holde meget sygdom for døren fordi det kan hjælpe med at holde varmen, men samtidig lader det også huden ånde og lader vires kære komme af med varmen hvis det skulle blive for varmt..
  Vi krydser alt vi har og håber på at det er vores lille pige der bliver den heldige vinder ❤
  Mvh. Kristina Hønning
  kristina.s.hoenning@gmail.com
  Eller FB under Kristina Hønning. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jørgensen

  Sådan en lækker præmie ville gøre godt for mine 4 søde unger her i den kolde tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte pedersen

  Jeg har tre drenge hvor den mellemste dreng altid fryser. Han er nu begyndt på is hockey og uld vil bare være så super til ham. Det er KOLDT i en ishockey hal og de træner mange timer. Selv efter en varm bf har han stadigt svært ved at få varmen. Så både til træning og bagefter og til natten vil det være perfekt til ham og sejt ser det ud 🙂 VH dorthemp@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Jensen

  Med 6 børnebørn som alle nyder at være ude så vil dette undertøj være perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sommer

  Det ville være helt perfekt at vinde, da vores to yngste på hhv snart 5 og 2 år har den forbandende astmatiske bronkitis. Knægten på 5 spruder og spytter allerede og er kommet på medicin igen – så det kunne da være super fedt, at se om ikke uld evt kunne hjælpe ham og nok også lillesøster som jo har det samme.
  Kunne i hvert fald være lækkert at få dem ekstra varmet

  Gitte Sommer
  gittesommer1978@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Da min yngste datter var lille, blev hun altid forkølet mange gange i vinterhalvåret. Heldigvis huskede jeg det gamle gode råd om uldens egenskaber, så vi fik købt uldundertrøje til hende – DET HJALP MED DET SAMME. Nu har hun fået sit føarste barn, vores lille højt elskede barnebarn. Hun har selvfølgelig uld på her fra sep. og frem til maj, for rådet om uld er givet videre. Hun skal have det uldundertøj, som jeg forhåbentlig vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Jensen

  Ville elske at vinde dette lækre tøj. Elsker at putte mine børn i uld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Vestergaard Jensen

  Det er da selvfølgelig ikke mig, men min bette pige der kommer til verden ca. Midt januar. Hun skal da vinde, så hun kan holde varmen i de kolde vintermåneder. Se det ville jo være et rigtigt eventyr 🙂 Held og lykke til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Hakanen

  Her har vi også opdaget “ulden”. Med Emma har vi aldrig brugt tøj med uld ud over hendes vinterhue. Hun var ellers syg hver måned da hun var 1,5-3. Gad godt ha’ læst om “ulden” allerede på det tidspunkt. Nu bruger Emma og hendes lillebror uldundertrøje nat og dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B Therkelsen

  Kunne være super lækkert at vinde alt det uld. Lækker præmie. Mine piger bruger det altid fra september-april.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Louise Jørgensen

  Jeg har 3, snart 4 børn som jeg godt kunne tænke mig at klæde i uld, da jeg er ved at få øjnene op for dets mange gode egenskaber. Og mine børn vil være konstant kronisk forkølede de næste mange måneder hvis alt går som det plejer, og hvis det kan reddes med uld er det et forsøg værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde o.

  Lækkert!
  Jeg har en søn med atomisk eksem som også altid kravler over dynen lige meget hvor mange gange vi gir ham den på. Så kunne rigtig gerne tænke mig og prøve joha til ham.

  Hilsen Mathilde Oehlenschlæger
  Missengustav@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jessica Zhou

  Jeg er lige blevet mor til lille My her igår og har jeg nærmest ikke noget vintertøj til hende. Hun kom nemlig lidt før vi troede og pengene er lidt små. Men lykken er selvfølgelig stor og man vil jo bare gerne give hende det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Line E Christiansen

  Helt enkelt fordi uld er det bedste at have på, for mit barn igennem en lang, kold og våd dansk efterår og vinter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Duus

  Fantastisk gave at vinde nu hvor den kolde tid begynder at snige sig ind på os. Har en dreng på knap 3 år som går i skovbørnehave. Det er ofte svært at vide, hvor meget tøj han skal have på. Derfor er uld/bomuld undertøj helt perfekt, så vi håber at lykkens gudinde kigger vores vej o)
  Tak for en god blog.

  Berit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Carla har flere dage med ude dage i fritteren, Otto er startet i skovbørnehave i dag og Hugo på 14 dage er meget lille , så uld vil gøre børnene godt hele vinteren
  Så håber vi vinder :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Otto er startet i skovbørnehave i dag goder vil joha uld gøre stor lykke ….Hugo på 14 dage er lille så uld vil gøre ham godt hele vinteren
  Så jeg håber vi vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Halldorsson

  Ej det kunne jeg virkelig godt bruge til begge mine unger.
  Har en søn på 3,5 år som plejer. At begynde at få børneeksem og hoste fra sidst i oktober måned og en datter på 10 måneder som allerede nu har masser af børneeksem og hostet og væser når hun trækker vejret.
  Intet hjælper og har fået afvide med dem begge at det bare er sådan de lyder.
  Og så skal de bare smøres med div creme.
  Så kunne virkelig godt bruge denne præmie.
  Håber bare så meget det bliver mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Bondareva

  Elsker uld! Det hjælper mod forkølelse, hoste og giver store komfort! Det vil jeg elske at vinde til min datter! XXX 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille ejsing pedersen

  Jeg er simpelthen blevet så inspriret siden jeg læste det første af dine indlæg først i september med joha uld/bomuld. At læse om din Lucas, var ligesom at høre om knægten herhjemme. Jeg er derfor så småt begyndt at købe ind til de næste mange måneder, for at se om det har samme effekt herhjemme.
  Det ville være fantastisk at vide joha uld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fantastisk præmie!! Jamen altså – det lækre undertøj skal her sikkert lande her fordi det er fuldstændig uundværligt til min yngste søn Mikas. Han ligger i skrivende stund ved siden af mig med sæsonens første lungebetændelse. Han kom rigtig skidt fra start og det første år ag hans liv kæmpede han rigtig meget for at blive stor g stærk. Eneste rest tilbage af hans lidt hårde start er hans lunger – han napper enhver bakterie i dem med det samme det kolde våde vejr sætter ind. Så uld skal der til – og der er i mine øjne intet der slår Johas kvalitet.
  Ja og så er jeg da opvokset i Sunds hvor Joha jo ligger så jeg har i mine spæde teenageår puttet undertøj i poser til absolut mindsteløn. Så det må vel være paybacktime ikk?? :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Egesberg

  Mine børn har altid brugt uld inderst og nu hvor vinteren står for døren trænger vi i den grad til at få indkøbt uld! Derfor er dette jo den mest fantastiske konkurrence 😀

  Så håber jeg vinder 😉

  Marianne Egesberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Maharaj

  Dejligt at læse jeres erfaringer.. Vi har brugt uld/8omulds bodyer til vores datter, men nu hvor vi er gået over til undertøjssæt har vi været i tvivl om vi skal fortsætte. Men dette indlæg hjalp os i beslutningen 🙂

  Mvh Melanie Maharaj

  melaniemaharaj@vip.cybercity.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dennie kristoffersen

  Det ville være super lækkert med uld til min søn, som er 2 måneder gammel og som har let til forkøelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Grauballe

  Har selv en dreng med børneeksem på 16 mdr. Og sidste vinter havde jeg det svært – for ville jo genre bruge uld – men undlod. Nu kommer dilemmaet igen – specielt til nattøj for han sparker alt af sig og så ville ulden jo være go’ til at holde ham varm om natten. Og måske det også kunne hjælpe på den lange næse der har hængt ved den sidste måned. – Måske vi bare lige sku’ ha’ et skub.

  Mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia rahbek

  Dejlig arktikel.
  Min dejlig søn som er 2,5 år kom i uld tøjet for en månede siden. Da han stort set er syg hele tiden. Han er øre barn og bronkitis barn.
  Så det ville være dejligt med mere uld og noget som ikke kun er “hvid”:)
  MVH Mia Rahbek

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Puggaard

  Det ville være fantastisk til min datter str 116 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken elgaard hansen
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette røge

  Vi herhjemme elsker uld og vi elsker joha. Vi bruger mange timer i naturen hver dag, og hvor ville det derfor være lækkert at vinde dette fantastiske tøj. Mvh hilsen Oliver og Thildes mor:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Nordendorf Pedersen

  Det ville være helt fantastisk med noget uld til min lille 5½ uger gamle søn. Han har været så forkølet de sidste 2 uger, og det vil bare ikke slippe ham. Så mon ikke uld er vejen mod bedring? – særligt nu hvor det bare bliver koldere og koldere!

  Jeg ville i hvert fald ELSKE at vinde joha uld til ham! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken elgaard hanse

  Ida er igen ved at lægge an til at blive syg, hun var syg hele sidste forår og vinter med. Frygten sidder dybt i mig, da det krævede ekstremt mange sygedage. Jeg har aldrig turde kaste mig ud i uld, da Ida er et meget varmt barn, men også et barn der sparker dynen af. Men dit gode indlæg gør at jeg vil prøve det i år og se om det hjælper. Men det er også en stor investering her oveni støvler og flyverdragte køb, til alle vores børn…..
  Jeg vil elske at prøve det….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Reeh

  Mit dejlige øre barn af en søn bruger ikke andet end uld, og da han er et meget aktivt barn der får i skovbørnehave og slider sit tøj hurtigt ville det være fantastisk at kunne fylde garderoben op 😀

  josefine_fongyllen@hotmail.com
  Josefine Maria Fongyllen Reeh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Reeh

  Mit dejlige øre barn af en søn bruger ikke andet end uld, og da han er et meget aktivt barn der får i skovbørnehave og slider sit tøj hurtigt ville det være fantastisk at kunne fylde garderoben op 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia rotbøl

  Mine to prinsesser mangler uldtøj og da vi vil en tur nord på på skiferie, vil det være perfekt til at holde dem varme;)
  MVh Pia rotbøl, piarotbl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Hansen

  Min lille pige er lige kommet ud af sin gips, og dette fiine tøj kunne være super at vinde til hende nu hvor hun kan passe almindeligt tøj igen 🙂

  mvh Tanja Hansen
  tanja_612@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary Pallesgaard Gjerulff

  Her ville det gøre lykke med uld tøj, har både en dreng med lidt sart hun men som ikke sådan bliver rigtig kold, og en datter der er en frossenpind, så her kan vi sagtes finde noget til os. altså hvis jeg vinder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rasmussen

  Jeg er med! Følger bloggen både via Facebook og Bloglovin’.

  FB: Line Rasmus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Seerup

  Jeg synes det et fedt, at uldtøj kan ligne almindelig tøj så meget, at man ikke tænker at det er uld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie bonde

  Så er der til alle tre unger kan få fedt uldundertøj i stedet for det traditionelle hvide 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Münster

  Tak for et dejligt og relevant indlæg.
  Vi har selv været i tvivl omkring uld/bomuld. Vores knægt på 3½ har lige siden han var omkring 1 døjet med astmatisk bronkitis, derfor er han ekstra udsat når der kommer godt med kulde og fugt ( og har alt for mange lungebetændelser i løbet af vinteren). De følser du beskriver man får når hosten begynder kan vi kun nikke genkendende til…desværre.
  Det er bestemt tid til at opgradere vintergarderoben til den unge herre i huset og da vi er to under uddannelse, ville det at vinde, være en super dejligt ting for os.

  Jeg krydser fingre =D

  Carina Thorsted Münster
  carinathorsted@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Møgelmose

  Det ville da være en fantastisk måde at give vores lille efternøler en lige så dejlig vinter som hendes to store søskende.
  Vi har altid brugt uld helt op til de store størrelser. Vores søn på 14 år har de sidste to år desværre – synes han selv – været for stor til uldundertøjet. Mens vores mellemste på 11 år stadig elsker at få en dejlig varm uldundertrøje på, for slet ikke at tale om varmen i uldunderbukserne. Ingen blærebetændelse til hende 🙂
  Så vores mindste har selvfølgelig også uldbodyer på – MEN nu er hun begyndt at tisse på potten og vi skal i den forbindelse have investeret i todelt undertøj til hende – og det skal HELT KLART STADIG være uld.

  Marie-Louise Møgelmose
  malou@accessweb.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Jeg er inkarneret uldfan og bruger uld til begge mine piger fra september til april. Desværre er de rigtig meget syge alligevel. Jeg håber, det hjælper lidt, når de – forhåbentlig – snart får dræn i ørerne! Den store har smidt bleen over sommeren og er begyndt at bruge to-delt undertøj i stedet for bodys, så vi mangler rigtig meget uldundertøj til hende, men på en su er det svært at få plads til i budgettet, når de også begge skal have flyverdragter, vinterstøvler, huer, vanter osv, så det ville være skønt at vinde lidt af det! Jeg følger og liker din skønne blog <3

  KH Julie (og Robyn og Nanna)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne pommer engelbrekt petersen

  Kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg har et lille ørebarn på 2 år. Hans dræn faldt i forsommeren og siden da, er der gået hul på den ene trommehinde 2 gange efter 4-5 timer med store smerter – Uden at have været forkølet eller feberramt inden. Det gør så ondt,når han græder af smerte! Heldigvis skal han have lagt dræn igen i denne måned. Så det vil være oplagt at afprøve uld på ham.
  Lillesøster på 1 år har for en måneds tid siden været indlagt på børneafd.i hele 9 dage pga. atypisk lungebetændelse. Jeg håber at det bare var en engangsforestilling – Det var ikke rart at se hende så syg og samtidig skulle undvære familien. Det vil sikkert også være oplagt at afprøve på hende.
  Skal man stadig vaske det i uldvask? Jeg tror at det er derfor vi ikke har brugt uldtøj så meget…

  Mvh. Marlene Høj
  m_hoej20@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Victoria

  Nøj det lyder virkelig som om at det har været super for Lucas! 🙂 tak for testen. fedt. Jeg følger dig på FB. Ville elske at kunne give lille Izabella uld på hver dag i vuggestuen og også om natten da hun altid smider sin dyne af. Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Abildgaard Pedersen

  Jeg må indrømme at jeg lige som dig aldrig havde overvejet at købe uld eller uld/bomuld til ungerne.
  Men efter denne blog, er jeg blevet ret nysgerrig efter at prøve det, specielt nattøj, da vores knægt, ligesom Lucas, altid sover uden dyne, og derfor stort set er konstant snottet, ligegyldigt hvad nattøj han har på.
  Så jeg vil da rigtigt gerne vinde, og teste det på begge mine unger, her til vinter, så vi kan se om det holder de løbende næser mere væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette frandsen

  synes så bestemt jeg skulle vinde, har selv en søn der døjer rigtig meget med børne eksem, astmatisk bronkitis og hvad deraf følger af feber,lungebetændelser,forkølelser osv synes snart det er konstant, og det er vist allerede begyndt.
  så ville rigtig gerne vinde, så jeg kunne afprøve om det at bruge uld produkter kunne hjælpe på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Lækker præmie 🙂
  Her har jeg også en der helst sover ovenpå dynen og det er ikke så fedt nu hvor det begynder at blive koldt. Ville være dejligt at kunne give ham noget nattøj på som holdt ham fin varm hele natten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Rasmussen Bruun

  Dejlig præmie!

  Mvh
  Bettina Rasmussen Bruun
  bettina2rasmussen@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jeg ville elske at vinde Joha uld undertøj til min datter som netop er fyldt 5 år. Da hun er født 3 mdr for tidligt er hun også konstant syg med hoste osv ligesom din søn. Så håber det måske ville være en lige så god investering herhjemme 🙂

  Håber at være den heldige…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Maria Jensen

  Vi er nu blevet afhænging af uld/bomuld eller bare uld!! Kan ikke få nok af det ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ♥♥ Deler med største fornøjelse med alle og håber heldet er med mig og jeg vinder ♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  det er dog noget helt fantastisk lækker undertøj, det kunne jeg godt tænke mig at give tvillingerne på nu hvor det snart bliver hunde koldt og de er i skoven det meste af dagen med børnehavn 🙂 så det må lige være sagne at holde varmen i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja hjørvang nielsen

  Sikke en skøn konkurrence. Vi hedder Sebastian & Tobias og er 2 år. Vi er født i uge 33 og er derfor præmaturbørn, som døjer meget med lungebetændelse og flere gange gennemgået operationer for dræn i vores ører. Vores mor og far tuder vores små ører fulde om, at vi altid skal have uldtøj på fordi det hjælper os. Vi vil derfor rigtig gerne melde os til denne konkurrence.
  En stor hilsen til Jer alle fra Sebastian & Tobias 2 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Bach Rasmussen

  Jeg sværger til uld og har gjort det lige fra starten – har et ørebarn, så har gjort hvad jeg kunne for at holde han varm og tilpas 🙂 så det vil ikke være dårligt med lidt uld til vinteren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Høberg Jørgensen

  Wauw kunne være fedt at prøve lidt uld til min lille prinsesse, har aldrig prøvet det før, så kunne være lækkert at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Graff Bang

  Hejsa. Hvor ville det være en dejlig præmie at vinde – for med 4 børn i huset vile det være så dejligt at kunne “snyde” for et par af vinterens sygedage 🙂
  Mvh Trine Graff Bang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Foged Jensen

  Det ville være så skønt at vinde noget uldundertøj til mine 2 børnebørn på 16 mdr. og 7 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Rantzau Bech

  Sikke en fantastisk præmie – det kunne lige være vejen væk fra forkølelse for vores yngste søn 🙂 🙂

  Mange hilsner

  Tine Rantzau Bech (også FB-navn).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: Little Big Planet Vita spil