Sankt Hans

Vind MamaLicious ventetøj for 1.500 kr.

Da jeg i 2006 var gravid for anden gang, stiftede jeg bekendtskab med MamaLicious, som dengang var en ny stor satsning fra Bestseller. Det var dog en meget begrænset kollektion, men jeg husker tydeligt de fantastiske heal toppe, som jeg også var ret glad for efter fødslen.
Faktisk er jeg lidt i tvivl om hvornår MamaLicious egentlig startede op, men jeg synes ikke at huske at jeg havde noget mærket i 2004 hvor jeg var gravid for første gang….


Jeg husker tydeligt min frustration over hvor svært det var dengang i 2004, at finde noget lækkert tøj hvor maven kunne være i. Jeg har altid godt kunne lidt at klæde mig pænt på, og det ændrede sig på ingen måde i mine graviditeter.
Faktisk endte jeg med at give ikke mindre end 1.200 kr. for et par ganske almindelige sorte ventebukser i en ret fancy ventetøjsbutik på Pilestræde i København – simpelthen fordi jeg ikke kunne finde andre….

Men hvor blev jeg dog glad for at MamaLicious eksisterede da jeg ventede mig anden gang. Super lækkert tøj til ganske fornuftige priser, som følger moden som den er lige nu.

Mange af jer tænker måske på Smartkids.dk som en ren børnetøjsbutik, men faktisk er vi så meget mere end det. Bl.a. har vi et kæmpe udvalg af ventetøjet fra MamaLicious og derfor giver jeg jer nu i samarbejde med MamaLicious, mulighed for at vinde ventetøj for 1.500 kr.
Læs meget mere herunder om hvordan du deltager ;0)

I husker måske at jeg for noget tid siden efterlyste gravide til at teste ventetøj for mig, og heldigvis var der rigtig mange der meldte sig på banen. Det blev Helle, der fik lov at teste det lækre ventetøj fra MamaLicious og her i indlægget kan du læse om hendes oplevelser af tøjet.

Helle har testet følgende:

2: MamaLicious hvid heal top med smalle stropper – 129,75 kr. (midlertidig udsolgt, men kommer på lager igen) //
3: MamaLicious jeans i slim fit – 559,75 kr. // 4: MamaLicious sorte chinos – nedsat til 249,75 kr. //
5: MamaLicious rosa top – nedsat til 199,75 kr. // 6: MamaLicious t-shirt – nedsat til 139,75 kr. //
7: MamaLicious hvid bluse – nedsat til 179,75 kr. //

Helle tester MamaLicious

Hvor heldig kan man være?! ? Jeg har fået lov til at teste ventetøj fra MamaLicious, bestående af jeans, chino buks, tunika i strik, skjorte top samt basis toppe.

Dette er min anden graviditet, men det er meget begrænset hvad jeg har af erfaring med ventetøj. I min første graviditet gik jeg næsten kun med leggings og kjole, eller med løse haremsbukser. Det fungerer også rigtig fint, men hvor er det bare lækkert at hoppe i noget tøj, der rent faktisk er lavet til denne kropsfacon. Sikke en forskel det gør!

Det har været utrolig dejligt at have noget lækkert ventetøj, som kan sammensættes på kryds og tværs, og også sættes sammen med rigtige meget af ens øvrige garderobe.

JEANS

Generelt er jeg meget begejstret for jeans, som for mig er en rigtig behagelig hverdagsbeklædning. Hvorfor gå glip af jeans, fordi man er gravid? Disse jeans fra MamaLicious bør være en del af basisbeklædningen hos enhver gravid! De sidder super godt, uden at stramme, hverken over lænden eller på maven. Jeg har brugt dem både med flade og høje sko, med stram og løs overdel ? de kan gå til stort set alt.

CHINO BUKS

Et par pæne sorte bukser kan ligeledes gå til alt. Disse er i en meget lækker blød kvalitet. Jeg har dog følt, at de hurtigt mister faconen, så de kan ikke bruges ret meget, før de bør vaskes. De er også meget modtagelige overfor snavs, og kan hurtigt se nussede ud.

TUNIKA

Denne lyse strik tunika med bindebånd er super fin og skøn at have på. Den fremhæver maven rigtig fint, og kan også gå til rigtig meget forskelligt. Efter den har været vasket nogle gange, kan man ane at den fnuldre en smule, men bestemt ikke noget af betydning.

T-SHIRT

Grå t-shirt med opsmøg på ærmerne, og sort print på maven. Dejlig lang model, der sidder rigtig fint. X?et der er printet på maven, er i volour, som desværre ikke holder i vask. (Måske kunne folk tro det var meningen…?) Men ellers en meget behagelig t-shirt at have på.

SKJORTE TOP
Rosa/pudder farvet med enkelte flæser og bindebånd. Denne overdel er helt fantastisk! Den sidder virkelig fint, og jeg har brugt den både til hverdag og fest. Den er skøn med en blazer eller en cardigan over, men vil også være rigtig fin til sommer uden noget over. Kvaliteten er fantastisk, og behøver næsten ikke at stryges. (Hurra!!) Jeg håber den også vil fungere, når maven er væk, med bindebåndet i taljen.

BASIC TOPPE

Jeg har også testet deres basic toppe, og er vildt imponeret over dem. De sidder lige som de skal, har den helt rigtige udskæring og er tilpas lange. Nogle gange kan det jo som gravid være skrækkeligt at have BH på, men der er så meget støtte i toppene omkring barmen, at jeg sagtens har kunnet undlade BH?en. Disse toppe kan varmt anbefales!

Vind MamaLicious ventetøj for 1.500 kr.

Jeg udlodder i samarbejde med Bestseller, Mamalicious ventetøj fra SmartKids.dk til en værdi på 1.500 kr. Jeg finder én heldig vinder som frit kan vælge tøj til en værdi på 1.500 kr.
Se det store udvalg af MamaLicious på SmartKids.dk
Det eneste du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
2: “Like” dette indlæg på bloglovin: bloglovin
3: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn, samt hvem du ønsker at vinde tøjet til. Du må selvfølgelig gerne ønske at vinde tøjet til en veninde, svigerdatter, datter eller lign. Det behøver ikke være til dig selv ;0)

Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)
Jeg finder onsdag d. 4. juli den heldige vinder og tjekker at ovenstående er opfyldt.
Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter og gælder kun MamaLicious ventetøj.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

109 kommentarer

 • Anonymous

  Venter en lille prinsesse til november, og ville elske at hoppe i det fine tøj fra Mamalicious med god plads til den voksende mave 🙂

  Mvh Turid Foder Clausen
  allan-turid@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorte hjorth

  min kære kollega er gravid og enda med 2 så hun har om nogen brug for lidt ekstra tøj, er sat til 1 nov
  ville være dejligt at kunne glæde hende.
  hilsen Dorte Hjorth
  d.hjorth@esenet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ønsker at vinde dette til mig selv, da jeg venter den første og er ved at vokse ud af mit eget tøj nu så der skal noget til og det kunne være en rigtig god hjælp.
  Hauxen_85@hotmail.com
  Lene H. Eriksen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at vinde dette, vi skal snart igang med den næste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt jeg lige kan nå det 🙂
  Margit Rosenaa Platz
  margit.rosenaa@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville gerne vinde til min datter

  Mail@kageklovn.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, det vil jeg gerne vinde! Er gravid med nummer to og nu begynder det at knibe med at finde tøj at være i:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg vil meget gerne vinde gavekortet til min søster.
  Hun er gravid, så kan hun virkelig brug gavekortet. 🙂

  Behrouz Shoaibi
  Behrouz.shoaibi80@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har et par veninder der er gravide, og en kusine, så kunne være fedt at vinde lidt tøj til dem.
  Brugte også selv mamalicious i min graviditeter, så ved de laver noget godt 🙂

  Marie Krag
  krag.marie@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Skønt om man kunne forkæle en helt særlig med dette 🙂

  Mange hilsner

  Line Vilken Kruse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker at vinde dette til mig selv *rødme*. Ja det er som helle bertelsen skriver ikke billigt at få sine ønskebørn når naturen ikke er lige hjælpsom, så lidt til at se ekstra godt ud med den store mave som man er pavestolt af…det vil ikke være dårligt.

  Annemette
  teknopiaxxx@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker at vinde til meg selv.
  Mvh
  Tove
  tova-9@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Bertelsen

  Jeg vil være så fræk at forære mig selv det, så jeg har noget lækkert når der er en stor mavse. Synes det allerede har kostet så mange gysser at få mit ønskebarn ( barnløs i bahandling ( Ikke helt billigt selvom det er “gratis”. Men ikke helt gratis for alle ) ). Så ville elske at have bare lidt ventetøj, så jeg i stedet kan bruge lidt ekstra penge på babyen når den er i mavsen ;o)

  Kh og tak for en dejlig blog

  Helle B
  englenfrasyd@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ville virkelig gerne forkæle min dejlige veninde med noget lækkert ventetøj. Hun venter barn nr. 3 – maven er allerede stor, selvom hun ikke er ret langt henne 🙂

  Vh Anne Enig

  enig1974@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil mægtig gerne vinde:) Vi har gang i projekt lillebror/søster:)
  Stine Abrahamsson
  stineabrahamsson@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil så gerne have stor mave igen og hvor ville det være skønt at have noget lækkert tøj at putte den i <3

  Prinsessen.over.alle@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Min dejlige veninde har bøvlet i rigtig lang tid med at blive gravid – det er nu endelig sket, og hvor vil jeg gerne forkæle hende med noget nyt tøj nu hvor maven er ved at blive stor og hun vokser ud af det hun har.. Vi har altid bytter og arvet tøj af hinanden, så vil blive lykkelig over først at kunne forkæle hende og senere forhåbentlig selv kunne arve det..
  Mvh Maria Maria.Dohrmann@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kunne godt bruge lidt ekstra super lækkert og smart vente tøj, så jeg føler mig lækker i 3. trimester 🙂 så jeg vil gerne vinde til mig selv.

  Mvh
  Malene Helsted Tang
  Malenetang@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uhh swr kunne være lækkert at vinde det til mig selv 😉 Ventetøj er jo rigtig dyrt nu om dage og jeg er helt vild med mamalicious, jeg købte et par bukser og en bluse under sidste graviditet, det var hvad der blev til på en SU 😉 Ellers lækker kvalitet må jeg sige!
  Mvh. Amanda Stage
  sigfredsmor@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvis jeg vinder, så er det en tidligere kollega, som skal glædes med tøjet 🙂
  Pia Damgaard
  Piaogjan@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • håber jeg vinder dette tøj til mig selv for min mand og jeg arbejder pt på projrkt “Bli gravid” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Also I would like sign up for these super candy.
  hugs
  Gerda Nádor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ønsker at vinde det til mig selv, for jeg venter barn snart og det vil være fantastisk hvis jeg kan brug gavekortet der.

  Rikke Neipart
  Rikke.aeris.neipart@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige blevet gravid igen, så jeg kunne sagtens bruge noget lækkert ventetøj og mamalicous er helt sikkert i “lækker”-kategorien.

  🙂 .lea
  dotlea@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg er selv gravid, men jeg er overvægtig, så tror slet ikke jeg kan passe tøjet. men mine 2 skønne svigerinder er gravide, så dem kunne jeg da godt tænke mig at forkæle med noget tøj:)

  kamilla clausen
  milla_87@sol.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kunne være lækkert med lidt tøj til mig selv, nu hvor maven begynder at vokse

  rikke-k-hansen@hotmail.com
  Rikke Korsgaard Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ønsker at vinde det til min kæreste for måske bliver vi snart forældre. 🙂

  Reza Ismaili
  Reklamer1982@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvis det lykkes denne gang skal det være til mig selv…ellers kan jeg glæde en god veninde….hvis jeg vinder..

  tigerdyret_svendsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hor ville jeg ønske at jeg kunne vinde dette til mig selv, men manden mener desværre vi har nok i 2 børn 😉
  Til gengæld har jeg en svigerinde, der venter deres barn nr. 2 til januar, så hun kan helt bestemt godt bruge lidt ekstra lækkert tøj 😀

  Mvh Sanne Terp
  san_sol@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Fjelding

  Jeg vil gerne vinde tøjer til mig selv. Det kunne være fedt at få frisket garderoben op som ny udsprunget 2. gangs gravid. Syntes Mamalicious er et fedt graviditets tøjmærke, og kunne rigtig godt tænke mig at tilføje et par ekstra stykker tøj til samlingen.

  Helle Flohr Fjelding (facebook navn og fulde navn)
  helleflohr@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DN

  Lækker præmie, hvis nu man skulle blive gravid igen på et tidspunkt 🙂

  Mvh
  Dorte Nysom
  dorte@nysom.eu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder bare så dejligt! Har en svigerinde der er gravid, og hun har nok meget snart brug for noget ventetøj 🙂

  Mia poulsen

  mite1785@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Jeg vil gerne vinde lækkert graviditetstøj til mine skønne “tykke” veninder ;0)

  Var selv storforbruger af MamaLicious under begge mine graviditeter…

  Mange hilsner Lena Damgaard, lenagrosser@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, vil gerne prøve at vinde til min datter, der venter en lille dreng til november
  sanne@warborg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Til mig selv! Bukserne strammer allerede!

  Hilsen
  Dorthe Straagaard

  ally77@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vinde gavekortet til mig selv! Jeg er modebevidst og elsker at være smart og klæde mig godt. OGSÅ selvom jeg er gravid – med TVILLINGER. Så jeg ville elske at få noget nyt og lækkert ventetøj fra Mamalicius/Smartguy 🙂

  Hilsen Maria Larsen / http://www.facebook.com/#!/MariaLarsen1981

  maria_larsen81@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil SÅ gerne vinde det til mig selv. Er gravid i snart 21 uge og mit tøj strammer, og som studerende har jeg simpelthen ikke råd til at ligge så mange penge til ventetøj. Alle penge går til den lille prins 🙂

  Krydser fingre!

  Venligst Danica /danica_chloe@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ville ELSKE at vinde ventetøj til mig selv. Tøjet er begyndt at stramme, så begynder snart at få brug for at forny garderoben her små 21/2 måned henne i graviditeten.

  Vh. Maria Hvidbjerg Andersen
  bette97@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er halvvejs gennem 2.graviditet nu, og tøjkrise er ved at være en kendsgerning. Kunne være skønt med lidt nyt at supplere med.
  faarkroghelle@hotmail.com

  Mvh Helle Faarkrog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil gerne vinde tøjet til mig selv, da jeg er gravid og skal føde til december.
  Anettebakhansen@gmail.com.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Til min ældste dattter, kan huske hvor meget besvær hunhavde med at finde bukser, da hun ventede den første. 🙂

  Mvh.
  Bettina Baggers Boateng
  boatengbettina@sol.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg ønsker at vinde tøjet til mig selv, da vi fårhåbentlig venter nr. 2 inden inden årets udgang og ventetøjet fra min søn har jeg givet til en veninde der ventede sig lige efter mig – så nyt er tiltrængt 😉

  Karina Thorø Christensen
  karina-eline@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna

  mims@live.dk
  Minna Stine Lyngholm Jensen

  Jeg vil gerne kunne forære min svigerinde det gavekort, da hun venter barn til september og er ved at være lidt rund 🙂 Jeg fik nemlig en del af hendes ventetøj da jeg selv var gravid for mere end 5 år siden, og tøjet er væk nu :/ Så jeg er HELT sikker på at det ville glæde hende (og mig) 😉

  Mange hilsner Minna 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  vil rigtig gerne vinde det her til min dejlige og fantastiske veninde der er gravid for anden gang nu… hun har desværre måtte blive skilt og står nu derfor med hele økonomien selv, derfor vil jeg rigtig gerne glæde hende med lidt tøj her under forløbet med en smuk mave 🙂

  Elisabeth Rønnow Bagge
  Soesser0505@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg selv lige færdig med at være gravid (hvorfor var der ikek så lækker en give away da jeg VAR gravid???)…
  Dog ved jeg at jeg skal have et til barn inden for de næste par år – Så jeg var egentlig ret fristet til at ønske mig det til mig selv ;0)

  Dog, så tog fornuften over, og jeg vil gerne give gavekortet til min dejlige, og gravide, storesøster… Hun trænger virklig til det, for efter at have haft det samme ventetøj i seks graviditeter – så hænger det hende efterhånden langt ud af halsen ;0)

  Karen Elisabeth Hartmann Andersen
  Arliana-Swann@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg vil super gerne vinde, denne her fantastiske gevinst :-)venter nu mit 4. barn, som forhåbentligt er en pige 🙂 har 3 drenge i forvejen på 12, 9 og 1½ år 🙂
  Ventetøjet er efterhånden slidt, lånt eller bare IKKE moderne
  Charlotte Kofoed
  charlotte-1975@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  vil rigtig gerne vinde tøjet til mig selv, da jeg elsker mamalicious tøj. Det er så behageligt at have på og lige nu bliver det sværere og sværere at finde tøj som man faktisk føler sig lækker i 🙂

  gitte_mm1986@hotmail.com

  Gitte Frøslee Mikkelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kunne godt bruge tøjet til mig selv 🙂
  Efter graviditeten med vores dreng, forærede jeg mit ventetøj væk, til en, der kunne bruge det.

  assaia@hotmail.com
  Diana Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg vil gerne vinde til mig selv;)
  Min mail er rie.renee@yahoo.dk og fb: Rie Renée;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stineclausen@gmail.com Facebook: Stine de la Motte Clausen
  Og jeg ønsker at vinde det til mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise sørensen

  Blev så glad da jeg så denne konkurence her på facebook.. 🙂 Da jeg ventede min søn for 3 år siden, var det mig et marrit at finde ventetøj som jeg kunne passe, man går og bliver utrolig frustreret og ked af det, når man bare ønsker at kunne finde noget behageligt og pænt ventetøj.
  Håber så meget på at kunne vinde denne konkurrence, så jeg denne gang ikke skal bliver så ked og frusterert over ikke at kunne finde noget. Samtidig med at det er jo heller ikke helt billigt ventetøj… 🙁 Det ville betyde alt for mig at vinde denne konkurrence.

  Email : louise2die4@yahoo.dk
  Profilnavn på facebook: louise sørensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg vil gerne vinde tøjet til mig selv. Jeg er ikke gravid, men håber da på en lillebror eller søster til min skønne datter på 2 år:-)

  Mvh.
  Maria Baltser
  mbaltser@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uhh, det kunne jeg godt bruge… Jeg er gravid for 4. gang – en graviditet som slet ikke var planlagt, hvorfor ALT mit aflagte tøj, legetøj, barnevogne etc. er solgt eller givet væk for længst. Derfor ville det være rart med et lille ekstra tilskud da vi bliver nødt til at starte helt forfra igen.

  Mvh Mia
  mia@mifle.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg vil så gerne vinde tøjet til mig selv. Det kan jo være dyrt med en ny garderobe når man bliver gravid.

  Mvh Sidsel
  sidselvw@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Frandsen

  Jeg ønsker at vinde tøjet til mig selv.
  Er gravid for 2. gang og skal denne gange føde til vinter. Da jeg har et sept.barn, så er alt mit ventetøj sommertøj, derfor kommer jeg seriøst til at mangle ventetøj til de kolde vintermåneder.

  Hilsen Louise
  l_frandsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken L

  Jeg ønsker at vinde tøjet til mig selv 🙂

  Alt mit ventetøj blev slidt op i første graviditet, så det vil være lækkert med lidt nyt nu hvor jeg bærer på lillesøster/lillebror 🙂

  Hilsen
  Majken Lützen

  Majkenlut(a)gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Min svigerinde skal have sit første barn og jeg vil gerne glæde hende med de flotte ventetøj fra MamaLicious .
  kronhoj@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  FED FED præmie.. Jeg ville om noget gerne forkæle min gravide veninde med det her lækre tøj..

  Mvh.
  Maria Lerche-Tornøe
  maria_wt@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi prøver på at få barn nummer 2, så det vil da være skønt når det sker at ha nogle lækkert tøj til den store mave der kommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert med lidt lækkert – til sig selv 😉 Nu går fokus primært på vores dreng, og da vi inden for en ikke uoverskuelig fremtid gerne skulle have en lillebror eller lillesøster til ham, vil jeg da håbe at kunne hoppe i noget af det her lææææækre tøj 😉

  Sommerhilsener,
  Maja

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  jeg vil også rigtig gerne vinde dette til mig selv! Vi skal inden længe også igang med projekt lillebrøster og min erfaring fra min første graviditet siger mig, at jeg ikke får købt noget ordentligt ventetøj, da pengene ganske enkelt ikke er til det.

  Krydser alt hvad jeg kan!

  Mvh.
  Betina Maria Bank
  betinabank@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor vil jeg gerne vinde denne præmie, til mig selv. Jeg er gravid og har simpelthen været så uheldig med mit graviditetstøj og har derfor kun et par bukser og en kjole at gå i nu. Havde et par bukser som revnede, en kjole jeg måtte smide ud da den lugtede (arbejder på et gammelt kontor, så tøjet kommer nogle gange til at lugte muggent). Hver gang jeg har været ude for at købe nyt er det udsolgt i min størrelse. Havde slet ikke tænkte på at købe det fra nettet.

  Jeg krydser fingre 🙂

  Mvh. Mette Kristensen (svips@aaui.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg vil rigtig gerne vinde tøjet til mig selv:-) Er gravid med nr 2, og ville elske at vinde noget nyt tøj, der passer en stor mave:-) Mamalicious er super flot ventetøj! Er delt på FB også.

  Mange hilsner

  Maria Birch Hestehauge
  mariabnielsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj det gad jeg godt. Jeg ville vinde det til mig selv med lovning på, at jeg SKAL bruge det. Min datter er 5 år, men der er ikke lige en søskende på vej. Det kunne gavekortet måske ændre på.

  Og så må jeg indrømme, at deres basis toppe er fantastiske – gravid eller ej

  Maria Bruun Fanø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en sød hemmelighed, og derfor vil jeg gerne vinde gavekortet til mig selv 😉
  hersom@mil.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Min mand og jeg er i gang med projekt ønskebarn nr 2, så det ville være skønt at vinde det lækreste ventetøj fra mamalicious;). Mette rahbæk klitgård. Rexogmette@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger på bloglovin, følger og deler på Facebook (Marius Grøtan)

  Deltar for min gravide kone:)

  Marius
  grotan@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg vil super gerne vinde dette til min kollega 🙂

  VH
  Camilla
  camilla_hovej@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det kunne jeg godt tænkelig at vinde 🙂
  Mvh julie Siim Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når maven vokser er det altid dejligt med nyt og lækkert tøj, tøjet er til mig selv ;0)
  tinakholmstrand@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er selv gravid og skal føde til oktober, det ville da ikke være så ringe enda og vinde en omgang super lækkert tøj:-)

  Venlig Hilsen
  Trine Korgaard
  t_korgaard@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker konkurrence. Jeg vil gerne vinde til mig selv. Jeg har en lille søn, som jeg ammer, og det er rigtig svært at finde noget pænt tøj, som man kan amme i. Mama licious laver fine amme kjoler og lignende, så man også har mulighed for at klæde sig pænt som ammende kvinde. Og amme-tøjet er så smart, at det kan bruges som ventetøj til næste graviditet.. Der går ikke lang tid før end at vi skal havd en baby mere.. Jeg er allerede skruk 🙂
  Mvh Ditte
  Dittebuus@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vinde denne fantastiske præmie til min datter på SU, som har termin 2/10– hun vil blive lykkelig for at kunne vælge noget af jeres lækre ventetøj
  Jytte Takahashi, jytte777@sol.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sikke dog en fantastisk præmie at vinde!! Den ville gavne meget herhjemme – andengangsgravid på SU, så budgettet er ikke just til at juble over 😉
  Har termin 21. november, så det ville være skønt at kunne iklæde sig lækkert graviditetstøj den sidste tid 🙂
  Mvh. Camilla Teichert Jensen (facebook navn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Min dejlige kone som venter vores 4 barn skal da helt klart vinde 🙂
  Thomaskirkby@hotmail.com
  Thomas kirkby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være fedt at vinde til min Brors kæreste. De venter deres tredje barn. Det var ikke planlagt at de skulle have flere så hun var gået af med det hele hun havde til en ung pige som stod og manglede alt. Men da hun så er blevet gravid igen (det er sket mens hun havde spiral) Så står hun jo desværre og mangler det og pengene er lidt små med to andre børn i familien og den ene er på su. Så det er en af de ting der bliver til side sat. Så det kunne være så fedt hvis jeg vandt så jeg kunne glæde dem lidt 🙂 xxx alt for at være den heldige

  Mvh Camilla Charlotte Hartmann
  Hartmann731@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil gerne vinde det til mig selv. Venter en lille julenissen og har så meget brug for tøj jeg kan være i.

  Mvh
  Anne. Birknel@live. Dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg vil gerne vinde tøjet til en veninde, som er 2. Gangs gravid og ikke har så mange midler til at købe graviditetstøj for :/.

  Jeg har selv 2 børn og har nydt at rende rundt i mammalicious s lækre graviditets tøj, og det ønsker jeg også hun skal opleve. Hun kan desværre ikke passe mit tøj.

  Krydser krydser krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaah, min veninde har lige afsløret at hun er en lille smule gravid, og selv om hun ikke er ret langt henne endnu, synes hun allerede bukserne strammer så jeg vil meget gerne glæde hende med lidt lækkert ventetøj! Jeg opdagede først glæderne ved rigtigt ventetøj et godt stykke inde i graviditet nr. to – men når jeg forhåbentlig engang skal være gravid igen, vil jeg klart investere i noget rigtigt ventetøj! De der bukser med bred elastik er jo geniale!

  Kh Julie Lillegaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg vil gerne vinde gavekortet til min bedste venninde, vi har hunget sammen i tykt og tyndt siden dagplejen, vi har gået i folkeskole sammen, gået på ungdomsskole sammen, og hun har støttet mig fuldt ud da jeg blev gravid som 17 årig, vi er nu 31 og jeg har 3 børn, hun venter sit det andet, jeg vil gerne for en gang skyld hjælpe hende:)
  Vi har hver vores familie, og med 3 børn mand og hus bliver det ikke til så meget hjælp til hende som hun har hjulpet mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh det kunne jeg skam godt bruge til mig selv 🙂
  Linda Nielsen
  neslein78@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Camilla Nyemann Nielsen
  Ville gerne vinde det til mig selv, da vi snakker projekt nr 2 til efteråret og derfor ville det jo være lækkert med lidt lækkert tøj til kroppen 😉

  CNN91@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lund

  Jeg kan desværre ik følge punkt 2 da den ik vil dukke op derinde.
  Men resten er hermed gjort.
  Tøjet ville jeg vinde til mig selv 😉

  Min mail er: Camillalund@forum.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den præmie ville blive taget imod med kyshånd her :-*

  Da jeg var gravid med min datter for et par år siden, tænkte jeg, at det var spild af penge at investere i ventetøj, når mit “almindelige tøj”, som jeg jo havde i forvejen godt kunne strækkes og nå rundt – Med det resultat, at alt mit tøj var for stort, da jeg så havde født og trængte til at se “almindelig” ud i igen.

  Nu har jeg langt om længe fået samlet en ordentlig garderobe igen – men nu er der tvillinger på vej! Så jeg trænger snart til ventetøj, for at redde mit tøj fra at blive udspilet 🙂
  Venlig hilsen Zanne Færch (også på facebook og følger totalt nysgerrig med på bloggen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne marie

  7ønsker at vinde til mig selv ;o) Mail svaleungen77@forum.dk. Mvh Anne Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kender en sød pige som virkeligt fortjener at få lidt lækker til sig selv <3
  Mette R. Bukbjerg – romvig@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en sød veninde der skal føde i oktober – det vil være fantastisk at kunne forkæle hende med lækkert ventetøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hejsa.
  Lækker præmie 🙂 Jeg vil gerne være super egoistisk og vinde alt det dejlige tøj til mig selv. Jeg har termin ultimo september, og synes efterhånden udvalget i klædeskabet er lidt begrænset 🙂
  Mvh
  Kristina Halling
  kryzter@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ÅÅhh.. Det er da vildt lækkert og pudsigt. Jeg har idag fået at vide at jeg er gravid for anden gang.. Ikke så langt henne endnu, så det ville passe perfekt med at jeg kan nå at vinde og gøre brug af disse lære sager. <3 Især når man er på SU så kniber det lidt.. 🙂

  Venlig hilsen
  Yasmin Issa
  yasmin_issa1@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  En god veninde som vil blive superglad.
  mvh
  Kirsten Aakerman
  kirstenaakerman@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hejsa! Min Dejlige svigerinde er endelig blevet gravid, og syntes derfor at det ville være Fedt at kunne overraske hende med denne Lækre præmie, så hun kan være smækker lækker gravid 🙂
  jannihell@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Min søde svigerinde venter nr. 3 – Hun fortjener lidt lækkert nyt til at bære sin graviditet i. Er selvfølgelig allerede med på blogovin og deler da lige børnetøjs-indkøberen igen på FB 😉

  Mange hilsner
  Tina Irene Povlsen
  tina@mipex.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil mægtigt gerne vinde lidt nyt til gaderoben, da det almindelige tøj efterhånden begynder at stramme 😀

  Line Rasmussen (Facebook: Line Rasmus)
  linebitton(a)gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina Källberg Pedersen

  Min veninde skal vinde tøjet. Hun har termin i november og er efterhånden ved at vokse ud af sit eget tøj, men pengene er små og med alle de ting der skal købes til en lille ny, er der ikke råd til ventetøj, så det ville være virkelig stort at kunne overraske hende med dette (hun har snart fødselsdag ;0))
  xxxx fingre for at “vi” vinder denne lækre præmie :0)

  min mail er cath.pedersen86@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg venter mit andet barn med termin d. 15 dec og ville blive ovenud lykkelig for det dejlige tøj. Knus Jeanette Wiuff. Jeanette_wiuff@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Skøn præmie! Jeg ville bruge gave på mig selv. Vi skal snart igang med projekt (som du ved er det forhåbentlig lillebror, så han kan få sin kiste), og da vi begge er studerende, så ville det være skønt med noget flot ventetøj.. Sidste gang var mine absolut favoritter nogle lilla velour(!!!) bukser, men der var ingen sømme, så der var intet der strammede.. de var fantastiske.. men grimme som et ondt år.. ville være skønt at supplere dem med noget kønnere

  mvh
  Katrine Frisgaard Gunnersen
  Trinsling@forum.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle michaelsen

  nej hvor vil jeg gerne vinde dette. kan snart ikke passe noget af mit tøj mere og skal først føde til september.

  h.michaelsen@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er selv gravid og vil meget gerne vinde 😉
  Mit navn er Kate bolther Jensen og email er bolther80@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg vil gerne vinde det flotte tøj til min nabo 🙂 Hun er gravid for 2.gang. Nåede ikke i “alm” tøj før endnu en graviditet meldte sig, så syntes hun fortjener noget lækkert ventetøj 🙂
  Line Linde Pedersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ønsker at vinde tøjet – til mig selv 😉 vi skal igang med næste baby her efter sommeren, og ville da være rart med noget lækkert tøj fremfor de leggins jeg boede i sidst. Er studerende, så sådan en gave her ville være fantastisk! Håber jeg snart bliver trukket i dine konkurrencer 🙂

  Mvh Henriette Lund – henriettelund87@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jubbiii har en gravid niece, som jeg gerne vil glæde:O). Jeg deler på facebook:O) og er med på Bloglovin
  Hilsen

  Gitte Frigaard
  gitte@frigaard.info

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sankt Hans