Vinderen af MamaByStroom

Vinterovertøj 2012

Har I allerede nu besluttet jer for hvilke flyverdragt og vinterjakke jeres børn skal have denne vinter?
Herhjemme er vi nu på plads med vinterovertøjet og derfor vil jeg da lige dele med jer hvilket vinterovertøj jeg har valgt til mine egne børn i år.

Hummel vinterjakke – 649,75 kr. // Hummel gule skibukser – 599,75 kr. //
Til Lucas på 5 år har jeg valgt 3 fine vintersæt. Her er vi nok lidt priviligerede, men drengene har typisk 3 sæt hver, så vi undgår at skulle slæbe frem og tilbage. Jeg ved dette er luksus, og at mange ikke har denne mulighed – så selvfølgelig kan mindre sagtens gøre det ;0)
Lucas skal denne vinter have 2 flyverdragter og 1 to-delt sæt. Jakken bliver selvfølgelig brugt som vinterjakken og dertil prioriterer vi at have et par skibukser, så det kan bruges som sæt.
Vinterjakken fra Hummel er ikke funktionel, dvs. den er “kun” vandafvisende og ikke decideret vandtæt. Det bliver lidt spændende at se om det er nok med en ikke funktionel vinterjakke, da vi sidste år havde en fuld funktionel. Jeg er dog ikke så bekymret, da jeg ved den primært kommer til at blive brug til og fra steder og ikke decideret i sneen og ved leg.
Af flyverdragter har jeg valgt den marineblå flyverdragt fra Hummel, som jeg synes er rigtig flot enkel og dog med lidt knald på farverne i vinklerne på ærmerne og det gule foer. Vi har også sidste år haft flyverdragt fra Hummel og været ovenud tilfredse med den.
Som noget nyt skal vi for første gang prøve Ej sikke Lej’s flyverdragt, som jeg i år synes er flottere end nogensinde i den stribede udgave. Den virker ekstremt lækker i kvaliteten, så mine forventninger til den er ret høje ;0) Lucas er også selv ret vild med den og har flere gange nævnt at når der kommer sne, så er det altså den han vil have på ;0) Se evt. mit tidligere indlæg her og her.
Hummel grå flyverdragt – 999,75 kr. // Hummel vinterjakke – 799,75 kr. //
Hummel gule skibukser – 599,75 kr. //
Julius på 8 år er ved at være for stor til flyverdragt, men jeg synes nu alligevel det er at foretrække i skolen hvor det skal gå hurtigt i frikvartererne og hvor jeg ellers ville frygte at han kun kom udenfor iført jakke.
Vi har valgt flyverdragten fra Hummel i den helt grå farve, da han som sagt er nået en alder hvor flyverdragt måske ikke længere er at foretrække. Den dæmpede farve synes jeg derfor passer perfekt til hans alder og størrelse.
Derudover skal han have 2 to-delte sæt, hvoraf det ene skal hænge fast i SFO’en og det andet som ekstra sæt herhjemme til weekenderne osv. hvor vi ikke gider at slæbe overtøjet frem og tilbage :0) Luksus – jeg ved det…..
Fra Hummel har vi valgt den klassiske sorte vinterjakke som mange måske kender som Val Thorens jakken. I år er den sort med gule detaljer. Den passer perfekt til de gule overtræksbukser, som jeg forøvrigt ikke er spor nervøs for om de er sarte. Materialet er utroligt slidstærkt og smudsafvisende, så jeg forventer at de er til at få rene selvom de måske skal vaskes lidt oftere ;0)
Som noget helt nyt skal vi også prøve Hust & Claire overtøj i år, og Julius har selv valgt den flotte grønne jakke med de seje ternede skibukser til. Allerede da jeg for ca. 8 måneder siden så Hust & Claire overtøjet for første gang, var jeg sikker på at dette ville blive et hit. Jeg er helt oppe at ringe over kvaliteten og det enkle og klassiske design. Hvis I enndu ikke har besluttet jer for ungernes overtøj, så synes jeg klart I skal tage et kig på Hust & Claire ;0) Her er der virkelig kræset for selv de mindste detaljer, men højt vandsøjletryk, tapede sømme, ekstra isolering m.m. I kan finde hele Hust & Claire overtøjskollektion lige her: Hust & Claire vinterovertøj
Har I valgt overtøj til jeres børn endnu?
Vælger I det mærke I er vant til og som I har brugt de sidste år?
Og hvor mange sæt får jeres børn?
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

11 kommentarer

 • Hej Pernille.
  Min søn på 5 skal have ny flyverdragt, sidste år havde han en hummel og i år er hans ultamative krav, at en ny flyverdragt skal have snefang i ærme med hummel til tommel, som der var i den sidste år.
  Derfor er mit smørgsmål er der også det i hummel i år, og ved du om der er i Danefæ eller Ej sikke lej, som jeg også syntes er lækre.
  Håber du kan hjælpe mig.
  Kh.
  Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh vinter… Er der forbedringer på Hummel lynlåse i år? overvejer en flyverdragt / ski sæt men orker ikke flere ødelagte lynlåse, samtlige har været gået i stykker de sidste 3 år fra Hummel på jakker herhjemme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kaja,
   Du får lige svaret her, selvom vi har talt sammen efterfølgende ;0)
   Hummel har i år skiftet lynlåse sådan at ALLE lynlåse nu er YKK lynlåse. Førhen kom deres lynlåse fra flere forskellige leverandører og kunne varierer meget.
   Synes dog det er vildt og meget uheldigt at du har oplevet det 3 år i træk.
   Personligt har vi haft Hummel de sidste 3-4 sæsoner og har slet ikke oplevet problemer med lynlåsene.
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror overtøjet er på plads hos mine børn 🙂
  Begge får en flyverdragt fra ColorKids (købt af mormoren på lagersalg) samt en flyverdragt fra Fairtail. Jeg kender ikke det mærke selv (sælges via homeparties + via netshop) men har en bekendt der havde deres flyverdragt sidste år og roste den i høje toner 🙂
  Der ud over har den mindste fået et 2-delt sæt fra Colorkids, mens den store har vinterjakke fra Fairtail også og måske også fra ColorKids… hmm kan faktisk ikke huske hvad der ligger ude i gardaroben.. og nogle overtræksbukser fra Wheat mener jeg det er.

  overtøj har de begge i hvert fald, men jeg skal have tjekket op på om huer og vanter er i hus. Tror den mindste kan genbruge hue fra sidste år – den var vist købt rigeligt stor…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er da skønt med en mormor der spæder lidt til ;0)
   Fairtail kender jeg slet ikke – kunne være man skulle lurer lidt på det ;0)
   Colorkids har jeg også kun hørt meget godt om, og specielt også pga. prisen. Vi fører det også, men det er vores sportsindkøber der køber ColorKids ind, så jeg har faktisk ikke det store kendskab til det.
   Håber I bliver glade for det.
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Iih 🙂 hvor er det lækkert! Jeg har købt hummel flyverdragt til min søn på snart 4, men er meget i tvivl med jakken, ved det skal være hummel. Men kan ikke beslutte mig…. Meget svært 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja der er rigtig mange fine. Måske kan din valg blive indsnævret ved om jakken skal være funktionel, altså vandtæt. En del af Hummels vinterjakker er nemlig ikke funktionelle ;0)
   Håber du finder frem til den helt rigtige vinterjakke for jer :0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mon clair har fået ny designer på børnetøjslinjen ?? Deres style har mest af alt lignede noget der kun var designet til det tyske marked 😉 men kan se der er kommet flere detalje og Prag på deres style og kalder deres børnelinje clair og hust .. Hust som jo eller kom som en linje for de 'unge'

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ikke sikker på det er ny designer, men de har gjort rigtig meget for at højne deres profil og der er sket en masse ændringer i deres organisation. Der er bl.a. kommet nye sælgere på det også, som er rigtig meget med ind over design processen og giver de ting videre som de oplever vi efterspørger.
   Hust navnet kommer fra familien der ejer firmaet og er også et led i arbejdet med deres profil. Hust & Claire skulle gerne ramme både drenge og piger ;0)
   Jeg tror personligt selv rigtig meget på mærket i fremtiden og ser store muligheder i det :0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke velklædte de bliver:-) Eller det er de nok i forvejen:-)
  Vi har ikke købt nyt i år, men brugt fra Trendsales.
  Silas har fået en Molo flyverdragt og Molo jakke- og så har jeg i foråret købt en Wheat flyverdragt på udsalg som ekstra.
  Filuca arver en Molo flyverdragt fra storebror og så får hun en Cupcake vinterjakke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Molo har vi personligt også haft gode erfaringer med, men desværre ikke et mærke vi endnu fører på SmartKids. Håber vi kommer til det i nærmeste fremtid ;0)
   Hvert år sælger jeg også drengenes brugte på TS og det fungerer rigtig fint ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af MamaByStroom