Min arbejdsuge

Ej Sikke Lej sengetøj

Kender I til sengetøjet fra Ej Sikke Lej? Julius har et sæt fra forår/sommer kollektionen og det er SÅ lækkert. Et stort plus er at der er lynlås i bunden af dynen – dvs. ingen dumme snører, knapper eller lign. Helt igennem genialt, hvis man spørger mig ;0)
Jeg kan varmt anbefale deres sengetøj, som I kan finde lige her: Ej Sikke Lej sengetøj

Og så kan jeg da lige røbe at der til efteråret kommer mere sjove print i Ej Sikke Lejs sengetøj :0)

Kan godt røbe at Julius skal have det grønne mmed uglerne, mens Lucas skal have det blå med løverne – det skal jo passe til deres værelser som I kan se HER :0)

Hvad synes I om det?

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

17 kommentarer

 • Mia

  Okay det er et longshot og helt sikkert ikke meningen med siden her.. men sælger du tilfældigvis sengetøjet med ugler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hejsa – jeg har ledt lidt efter det sengetøj med hestene på, men kan slet ikke finde det nogen steder. Er det helt nyt/ikke kommet frem endnu?
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det med uglerne er fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Går og venter på det med ugleprint, så fedt altså. Vi har et par af deres nutty sæt og de er så lækre bløde helt uden skyllemiddel eller tørretumbler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nemlig fantastiske ESL's sengetøj, men rent faktisk syns jeg at alle de kendte mærker laver skønt holdbart sengetøj som bare kan vaskes og vaskes uden at det kan ses 🙂 Ved du om der kommer lidt mere i pigefarver? Det nye ser godt nok skønt ud og sikke dejlige værelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har det blå nutty print til yngstemanden – som forresten nyder godt af sin ESL præmie fra april, han har i hvert fald stort set ikke andet på. Jeg købte sengetøjet på lagersalg i april og jeg elsker det! Han skal helt sikkert også ha' ESL sengetøj, når han rykker op i juniordyne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg synes de er fine, men jeg savner noget mere afdæmpet til drengene. Noget a la pigernes liberty print. Jeg synes tit drenge ting er for spraglede. Men det er måske bare mig..?! 😉
  Min drøm var, hvis Noa Noa miniature ville lave en drengekollektion 😉

  Mvh Ditte
  Dittebuus@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Det er skønt
  Vi har også Ej sikke lej sengetøj til Filippa. Det orange med røde prikker, og det er skønt. Er kommet til at købe et babyblå fra ESL til den babydreng, som jeg håber på at skulle have næste gang.. sammen med 2 sæt junior fra Småfolk og 1 fra Sødahl – se det er sengetøj, som jeg har gemt godt af vejen for min mand….!! P.S. Filippa er knap 11 mdr.. Men vil så gerne have en dreng.. Vil sgu helst ikke føde mere end 2 gange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha ha, hvor sjovt at du allerede har købt så mange fine drenge sæt :0)
   Her har vi kun kunne lave drenge jo, så jeg har det lidt på samme måde når jeg ser pigefarver/mønstre. Har dog ikke investeret i noget for så kunne jeg jo købe mig fattig ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Gunnersen

   Det er også derfor det holdes hemmeligt.. Der er vist også et par bodyer, og nogle heldragter i min kiste.. som jeg har stillet alt muligt ovenpå, så det kun er mig som kommer i den:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Total cool.
   MEEEEN jeg tør slet ikke at kaste mig ud i at lave en sådan kiste :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Gunnersen

   Det kan heller ikke anbefales… Der er for langt over 1.000 kr, og jeg ved jo aldrig om jeg får den dreng.. ellers er der nogle nevøer, som engang bliver rigeligt begavet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg elsker bare ej sikke lejs nutty print, så måske jeg bare skulle få købt sengetøjet – det er så fint med spejlkanten! Jeg så straks uglesættet – inden din kommentar om Julius… Den er så sød og enkel – logouglen – så bestemt også et fint sæt med de mange ugler. I det hele taget laver ej sikke lej bare så fine sager. Mon du får mulighed for at udlodde et sæt sengetøj :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes faktisk jeg husker at der også kom nogle Nutty print, men jeg har ikke lige taget billeder af det….
   Jeg må lige tjekke i morgen når jeg er på kontoret igen – mener ikke det udgår og hvis, så må jeg lige prikke til Ej sikke lej.

   Mon ikke jeg kan overtale Ej sikke lej til en lille konkurrence igen på AW kollektionen ;0) Jeg skal ihvertfald gøre mit.

   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Ih, det lyder godt. Dejligt, hvis vi får chancen for at vinde det fine sengetøj 🙂 Det er fantastisk med alle de gode give-aways du får arrangeret!
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw hvor er de nye farver fede! Her har vi også et par sæt Ej sikke lej. Synes de holder SÅ godt i vask, og det ka' vi li' 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min arbejdsuge