Vind Converse børnesko

Sankt Hans

Håber I alle havde en rigtig dejlig Sankt Hans aften i går?
Vi var rigtig glade for at det endelig faldt på en lørdag, og vi derfor ikke skulle bekymre os om børn der skulle hjem i seng og tidligt op dagen efter ;0) Hvert år burde Sankt Hans bare ligge på en fredag eller lørdag :0)
Jeg har ikke fået blogget meget her i weekenden, for jeg har simpelthen haft brug for at være der 100% for min lille familie. Jeg har hamrende travlt på jobbet for tiden, så hverdagene flyver afsted i et lidt for højt tempo og med små børn er det bare ikke en god kombi :0(
Så weekenden har stået i familie og venners tegn.
Jeg har dog en masse indlæg i tankerne til jer, så jeg håber I stadig hænger ved?
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

4 kommentarer

 • Sikke nogle dejlige billeder 🙂
  Ja man skal huske at et arbejde kun er et arbejde og der også er en familie , så dejligt i fik en skøn weekend i familiens tegn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Friis

  Man skal altså også have lov til at slappe af lidt engang imellem : ) Så tag du den bare lidt med ro, tænker at alle kigger med alligevel, så snart der er kommet et indlæg : )
  Så nyd familien, og ha' ikke dårlig samvittighed. Sikke nogle skønne billeder! og du har ret, skt. Hans burde altid være en fredag eller lørdag : )
  Vh Kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogen dejlige billeder Pernille. Det ser ud til at drengene bare hygger sig 🙂

  Pas på med sæbeboblerne – de kan ødelægge tøjet 🙁 Sim jeg fortalte dig ødelagde det Joshuas tøj. Bagefter tog jeg bøtten frem og læse på siden hvor der står med småt: “Skal give pletter – disse pletter kan ikke vaskes af tøjet!” Øh hvad er det lige for noget at lave til børn 🙁
  Her hjemme havde vi også en god Sankt Hans, vi var hos mandens søster og deres tre børn. De har en trampolin så Joshua hoppede hele aftenen og ville absolut ikke med hjem. Og så lavede vi snobrød, popcorn og skumfiduser over bålet i haven – super hyggeligt og børnene nød det i fulde drag. Joshua kom også først i seng kl 22:30 ( han plejer at sove kl 19:00) Så i dag har han været træt…
  Tak fordi du delte billederne med os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De havde SÅ dejlig en aften, så det var bare helt igennem fantastisk :0)
   Lucas kunne dog ikke holde sig vågen til fyrværkeriet og det var så også bare det første han bebrejdede mig i morgen. Sikke noget at lade ham falde i søvn ;0)

   Åhh ja de sæbebobler kan åbenbart skabe de grimmeste pletter, men jeg må indrømme at vi aldrig har været så uheldige som dig :0( og de vækker jo også bare så stor glæde :0) Synes aldrig vi har fået pletter af dem? Var det nogle specielle sæbebobler?
   Normalt kan man jo lave en blanding selv med vand, sylfo og glycerin – og der er da ikke noget i den blanding der kan give pletter? Nærmere tværtimod for glycerin er f.eks også godt til at fjerne bestemte pletter fra tøjet bl.a. Græs ;0)

   Lyder også til I havde en rigtig hyggelig aften i børnenes tempo <3 Ville elske snobrød, popcorn og skumfiduser over bål :0)

   Ses i morgen ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Converse børnesko