Min arbejdsuge - uge 27

Ej sikke Lej Efterår/Vinter – Friluftsliv og vilde dyr

Udsalget er i fuld gang, så vi kan få tømt ud på lageret og få plads til alle de nye varer der kommer hjem her til efteråret. Men hvad er det lige man kan finde i efterårets og vinterens mange kollektioner?
Jeg vil her starte ud med at vise jer hvad der kommer fra et af vores populære mærker på SmartKids.dk – nemlig Ej sikke Lej.

Ej sikke Lej efterår/vinter kollektion 2012

Ej sikke lej blev stiftet i år 2004, med den iøjefaldende ugle som logo. Ej sikke lej udmærkede sig hurtigt på den nye danske børnescene med sjove farverige prints samt legende og kreativt tøj til børn, som tog udgangspunkt i funktionalitet, holdbarhed og komfort.

I dag har ej sikke lej vokset sig til at være et stærkt brand, med en mission om at skabe glæde i hverdagen for et væld af børn gennem unikke og sjove kollektioner. Teamet bag ej sikke lej tror på, at gennem legen og kreativiteten styrkes barnet i sin forståelse af verden omkring sig. Derfor tages der altid udgangspunkt i komfort og funktionalitet for at sikre børnenes bevægelsesfrihed.

Udseendet er levende, simpelt og fyldt med humor og glade farver. Ej sikke lej er Modernistic Hippies. Modernistic fordi ej sikke lej er fremadrettede og undersøgende i forhold til funktion og bekvemmelighed og Hippies på grund af den legende og kreative tilgang til design. Ej sikke lejs design tager udgangspunkt i arven fra 70?erne, som var en tid, der var karakteriseret ved en moderne og dynamisk udvikling og hvor hvor netop funktionalitet, kreativitet og sans for det simple udtryk blev dyrket i stor stil.

 

Tema for efterår/vinter 12: Friluftsliv – vilde dyr

Inspiration for designerne bag Ej Sikke Lej

Inspirationskilder
– Vilde dyr i naturen
– Snobrød over bål
– Trækroner
– Julepynt ud af ting fundet i naturen som kastanjedyr
– Ting fra skovbunden (blade, svampe, blomster osv.)
– Alle efterårets farver i naturen
– At spille i skoven (gemmeleg)
– Koldt vintervejr
– Telte, soveposer og fakler
– Ristede skumfiduser

Efteråret / vinteren 2012 farvepalet
Naturens egne efterårsfarver som:
– Grønne toner
– Røde og orange toner
– Brune og lysebrune toner
– Blå toner

Blandet med typiske Ej sikke Lej farver som:
– Turkis
– Lilla
– Pink

 

Ej sikke Lej til drengene – efterår/vinter 2012

Her lidt af temaet omkring vilde dyr, både de lidt mere eksotiske og også de vilde dyr som vi kender herhjemme ;0) Jeg er selv vild med de langærmede t-shirts med løvehovedet på – måske fordi mine egne drenge er blevet så store nu at All over print, hurtigt bliver lidt nattøjsagtigt.
Jeg er dog også til vaskebjørnsprintet i korte ærmer, som Lucas må eje ;0)
Læg også mærke til de seje retro bukser med løve-applikationer på knæene.

Lidt mere til drengene i ren Ej sikke Lej stil. Fint fint ugle-print på velourbuks og heldragt. Grønt ugleprint med brun rib i body, heldragt og t-shirts. Den økologiske serie i nye, mere efterårs agtige striber og super lækre bredriflet fløjsbukser i brune med orange detaljer.
Øverst i højre hjørne ser i flonel serien og i midten nederst er det klæd-ud serien, hvor den lille kan blive et rensdyr :0)

Ej sikke lej – Nattøj og sengetøj AW12

Som også tidligere vist kommer sengetøjet i 4 nye lækre prints. Ugleprintet kommer også i pigeudgave i pink med røde ugler. Sengetøjet fra Ej sikke lej kan varmt anbefales, se evt. mit tidligere indlæg her: Ej sikke lej sengetøj
Der kommer det lækreste nattøj til drenge og piger i stjerneprint og så kommer nutty serien med farvet bund.
Stofbleerne med nuttyprint kommer i de fine Ej sikke Lej kufferter.

Ej sikke lej til pigerne – efterår/vinter 2012

Til pigerne bliver de lækre retro bukser med blomster og hjerter flotte lilla nuancer. Løve printet kommer med lilla bund til pigerne og så kommer ugleprintet selvfølgelig også i en pigeudgave.
Læg mærke til fugleprintet, hvor der kommer den fineste kjole med indbygget body ;0) SÅ smart.

Den økologiske serie med striberne er rigtig god i pigeversionen, og flonel serien minder lidt om i farvekombinationen.
Og så er den fine hjerte serie med bukser og overalls da bare alt alt for yndig.

Der kommer selvfølgelig også nye farver i basisvelour.

Ej sikke Lej overtøj – efterår/vinter 2012

Overtøjet fra Ej sikke Lej kommer bl.a. i de flotteste striber, men også i en ensfarvet rød til pigerne og navy til drengene. Overtøjet kommer både som flyverdragter, jakker og skibukser. Selvfølgelig med matchende luffer.
Hvad synes I om det?
Er der noget I allerede nu kan se I må have til jeres børn?
Lad mig endelig vide hvad I synes :0)
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

17 kommentarer

 • Lærke L. Kassebeer

  På det midterste af de tre små billeder på det øverste billede er der et design i lyserødt med striber af rævehoveder, hvad er det og hvad størrelser kommer det i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så fint, min favorit blandt de mærker du har vist indtil videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvornår kommer det i shoppen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej sikke lej er så dejligt tøj. 🙂

  Jeg er ikke så meget til de brune farver, men mere noget tøj med pang på farverne. Men jeg syntes rigtig godt om det todelte nattøj, det ser også dejlig blødt ud. Hvad er det der er nede i højre hjørne på billedet med nattøjet? Det er liiiige mine farver nemlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christine :0)
   Nej jeg er også personligt ved at gå lidt væk fra alt det brune igen, som ellers har været stor favorit herhjemme til drengene i mange år ;0)
   Det i højre hjørne, var bare for at vise nuttyprintet til drengene som jeg ikke havde andre billeder af. Og det med uglerne der hænger ved siden af er velour serien som der også er billeder af længere oppe ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også ej sikke lej, men synes faktisk at deres kvalitet har været noget svingende. Jeg betaler gerne prisen for bedre kvalitet – altså kan li' det hele, men køber kun hvis kvaliteten er i top

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, fedt, fedt! Hvis bare man havde råd til at købe DET HELE 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vinterjakkerne ser meget lækre ud. Og blusen med løvehoved skal jeg købe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Trøjen med løvehovedet bliver min knægt også nød til at eje! 🙂 vinterjakkerne ser fantastiske ud, de er med i overvejelserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes at det er lidt kedeligt, men skal uden tvivl have det med uglen med faldskærm på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også et rigtig fint print, men desværre er kvaliteten ikke som de andre varer og er lavet i en noget tyndere kvalitet som ikke ser gennemfarvet ud. Derfor har jeg faktisk ikke købt den serie hjem :0(
   Men det kan da være vi skal nå at ændre det ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor ærgeligt! Det vi har fra ESL er i lækker tyk kvalitet og det var blandt andet det jeg faldt for. Æv æv! Så må vi se hvornår der ryger noget ESL herhjem igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den nye kvalitet fejler som sådan ikke noget, og det er helt bevidst at den er sådan. Jeg kan måske også godt se på f.eks. en forår/sommer kollektion at en tyndere kvalitet ville være rar. Men jeg tog den vurdering at den ikke var rigtig på en efterår/vinter kollektion.
   MEN jeg bliver nødt til at sige at den altså ER virkelig lækker stadig. Som indkøber er jeg bare nødt til at prøve at spå om hvad der jeg tror vil sælge bedst ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min arbejdsuge - uge 27