2 heldige vindere af Hummel badetøj

Vind Moonkids børnetøj for 1.200 kr.

MoonKids er et svensk børnetøjsmærke, der skaber tøj til børn i alderen 0-12 år.
MoonKids laver børnetøj, der både er rart at have på og er behageligt at bevæge sig i. Når det kommer til valg af materialer, er kvaliteten i top og gerne i Øko-tex standard.

Den grundlæggende MoonKids kollektion har typer der fra år til år går igen i nye opdaterede versioner og farver. MoonKids klassikere, er bl.a. den stribede ribbet bomuld og skønne frotté styles.

Jeg har testet MoonKids på min egen Lucas på 5 år og også fået lille Emily på 10 mdr. til at teste det.
Du kan her læse om hvad vi synes om det, godt og skidt – og samtidig har du muligheden for at vinde MoonKids børnetøj til dit eget barn eller en du kender ;0)

Lucas har testet:

Moonkids t-shirt – 199,75 kr. // Moonkids frotté hættetrøje – 329,75 kr. //
Moonkids frotté bukser – 269,75 kr. // Moonkids jeans – 399,75 kr. //


Emily har testet:

Lucas tester Moonkids

Lucas’ mor beretter:
Lucas har testet 4 dele fra Moonkids, som vi faktisk er et mærke vi aldrig har prøvet før. Umiddelbart syntes jeg ikke lige stilen var hvad vi typisk går efter, måske mest pga. de sarte pastel farver.
Men det viste sig faktisk at den mintgrønne farve var super god til Lucas og klæder ham så fint. Det havde jeg ikke lige regnet med.
Jeans
De super fede jeans Lucas har testet er faktisk en af de styles der går igen sæson efter sæson med enkelte justeringer. De er meget baggy og der er elastik forneden i benene. Super seje bukser, som vi sagtens kunne have fundet på at købe selv, da Lucas generelt er ret god i baggy/lidt store jeans pga. han er meget spinkel.
De har de sejeste baglommer og er super behagelige. Jeg tænker de må være rigtig rare at have på og tumle rundt i. Et motto jeg har holdt fast i, og som jeg mener alt børnetøj bør være – rart og behageligt at have på fremfor alt.
Jeans’ne har vi brugt rigtig meget og de er stadig super fine efter rigtig mange gangs vask. Vi har brugt dem med alle mulige overdele og også med Moonkids overdelene.

T-shirt
Den stribede t-shirt er igen i den mintgrønne farve og er i en let ribbet kvalitet. Den har en rigtig fin facon og passer i det hele taget rigtig godt til Lucas’ spinkle figur. Den giver sig ret meget pga. ribben og det er derfor ikke et must at man er et spinkelt barn.
Den holder formen samt farverne ved vask og har i det hele taget ret mange fine små detaljer såsom lille Moonkids logo på ærmet, lapper på albuerne og bred rib ved ærmet.
En t-shirt vi helt sikkert vil holde øje med igen i nye farver og som jeg er sikker på at Lucas ender med at have mange flere af. Modellen og kvaliteten kunne jeg sagtens bruge i en ensfarvet basis t-shirt.

Frotté bukser
Bukserne er i en lækker frotté kvalitet og har en super fin pasform, uden at være for baggy og stor i benene. Lucas har ikke brugt dem over vildt meget, nok pga. farven der er lidt sart.
De er svære at sætte til andet end den stribede t-shirt, så vi har faktisk kun brugt det sådan.
Dog er de super behagelige og rare for Lucas at have på og de har en rigtig god elastik i taljen.
Som sæt med t-shirt og hættetrøjen synes jeg dog at Lucas er blevet for stor til sådanne sæt. Måske er det også farven der gør det, men jeg synes bare han er vokset fra det. Er sikker på at en anden mere neutral farve, ville have gjort det anderledes.

Frotté hættetrøje
Hættetrøjen er igen i den lækre frotté kvalitet som bukserne, og Lucas var stolt første gang den skulle på. Men desværre fik Lucas sin finger i klemme i den lille runde lynlås, så den sad fast – han nægter derfor at have den på igen, også selvom jeg fortæller ham at han “bare” skal lade værre at sætte sin finger ind igennem hullet.

Umiddelbart havde jeg ikke tænkt tanken at den runde lynlås kunne blive et problem og synes egentlig også det er en rigtig fin detalje. Men måske værd for Moonkids at overveje kontruktionen heraf – måske har vi bare været uheldige.
Hætte trøjen er ellers rigtig fin, og jeg håber stadig at Lucas kan nå at forlige sig med den og vil have den på igen. For den er virkelig lækker og så fin til et par jeans.
Som sæt med frotté bukserne, synes jeg personligt at det bliver for meget i den grønne farve.

 

Emily tester Moonkids

Emilys mor beretter:
Smækbukser og bukser
Smækbukserne er bare fantastiske, jeg er sikker på at kunne Emily vælge selv, så ville hun vælge dem. De minder mig om slik, deres ringe og farverne. Emily har str. 80 på i både bukser og overalls så selvom hun faktisk kun er en str. 74, så passer det fint pga. den elastik der er ved fødderne. Det betyder også at hun vil kunne bruge dem rigtig længe, da de nærmest vil vokse med hende.
Da Emily fik smækbukserne på, tænkte jeg ?åh min lille skat? hun så så dejlig lille ud med heldragt som jeg ikke har givet hende på længe. Det var skønt og begge par bukser kommer vi til at bruge tit da de bare er afslappende og bløde. Stoffet er ikke så blødt som det ser ud til, men kvaliteten er super lækker, Emily kravler rundt og derfor bliver knæene meget beskidt, men efter vask så er de så fine igen.
Jeg har før oplevet med andre mærker når stoffet er frotté, at det så bliver hurtigt nusset også efter vask. Jeg vil dog sige at kombinationen af den helt lyse lyserød og stoffet samt det at Emily kommer rundt på gulvet, gør at Emily meget hurtig bliver beskidt og det ser ikke så pænt ud ret længe.
Lukningerne ved ringene er lavet sådan at man skal sætte dem omvendt i og det skal man lige vende sig til, specielt når barnet er blevet så stor at hun vender og drejer sig. Jeg synes farverne er super søde, og farverne på bukserne passer til body?erne, men det hæmmer også mig lidt da jeg ikke synes jeg kan sætte det sammen med andet tøj.
Bodyerne
Super lækker kvalitet på begge bodystockings og farverne er så søde. Der er elastik ved ærmerne der gør at de kan bruges allerede nu selvom det er en for stor str. og stretch stoffet gør at man kan bruge dem længe. Det er lækkert stof som sidder godt og ser meget lækkert ud, man kan se det er god kvalitet.
Det eneste jeg kunne tænke mig anderledes er, at ved lukningerne som sødt nok sidder på skulderen bagpå, da ville jeg ønske der var en knap mere, lukningen kommer til at gabe lidt og man kan se ind til huden.
Kjole
Da jeg modtag denne kjole tænkte jeg med det samme på Pippi Langstrømpe. Det er bare en lille lækker kjole som bare passer til frække Emily. Den sidder bare godt og Emily kunne kravle og lege i den, og så er den gule farve super lækker i denne årstid. Stoffet er ligesom bukserne blødt og dejligt at have på, men optager også meget skidt, heldigvis bliver det helt rent og ikke nusset efter vask. Jeg har brugt kjolen med den gule body, man kan dog sagtens sætte andre farver til hvis man synes det gule bliver for meget.

Vind Moonkids børnetøj for 1.200 kr.

Jeg udlodder i samarbejde med Moonkids valgfrit Moonkids børnetøj fra SmartKids.dk til en værdi på 1.200 kr. til 2 heldige læsere.
Alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn samt skriver en lille tekst om hvad du synes om Moonkids børnetøj.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder lørdag d. 16. juni de 2 heldige vindere.

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer end Moonkids.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

184 kommentarer

 • Anonymous

  Lækkert mærke som jeg har prøvet til min store datter og meget gerne vil have mere af til den mindste 😉

  Mvh. Eva Tikjøb Andersen
  eva@kasper.nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ************ Majken Elgaard Hansen *************

  Makkeduddi@yahoo.dk

  – jeg har selvfølgelig delt, fulgt og “like´d” <3<3<3

  – Jeg er især vild med det tøj Emily har på, det gule af det, har først for nylig opdaget mærket, men har ikke prøvet det endnu:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lækkert lækkert tøj, dejlige farver ville være skønt med et sæt af det 🙂

  mvh Tina Holm Svenstrup
  tinatutti@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det tøj ser rigtig lækkert ud – har aldrig hørt om mærket – men kunne være fedt at prøve det på min søn.
  Hilsen
  Stine Engmark stine@jengmark.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi frandsen

  Har aldrig prøvet Moonkids tøj til mine drenge, men synes det ser lækkert ud, vi sidder lidt for fast i småfolk osv… så det ville være fedt at prøve noget andet, og det lyder til at det er lækkert.

  Mvh Heidi Frandsen
  heidi@hambenberg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super lækkert tøj – er vild med børnetøj i frotté og synes altså ikke det bliver nusset! Så send pigetøjet hjem til os 🙂

  vh Lisa

  lisaogalba@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Synes MOONKIDS er super,behagelige og bløde, har prøvet nogle stykker til min datter. Det ville være rigtig lækkert hvis jeg vandt, datteren er ved at vokse ud af de sidste stykker vi har.

  vh Anja Fjørdoy Petersen
  a.fjordoy.p@jubii.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser bare super lækkert ud, vi har ikke prøvet mærket endnu, men vil utrolig gerne 🙂
  Min pige kunne godt bruge noget nyt tøj i størrelse 3 år 🙂

  VH Ida Lysell Jensen
  ida.l.jensen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Superfedt tøj som ville passe min lange slanke dreng på 6 perfekt. Krydser fingre for vores held ;0)

  Bettina Sellebjerg
  Tikkie@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ser super fedt og retro agtigt ud. Dejlige farver og fedt design. Det vil vi helt sikkert gerne have i klædeskabet.
  Hilsen
  Gitte Bach Larsen
  fuglebakken13@email.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super super fedt og lækkert ud og jeg ville elske at putte min lille dreng i det…:-D

  Mvh
  Mona Engelbrecht Kohls

  mekohls@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dennie

  Fedt tøj, det ville klæ min datter helt vildt. ikk så tit hun får så lækkert tøj, så det vil vi gerne vinde.

  Mvh dennie.

  dennie.sk@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fantastisk præmie. Ville jeg rigtig gerne vinde til min datter ;o)

  Mvh Mette

  mamp@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Har hørt om mærket men aldrig prøvet det. Kan dog umiddelgodt lide at designet er lidt afdæmpet og så er farverne lige mig
  Kunne godt tænke mig at prøve at putte lillepigen i det.
  Line lind
  Line_Lind@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er et fedt mærke, og kan især godt lide det til de små, som vi
  har et par stykker af..Begge drenge på henholdsvis 8 mdr og 5 år, er lidt
  plagede af børneeksem, så de får gerne meget behageligt tøj på..Moonkids er
  lækkert og blødt, så det vil jeg ihvertfald gerne vinde..
  birthe.gug@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Min datter på 11 måneder ser super skøn ud i gul, jeg synes bare desværre der er for få mærker som laver lækkert tøj til pigerne i den farve, derfor er jeg rigtig glad for tøj fra Moonkids, fordi det kan kombineres så det ikke bliver alt for drenget.

  Lærke Laurine Kassebeer
  laerkelaurine@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit Brusgaard Lund

  Det ser skønt ud og min søn på næsten 2, gror bare, så det vil lune med lidt tøj vi ikke skal betale for:)

  majbl@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Stjerne

  Efter at have læst de 2 anmeldelser af Moon Kidstøjet, får jeg da helt vildt meget lyst til at prøve mærket til min søn på snart 2 år 🙂 Så jeg vil da super gerne vinde denne fine præmie..

  -Camilla Stjerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes det er super vigtigt at tøjet er rart at have på og dette ser moonkids i høj grad ud til at være. Krydser fingre for at kunne prøve det til mine børn:-)
  Vh Line Karup Nielsen
  linekarup82@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Moon kids er super lækkert. Anderledes, men klassisk!
  Trinsling@forum.dk
  mvh
  Katrine Frisgaard Gunnersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det kunne være skønt at vinde tøj til mit barnebarn Elias på næsten 7 år. Han vokser meget for tiden, så tøjet stumper og så han han altid hul på bukseknæene ;.) Lillesøster på 1 år kan også sagtens bruge nyt tøj.

  Kirsten Foged Jensen
  kirstenfogedjensen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er sikker på at mine 2 børnebørn Frederik og Gustav vil synes om mærket.
  Marianne.middelhede@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia Olsen

  hej vil super gerne prøve det mærke og wow kunne da få end del til mine 4 piger, med fire skønne piger er der altid plads til at få så en fin en gave :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er super fint tøj i kreative designs og lækre bløde stoffer.!

  Rikke Korsgaard Hansen
  rikke-k-hansen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Åh jamen jeg synes tøjet er så lækkert! Blødt og rart for ungerne, smart at se på. Helt perfekt!

  Eva Sørensen
  dooz@city.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert tøj.. 🙂
  Charlotte Høj
  c_hoej21@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Uhhh lækkert tøj, som min søn ville elske:)

  Rebekka
  bekkamuz@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Hansen
  assaia@hotmail.com

  Det lækre tøj kunne vores dreng helt sikkert godt bruge 🙂 Han er uden tvivl mest til blødt og behageligt tøj, som det er til at bevæge sig i – og det kan man i det her! 😀
  Han har før haft lidt derfra, og designet passer perfekt til en slank dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil gerne vinde til min niece. Jeg har ikke så meget styr på de forskellige mærket. Umiddelbart er det ikke lige min stil, men det ser dejlig behageligt og praktisk ud til børnehavebrug :). Anne Kathrine Jørgensen – reenberg_1@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vi er vilde med moonkids, det er det eneste mærke der laver cowboybukser som jeg kan få min søn i, som insisterer på kun at gå i bløde bukser. Kvaliteten er super det kan vaskes igen og igen uden at det forandre sig mærkbart.
  Mange hilsner Natascha Dalgaard, nd@newmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Moonkids børnetøj er en super kvalitet og herhjemme elsker vi deres friske farver. Som min søn siger, “det er sejt tøj mor”.

  Mvh Rikke Bech-Nielsen

  thomhav_nielsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har brugt Moonkids til børnene fra de var helt små. Jeg er vild med deres frottekvalitet, samt holdbarheden af deres produkter. Det kan jo vaskes og bruges i evigheder, uden det kan ses:) Pasformen er også et stort plus. Erindrer stadigvæk det sæt nattøj med rumraketter på, som har været brugt ekstremt meget af os, men som nu også bliver brugt flittigt af fætteren:)

  Mvh Rikke Bisgård Sørensen
  riksen@orumnet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ♥ Moonkids. Super fine farvekombinationer, god pasform, skønne striber, fede detaljer på f.eks. bukser. Kunne virkelig godt tænke mig at fylde skabet med Moonkids-lækkerier !!

  Nicoline Tardini
  nicoline@tardini.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det lækreste mærke, som bare holder og holder, både i kvalitet med også i design. Hvis børnenes lille bade bassin var fyldt med penge, ville tøjet fra moonkids blive rippet. Det er også så dejligt brugbart for ungerne, meget bekvemt.
  Krydser fingre, kom nu held!
  Louise Gad Hugger louisegadhugger@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Meget godt mærke. Har ikke prøvet det mærk før, men veninder siger meget godt om det.

  Reeda Ismaili
  Reeda.ismaili@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super fræk kombination af farver, retrostyles og kvaliteter. Det lægger op til super god leg og ikke stillesiddende “passe på tøjet” aktiviteter. Jeg krydser fingre for at vinde til Storm og Nova.

  Jeg følger via bloglovin og FB.
  Mange hilsner Ellen Korreborg
  korreborg@forum.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ganske enkelt moonkids er bare så fedt et mærke og lækker kvalitet!!

  Krydser fingre for min søn er så heldig at få noget lækkert tøj;-)

  Sarah jill kjæreby Sørensen
  Sarahjill@forum.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker præmie som jeg blev opmærksom på via både FB og Bloglovin'. Herhjemme har vi endnu ikke prøvet Moonkids, men det ser superlækkert ud og ikke spor pussenusset :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  super fint tøj og dejlige klare farver ;O)) lige noget for min victor som bla. elsker bløde bukser ;O))

  Hilsen Christina Hansen

  c-t@privat.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle michaelsen

  kender ikke mærket men det ser bare ud til at det er super behageligt at ha på, og så er det til at røre sig i.

  h.michaelsen@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Syntes det ser fantastisk ud og masser at dejlige farver og ikke mindst ser det rart ud at have på.

  Hilsen Dorte Hjorth
  d.hjorth@esenet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes godt om mærket og håber på at vinde et sæt af dem 🙂

  Behrouz Shoaibi
  Behrouz.shoaibi80@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  Det er lige sådan noget tøj pigerne ville elske: Behageligt, smart og alligevel til at lege i.

  Trine Bjørn

  Kurt-tb@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Louise Reenberg Jørgensen

  Jeg har aldrig prøvet Moonkids, men det ser rigtig fint ud….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Moonkids ser superspændende og behageligt ud. Jeg har endnu ikke prøvet det til mine unger, men tænker at vores heldige 3'er skal da have lov til at afprøve sådan noget fint tøj. Krydser fingre.

  Mette Thøgersen
  metamat@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super kvalitet. Vi vil meget gerne prøve dette mærk. Har ikke prøvet det herhjemme endnu.

  Rikke Neipart
  Rikke.aeris.neipart@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er enig med dig, at der er rigeligt med pastelfarver, men jeg kan godt lide flere af de gule styles fx. T-shirt med løven; lækre til sommerbrun hud!! Jeg synes bedst om de fine jeans, som du beskriver og de seje drengeshorts.

  Kunne være skønt at vinde og prøve tøjet!

  Mvh. Helene Braüner Bisgaard
  helenebb@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at dette mærke = liv, bevægelse, kreativitet, 'noget for øjet', 'helt sin egen', muligheder og lækkerhed.

  Håber jeg bliver én af de 2 heldige vindere ;0)

  Mange hilsner

  Line Juul Elley
  linejuulelley@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moonkids' tøj har en god pasform til især min yngste datter, som er et lille nips. Kvaliteten er lækker, designet dejlig retro-nostalgisk og tøjet er blødt og godt at lege i!

  Masser af krydsede fingre fra Julie / julielillegaard@gmail.com (og Robyn og Nanna)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne jeg godt bruge til den store, hun vokser ud af det hele lige nu 🙂
  Mvh Marianne Ullits Sørensen – mvagt@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kender ikke til mærket og deres tøj, men specielt de baggy-jeans ligner noget der kunne blive et stort hit her i huset – rigtig godt at blive introduceret til nye muligheder når der skal vælges tøj 🙂

  Mvh Karina Viborg Pedersen – karinaviborg@privat.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har faktisk aldrig ejet noget Moon Kids til mine tøser, men det da virkelig lækkert ud, perfekt en børnehavepige med masser af krudt bagi og en lillesøster, som er på nippet til at kravle;)
  Mvh Pia Rotbøl, piarotbl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tøjet lyder til at være lækkert og af høj kvalitet. Venter mit første barn til august, og dette ville være en oplagt præmie 🙂 Krydser fingre for mit held.

  Charlotte Nielsen / frkchal@hotmail.com

  http://www.chalsbloggeri.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Maria Jensen

  Vi har haft gule Moonkids frottébukser i str. 74 og samme buks i lyserød (str. 80), som vi har været rigtig glade for. De gule kravlede min datter meget rundt i. Det kan man faktisk ikke se på bukserne – og de gik i arv til min kollega, så sent som i går.
  Merle er på vej op i str. 86, så det kunne være dejligt med et par nye Moonkidsbukser.

  Hilsen

  Christina Maria Jensen
  christinamari@jensen.mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er total retro, men i en god kvalitet. Jeg har en søn der går i skovbørnehave, og der er det kun bukser med elastik i livet der dur:-) derfor er bla frotte bukserne et stort hit hos os. Krydser fingre for at vi bliver den heldige, så vi kan få fyldt garderoben op med fint tøj… Hilsen Mette, kmlynghoejen@os.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  super lækkert tøj i dejlige farver.

  Trine Bjørn
  Kurt-tb@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super lækkert ud! Nu er vi back to basic, og det er skønt 🙂 Min lille nye pige på 4 mdr. vil se dejlig ud klædt i Moonkids 🙂

  Venlig hilsen
  Anne-Mette Henriksen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg syntes Moonkids laver super fedt tøj, der holder pasform og farve, kan varmt anbefales

  Maria Pilgaard Nielsen
  mariapilgaard@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  må indrømme vi aldrig har hørt om moon kids før men deres tøj ser godt behageligt ud og ha på så det ville vi da forfærdeligt gerne vinde til den mindste på to her hjemme :o)

  salem_sanchez@yahoo.dk

  Sabrina Moreno Sanchez Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg elsker virkelig Moonkids og deres frække baggy design. Min ældste er en lang tynd dreng – og specielt da han var yngre var Moonkids et af de store hits til at give en lille smule fylde til barnet 🙂 Ville være fantastisk at fylde lillebrors skuffer med lignende sager hvis jeg vandt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super lækkert tøj

  Jane Zanchetta

  Janezanchetta@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ny på bloggen, men syntes at du giver en super beskrivelse af både fordele og ulemper ved farver, designs m.m. Helt klart fast læser og absolut 'liked' på fb.
  Moonkids er i øvrigt et af mine yndlingsmærker, især til min den mindste på knapt 2 år. Håber jeg er heldig at vinde 🙂
  Susan Buch (sok@youmail.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moonkids børnetøj, er da super fræk i farverne, elsker farver, og det gør ikke noget at mine kære børn vil skille sig ud fra mængden, håber at jeg/mine børn vinder, er allerede igang med at vælge tøj fra deres side, for må da bare eje de lyserøde smækbukser; ) til min datter.
  mvh Linda
  zoegabutik@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det ser rigtig fint ud, velour bukserne ser så behagelige ud… Dem ville jeg elske at putte min datter i 🙂

  Sermsak Thabthimnak
  thabthimnak-jorgensen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lme1978@gmail.com

  Jeg er en sucker for retro og for frotté, så er Moonkids jo bare lige i skabet 🙂 Det er enkelt og ligesom tøj fra dengang jeg var selv var barn og mange mange mange gange når jeg har kigget billeder af mig selv som baby/lille, har jeg spurgt min mor, hvorfor har du ikke gemt det og det og det og…. 🙂 Gennem Moonkids har jeg fundet den stil jeg holder meget af til mine børn og derfor har de allerede en del, meget går i arv og den ældste er ved at være moonkids løs 🙁 Krydser for det bliver os denne gang xxx og tak for en fantastisk konkurrence endnu engang :o)

  God weekend.,

  Lotte Marie Bjerring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  det er også mit favoritmærke til bassedrengen herhjemme. Vi har en del……men han er snart ude af 86, så der skal snart købes nyt :0)

  mvh tine søhus pedersen
  tineoghenrik@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Synes at det er smart. Dejligt at der ikke er alt muligt plast tryk mv. på.

  mvh
  Jette Nim Larsen
  nimlarsen@mail.tele.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen det er jo simpelthen bare for lækkert. Er vildt med de lidt sarte farve og så det at det er lidt “retro-agtigt”

  Tina Blum Rasmussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Mathiasen

  Jeg har ikke haft noget af det til mine børn før (har dreng og pige), men er da positivt overrasket over at “opdage” dette mærke:) Det ser lækkert ud og ser ud til at være en dejlig kvalitet for børnene at have på og hvor er jeg vild med deres farver:) Mvh. Tanja mathiasen, jan-mathiasen@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor er det fint det meste. Især kan jeg godt lide jeans-smækbukserne.

  Lea Weinreich
  dotlea(snabela)gmail(punktum)com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine poder kan godt bruge en masse af dette skønne tøj 🙂
  Diana (xera@mail.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Abildgaard Pedersen

  Super fedt mærke, vidste faktisk ikke det eksisterede, før nu.

  Er helt vild med de baggy jeans og hættetrøjen til dreng.
  Og så syntes jeg de gule farver til pige, er så fine.

  Bestemt et mærke jeg vil kigge efter i fremtiden

  Med venlig hilsen
  Susanne Abildgaard Pedersen
  susanne@susten.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vi har et par moonkids baggyjeans fra tidlgere sæson og de er bare vildt lækre. Det ville være fedt med at par i næste størrelse.

  Mvh
  Charlotte Sten Carlsen (CSCarlsen)
  fasanvej24@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg har en lille pige på 5 ½ måned som allerede er begyndt at kravle. Derfor er jeg på udkig efter noget lækket tøj hun kan røre sig i. Synes virkelig at tøjet fra Moonkids ser ud som noget der er lækket at røre sig i samt det er nogle fede farver de bruger.

  Mvh
  Rie Ravnholdt Frederiksen
  rie_ravnholdt@jubii.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Moonkids er et rigtigt flot design, flotte farver og god kvalitet
  pia sroka
  piastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Igen, har du vist os et specielt og dejligt mærke.Kendte det ikke, før din blog.
  mvhakariasen@yahoo.dk
  Gitte zakariasen
  gittez

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter har to af de dejligste kjoler samt et par leggings fra Moonkids, det er en super kvalitet. Tøjet har en rigtig god pasform og er af lækkert blødt stof.

  Hilsen Gitte Nielsen

  lumber_love78@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt lige at buksene ser så “posede” ud. Har ikke prøvd tøjet. Og har hellere ikke set tøjet sådan i virkeligheden da den lille by vi bor ikke har det helt store børnetøjs udvalg. Men udifra bildene på jeres hjemmeside ser det ud til være lavet i en blød kvalitet:-)
  Vh line lea
  lineblea@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan godt lide deres lidt retro stil. Tøjet ser blødt og lækkert ud.

  Mvh
  Ann Juulsgaard
  anjs@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  tøjet er i super flotte farver og blødt,med gode bevægelsesmuligheder for barnet. God kvalitet. Og hvor ville det være skønt med en ordentlig sending Moonkids tøj til min datter på 1 år.

  Mvh Trine Graff Bang, bangtrine@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super fede og retro farver 🙂

  Hilsen
  Christina
  cmeulengrath@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker farve den grønne… 😉
  Ville elske at vinde denne konkurrence og købe masser af tøj fra Moonkids… Vi har haft Moonkids da min søn var mindre, men vil helt sikkert købe det igen….

  Mvh. Jannie
  Jaskes2000@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er endnu ikke ejer af moonkids tøj, men det ville vi meget gerne være. Elsker bare de friske farver. Og så ser det jo ud til at være et mærke hvor kvaliteten er i top. Vi har allerede favoritter ( ved at kigge ;o) ), som vi ville elske at eje

  Helle Bertelsen
  englenfrasyd@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SUPER FEDT TØJ!!!, som ville gøre lykke hos vores 2 krudtugler på 3 og 5 et halvt :-))

  VH, Katrine B. Paulsen
  katrineb.paulsen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Et mærke jeg ikke har prøvet til mine børn endnu – men det kunne jeg sandelig godt tænke mig at gøre ;o). Det ser virkelig lækkert ud.

  Mvh.
  Lene Funder Stehnij (også Facebook navn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Synes det er noget lækkert tøj, med nogle super fine farver! er helt vild med den gule serie.
  Så vi ville elske at vinde tøj derfra, tror Astrid vil være så fint i det!

  Britta Sejersen Jepsen
  brittajepsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes bestemt rigtig godt om Moonkids børnetøjet. Det er anderledes og så er jeg helt vild med de flotte pastelfarver. Det ser ud til at være af super kvalitet! Helt klart et mærke jeg vil afprøve på mine 2 drenge!

  Liv Quist Bossow
  lava88@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mega fedt retro design og det ser blødt og behageligt ud til min datter, der til daglig går i naturinst.

  Mvh.

  Mette Nikolajsen (fb-navn)

  mette_niko@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Moonkids er helt perfekt til børn, krudtugler eller ej. Vil ungerne slappe den, så er det muligt i den dejlige bløde kvalitet – krudter de af er det også muligt, for der er masser af plads til bevægelse i tøjet:)

  Krydser fingre for at deter mine unger der bliver de heldige vindere.

  Mvh/
  Jeanette Byg Nordentoft
  jeanettebyg@hotmail.com
  jbyg@grundfos.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kan rigtig godt lide Moonkids fordi designet er enkelt og meget stilfuldt. Tøjet er ikke pattet eller overfyldt med krimskrams. Deroverover har tøjet en god pasform og er behageligt at have på selv for mine børn der elsker at tumle og klatre i træer.

  Karin Dyvelkov
  karin.n.andersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  elsker moonkids, det har en god pasform og er lækkert for ungerne at rande rundt i, plus jeg synes det har en super fedt retro design

  kamilla bek mortensen
  kamillasejmig@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moonkids er et af de fedeste bærnetøjsmærker til os retro tossede 🙂
  Personligt er jeg ikke så vild med deres pasteller – men det brune, gule og orange er jeg især helt tosset med.

  Og så er jeg lige fyldt 30 og skal holde fest med hippie tema her d.30. august. Og tøj fra Moonkids ville fuldende ungerne hippie look, så det kunne ikke passe bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er der liket både det ene og det andet sted:-)
  Vi har haft lidt forskelligt Moonkids gennem tiden – altid virkelig lækkert og retro uden at være for meget af det gode.
  De mintfarvede bukser ville da i øvrigt også være fine med en helt sort trøje:-)

  Vibeke Sonntag
  gipseer@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Rebecca har endnu ikke haft noget tøj derfra, havde faktisk ikke hørt om dem før nu 🙂 Men nu da vi har set det, skal jeg da helt klart ud og se nærmere på det, for både stilen og farverne tiltaler mig meget, og farverne vil se godt ud til Rebecca :-))

  Mvh.
  Bettina Baggers Boateng
  boatengbettina@sol.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh tøj som da jeg selv var barn 🙂

  Annemette Hedemann / teknopiaxxx@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  SUPER kvalitet og så skønne farver!!

  Mette Damgaard
  Mettemortil4@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Moonkids' tøj er ikke noget, vi har prøvet endnu herhjemme. Men tøjet ser dejligt frisk ud og både bukser og bodyer kan jeg sagtens se min lille søn i og være super smart 🙂

  Mange hilsner

  Michelle Moss
  holmstrom.moss@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide de dæmpede farver og det enkle design. Flot uden at blive kedeligt ..

  Nanna_schack@yahoo.dk
  Nanna S Haagensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie r rosenkilde

  Wauw, super lækkert tøj 🙂

  Vi har 3 skønne børnebørn, Alexsander på 10,
  Celine på 9, og Anton som fylder 5 år i næste måned,
  avekortet vil være mere end velkomment 😉
  her hos os “gamle besser” på førtidspension <3

  lundkilde@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Moonkids tøj er virkelig fint tøj og jeg ønsker at vinde dem til min nevø. 🙂

  Følger jer på både FB og bloggen.

  Reza Ismaili
  Reklamer1982@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tøjet, ser bestemt lækkert ud, kunne godt ligne det fruen køber noget af, men hvad ved jeg 🙂
  tror dog, det er noget som mindste manden kunne føle sig godt tilpas i

  thomaskirkby@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig prøvet dette mærke, havde aldrig hørt om det faktisk men pga de gode anmeldelser vil jeg rigtig gerne vinde

  Charlotte Olsen-Jensen

  Safira-simba@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Moonkids, er faktisk et mærke, som vi slet ikke har prøvet, så det kunne da være fantastisk at få den mulighed 🙂

  Det ligner klart noget som lille bror ville syntes godt om, og ikke mindst hans mor 🙂

  Charlotte-1975@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søn har kun haft et enkelt stykke tøj fra Moonkids. Det var en body som var arvet, men det kunne slet ikke ses – farver, pasform og blødheden var helt intakt:-)
  Jeg vil meget gerne prøve noget mere Moonkids til ham, så det ville da være skønt at vinde. Jeg synes du viser så fint i indlægget at det også er et mærke, der kan bruges til de lidt større drenge:-)
  Vh Mai Søby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hougaard

  De er for fede de bukser!

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Groen_Moonkids_frotté_buks_157702_33

  Str. 104/4 år eller str. 98/3 år

  kwb@sol.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Min skønne datter på 3 vil blive endnu skøn ere i tøj fra Moon kids det er super lækker tøj håber vi vinder:-)
  Med venlig hilsen
  Pia Horsbøll
  Pia.horsboell@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes moonkidstøj er rigtig fint, men det kræver oftest at man køber tøj i sæt, så derfor har jeg aldrig turdet købe så meget af det. Men de der drengejeans er jo uundværlige. Børn skal kunne røre sig og selv kunne tage tøjet af og på, derfor er de jeans perfekte!
  Vil derfor så gerne vinde så min søn kan få de seje jeans og min datter den frække gule kjole!
  Mvh camilla@rahlff-Friis.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er helt vild med moonkids, og gad godt se lille Lotus i samme sæt som det den lille pige tester! SÅ fint!
  Kbrofeldt@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vi knus-elsker frotte bukserne fra moonkids herhjemme. Men de er små i størrelsen, det skal man være opmærksom på.

  Lige i øjeblikket har min yngste pige faktisk ingen moonkids bukser, så det ville passe perfekt at vinde dette.

  Deres kjoler er også super søde!

  Mvh Eva Aas Andersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg er vild med jeres tøj til de små troldeunger
  hilsen helle bøgebo
  stump61@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Moonkids har bare nogle rigtig lækre farver og materialer og så er det uden alt for meget print, hvilket jeg godt kan lide 🙂

  MVH
  Betina Maria Bank
  betinabank@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er ikke et mærke vi har prøvet at købe før, men det lyder som et mærke der passer godt til min søn på 2,5 år, med busker der ikke sidder tæt, da det slet ikke fungere her med en super aktiv dreng der bare ikke passer slim bukser.

  Det grønne sæt du viser frem er super lækkert og det kunne vi godt tænke os at blive ejer af.

  MVH Mette Just Olsen
  justmette@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kender det slet ikke – kun fra Smartkids hjemmeside. Vil dog rigtig gerne prøve det, kan godt lide de friske farver.
  viggomalene@hotmail.com.

  Malene Villumsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Moonkids er skøn, lækkert, fedt, anderledes, god kvalitet, helt igennem fantastisk tøj 🙂
  Og når man har 2 piger, er det jo altid lækkert med noget nyt, og mere tøj til samlingen 🙂

  Mette Sibbert Ebbesen
  mettemus52@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Herhjemme har vi altid haft Moonkids, det er super fedt og anderledes tøj!

  mull09@yahoo.dk
  Mvh Charlotte Majdnia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moonkids laver så mange fede ting – herhjemme er vi især glad for det til vores spinkle dreng, hvor moonkids tøj bare sidder helt perfekt på ham.

  Det er blødt og det vi har haft indtil dags dato har også været i super kvalitet og hold form og farve ret godt også derfor vi gerne bruger det (samtidig med, at det sidder perfekt på min knægt)

  Er vi heldige vil min dreng gerne have str 6 år

  Hilsen Gitte Sommer
  gittesommer1978@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej

  Jeg følger på bloglovin og FB (Mette Kristensen, svips@aaui.dk)

  Jeg synes tøjet er så fint, er især vild med den gulekjole på billederne. Synes det er fint i flotte farver uden at være for spraglet.

  Mvh. Mette Kristensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke fine styles og skønne farver 🙂 Jeg er i sær vild med baggybukserne efter at have læst om dem.

  Jeg har tre børn, der ikke rigtig kan arve tøj efter hinanden. En dreng på snart 11 år, en dreng på 21 mdr og en pige på 8 mdr gør det svært at arve tøj efter hinanden; men det ser ud til at en del af tøjet kan bruges både af drenge og piger – Det er rart at se 'kønsneutralt' tøj uden at det skal være hvidt og kedeligt.

  Så hvis jeg er heldig, skal Bjarke Nanu på 21 mdr (str. 92/98) have tøjet og måske kan lillesøster på arve tøjet senere hen 🙂

  Mvh. Marlene Høj
  m_hoej20@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  JEg har aldrig prøvet Moonkids til Filippa, men jeg vil da meget gerne gøre det med de fine positive kommentarer de andre kommer med, og som du selv har oplevet i testen.

  mvh
  Katrine Frisgaard Gunnersen, Trinsling@forum.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Steinicke

  Det ser vildt lækkert ud, ville passe perfekt til min dreng på 6 år, da han også er en spinkel en
  Mvh
  Pia Steinicke
  Pia@Steinicke.co

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Nygaard

  Sikke lækkert tøj, det ser godt, lækkert og blødt ud, lige noget ungerne vil elske at boltre sig i. Farverne er skønne, dejligt at se noget lidt mere blide! Så vi er med i konkurrencen : D Ingen tvivl om at ungerne vil elske at blive forkælet med noget lækkert blødt tøj.

  Vh Kirsten Nygaard Friis
  Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Moonkids ser ud rtil at være rigtigt mormor-tøj. Fint og retro i farver og stil. Det ville jeg elske at prøve på Mille 18 mdr.
  Marianne Iversen, mkipi2@mail.tele.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tøjet ser lækkert ud og jeg tror pasformen er perfekt til mine drenge, der ikke kan lide, at det strammer.

  Mvh Lisbeth Jørgensen (lisk@bamsehulen.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tøjet ser lækker blødt ud, det må være skønt at have på når man leger hele dagen. jeg er også ret vild med Pippi looket, det passer skønt til mine piger.

  Maria Lykke Hansen, mikkelogmaria@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Liker all over 🙂

  Jeg har endnu ikke haft noget fra Moonkids til ungerne, men jeg har længe haft kig på nogle bukser fra mærket – synes de laver nogle super fine ting 🙂

  Camilla
  camilla_hovej@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  M oonkids
  O verdådig
  O veralls
  N atur produkt
  K valitet
  I like
  D esign
  S mukt

  Betina Nørgaard Madsen
  m_betina@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannie

  Ikke umiddelbart et mærke vi kender, men hvor ser de bare lækre ud, de frottebukser, og skønne glæde farver.
  Venlig hilsen Shannie Blom Petersen
  sbp_2007@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Jeg (og mine 4 unger) ELSKER moonkids! Så vi kunne sørme godt lige tænke os at vinde..
  😉
  Bolette
  hildebrand@privat.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er nogle vildt lækre farver, og jeg er især glad for de materialer kollektionen er lavet i. da min lille pige er kommet i gips er det vigtigt at stoffet kan strækkes og er lækker blødt og bevægeligt. Plus at hun er en lille bandit så der passer farverne perfekt på hende.

  Tanja Hansen (facebook)
  tanja_612@hotmail.com
  str. 80

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine sager i frejdige farver. Kunne især godt tænke mig de mintgrønne dele 🙂

  (Facebook – Line Rasmus)

  linebitton(a)gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rasmussen

  Kunne super godt tænke mig at vinde til min Oliver på 7 mdr… Har endnu ikke prøvet dette mærke men tøjet ser fantastisk lækkert ud 🙂
  Især hættetrøjen samt frotte bukserne kunne “vi” godt bruge.
  Skønne farver og fin kvalitet 🙂

  Pia Rasmussen (pia.rasmine@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super friske farver, og lækre stoffer som tøjet er lavet af.. Lige noget min lille “prop” vil føle sig behagelig i ;0) smart, friske farver, behageligt og anderledes! Så kan det ikke blive bedre :0)

  Henriette M. Pedersen
  the.chick.83@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Eii altså hvor er det bare lækkert tøj i de fedeste farver, ville klæde
  min lille prinsesse på 1½ år så meget, så håber det er vores tur til at vinde nu 🙂
  Mvh. Hanne Høberg Jørgensen, hannehj@vip.cybercity.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender overhovedet ikke mærket, men ville elske at prøve det 🙂
  Umiddelbart ser det ud til at være rigtigt lækkert og behageligt at have på 🙂

  Mvh
  Sanne Terp
  san_sol@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender ikke mærket, men er helt vild med de farver de laver tøjet i 🙂
  Kunne være rart at vinde lidt tøj til drengene..

  Marie Krag
  krag.marie@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fedt, fedt tøj, i lækre farver, med plads til masser af bevægelighed. Passer perfekt til mine to yngste drenge.
  Mvh Mette Sørensen Porsbjerg (FB navn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Moonkids er ikke et mærke vi har prøvet herhjemme,men hold da op! hvor er det nogle lækre farver, lige perfekt til mine unger,som alle 3 eelsker blødt og behageligt tøj. 🙂

  mvh Mary Pallesgaard Gjerulff

  mail. marypallesgaardg@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vi har ikke de store erfaringer med mærket. Men vi vil da meget gerne prøve det af;) . Det ser rigtig fint ud

  Mvh Mette
  mamp@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  super cool tøjstil der bare passer vores lille terrorist perfekt. Specialt de fede jeans og de frække stribede langærmede t-shirts! WE LOVE IT =D <3

  Carina Münster
  carinathorsted@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lige da jeg så tøjet var jeg egentlig ikke så vild med stilen, men det ser rigtig fint ud på Lucas. Og jeg er lidt vild med den gule t-shirt med løven på,
  som jeg kan se i oversigten ovenover.

  Tina Stig Andersen
  cl-catering@tdcadsl.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh Moonkids brugte jeg meget da børnene var små , elsker der lækre rib og bløde stof som sidder perfekt på drengene , kunne være super skønt at få det med ind i skabene igen :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Moonkids har en fed retro stil – ville så gerne vinde 🙂
  MVH Malene Sommer
  malenesommer@mail.tele.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Højen Johnsen

  Lækkert tøj – lige noget for mine drenge 🙂

  Gitte Højen Johnsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skulle lige finde ud af at logge ind 🙂 prøver lige igen!

  lækre farver og så sidder det super så der er masser af plads til leg 🙂 Jeg har 3 unger den ældste bliver 4 på søndag, og med 3 så små børn er der gang i den hele tiden, og så skal tøjet kunne holde til noget, det kan det fra Moonkids 🙂
  Jeanett Cove, jba_girl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det ser bare så lækkert og behageligt ud. Håber at vinde, har 4 børn i alderen 3 til 10 år, så det vil virkelig skabe glæde<3

  Hilsen monika

  Monikameldgaard@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  lækkert børnetøj, det kunne mine børnebørn godt bruge.
  i-larsen@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ihh hvor kunne det dog være skønt at vinde. Så kunne der både blive lidt til begge børnebørnene. Martha på 1 år og Elias på snart 7 år.

  Kirsten Foged Jensen
  kirstenfogedjensen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med Moonkids! Mine drenge har efterhånden en del tøj derfra. Opdagede mærket ved et tilfælde da jeg ventede min ældste på nu 3år. Og det tøj jeg havde til ham som baby har lillebror arvet og det kan slet ikke ses at det er brugt.

  Jeg krydser for at det bliver mig der vinder konkurrencen, da vi trænger til at få fyldt lækkert tøj i skabet 😀

  Marianne Christina Egesberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Har aldrig haft noget fra Moonkids. Men har lige læst jeres anmeldelse og været inde og lure på jeres hjemmeside. Synes det lyder som noget lækkert tøj som i hvert fald skulle prøves. Er osse helt vild med deres farver og look.
  Mvh Camilla Charlotte Hartmann
  hartmann731@hotmail.com

  Uhhh håber at være den heldige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Cove

  lækre farver og så sidder det super så der er masser af plads til leg 🙂 Jeg har 3 unger den ældste bliver 4 på søndag, og med 3 så små børn er der gang i den hele tiden, og så skal tøjet kunne holde til noget, det kan det fra Moonkids 🙂
  Jeanett Cove, jba_girl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre afdæmpede farvekombinationer i fed retrostil!

  Moonkids kører en fed retrostil og i farver, som ikke er så pang, som de fleste andre mærker har ligenu, så det kan jeg rigtig godt lide 😉

  Jeg har ikke prøvet tøjet til Storm endnu og ej heller hørt om mærket før, så jeg vil da med glæde iklæde Storm det lækre Moonkids, hvis han skulle blive den heldige ejer 😀

  Sommerhilsener,
  Maja Conner

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Molo er rigtig lækkert smart tøj.
  VH Heidi Gaardestrup, heidi_gaardestrup@c.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser rigtig lækkert ud, og de anmeldelser kan da kun gøre mig interessseret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Straube

  Vi har “kun” købt Moonkids til den mindste i flokken, og jeg har fra første “tur på”, været helt vild med det!
  Super skøn kvalitet, og enorm lækker pasform i forhold til MEGET andet tøj.
  MoonKids er nok det tøj, jeg var aller gladest for da Tulleren var mindre, så jeg skal da selvfølgelig vinde og se at få prøvet om vi er ligeså tilfredse nu hvor hun boltre sig alle vegne.

  -Mette Straube
  Valdemarelias@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Ser lækkert ud:)
  Vh Rebekka H. Larsen
  bekkamuz@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  wow en super fantastisk præmie man kan vinde, den er jeg med på
  ♥♥ Deler meget gerne med alle og håber så inderligt at være den heldige der vinder ♥♥ krydser finger for at heldet er med mig denne her gang 🙂
  mine børn vil elske hvis jeg vandt, det er jo til dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lækkert tøj. Ville elske at shoppe til mit barnebarn
  mvh
  Kirsten Aakerman
  kirstenaakerman@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig prøvet mærket – men synes deres design er tilpas retro og lækre til at ville elske noget af det til pigen .-)

  Mvh michelle dyhrberg petersen
  michellepetersen1984@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moonkids er lækkert, blødt tøj der er godt at lege i. Vi har et enkelt sæt til vores dreng og man kan bare se på ham hvor dejlig behageligt det er at lege i 🙂

  Hvis jeg vinder, skal jeg helt sikkert have disse bukser til knægten 🙂
  http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/jeans/Denim_Moonkids_jeans_157813_422 i str 2år.

  Mvh
  Louisa Pedersen
  Louisa_pedersen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mette Poulsen
  mortilgryogannikahobro@hotmail.com

  Jeg synes, at tøjet er anderledes end hvad jeg plejer ata købe, men det er faktisk også rigtig fedt og efter at have læst her i bloggen, så tror jeg, at det kunne være fedt til min søn, som lige er fyldt 5 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fantastiske sommerfarver, man bliver jo helt glad 🙂 Krydsede fingre her fra… Vh Signe Skov Christensen (signe@vall.nu)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super lækre retro agtige farver! Især den gule sol farve, den bliver man glad af…

  Heidi Renard Villadsen
  Heidiv@sol.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert tøj i fantasisk kvalitet! Vi har været rigtig glade for de ting vi har haft og det er gået i arv igen og igen.

  Mvh
  Bettina Bruun
  bettina2rasmussen@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DN

  Jeg har ikke selv nogen erfaring med Moonkids, men det ser lækkert ud og med fine farver 🙂

  mvh
  Dorte Nysom
  dorte@nysom.eu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • syns tøjet har nogle fantastiske farver og hvor ser det dog lækkert ud 🙂 har nogle drenge, der bestemt godt kunne bruge det..

  fulde navn og fb : Tina merete skovgaard pedersen

  email: pedersen.tina@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg elsker den retroagtige og samtidigt topmoderne stil og er bl.a. vild de fine baggyjeans og den gule kjole. Har også forelsket mig i tidligere sæsoners smækbukser med lidt trompet – virker i øvrigt som god kvalitet der kan holde til leg. 🙂
  mvh Anita Kirsten Fonvig Nielsen
  nielsenanita@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Dejlige friske farver. Kender ikke moonkids, men ser super fedt ud.malenehansen69@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har ikke hørt om mærket før, men det virker til at være en lækker kvalitet. jeg kan godt li den stil Lucas har på.

  venlig hilsen Diana Weibrecht Sørensen
  diannaws@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  er helt vild med deres grønne det er da bare en fornøjelse at se på og min Max ville bare være så sej

  hilsen Henriette Borne
  borne@privat.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er vild med deres farvet og retro look:O)

  Hilsen

  Gitte Frigaard
  gitte@frigaard.info

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har haft rimelig meget moonkids gennem årene. Jeg har 3 børn og det var for ca. 4 år siden, at jeg rigtig begyndte at købe Moonkids. Til min søn, der nu er 7, har vi mest brugt de samme bukser som Lucas har på i grønne, dem elsker min søn – men han er heller ikke til jeans, det skal helst bare være blødere end blødt, hans tøj. Derudover har jeg brugt bodyer og det vi har brugt allermest er deres lækre ribbluser. De har den fedeste pasform og kan bruges sammen med mange ting. Min mellemste datter går meget i denim leggings for tiden, der er de super til men de er også rigtig fede til bukser der sidder løst. Ja vi er store fans af moonkids. Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle nye frotté overalls til min mindste, samt det virkelige søde gule sæt som Emily har på. Og så kunne min søn godt bruge nogle nye bukser. Vi har kun lidt bluser fra moonkids i skabet p.t. så vi trænger til moon-fornyelse 😉

  Kh Louise Gram
  mail@louisegram.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Moonkids er et frisk pust…

  Fine detaljer og skønne farver…

  Er specielt vild med de stribede (lyserød/lysegrøn) overalls…

  Med venlig hilsen

  Lena Damgaard / lenagrosser@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ej jeg smiler over hele hovedet. Er til Retro på den fede måde altså moonkids måden. Elsker bare alt de laver og har intet at sætte på kvaliteten heller. Kæmpe smil Lise Holst (fb)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina engdahl

  Kan rigtig godt lide farverne og er vild med deres frotte tøj

  hilsen christina jørgensgaard engdahl
  cagersnap@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er helt vild med deres farver og design, både til drenge og piger. Dog har jeg kun drenge herhjemme, og endda 4stk 🙂

  Vildt lækker kvalitet 🙂

  Anja Peters Puhlmannn

  Email: anja_peter_puhlmann@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super flot børnetøj. Lækker præmie *ss*

  Mvh. Birte Vilsted
  vilsted_oestergaard@forum.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria m Jespersen

  Mit navn er maria møller Jespersen. Min mail mmj2204@live.dk
  Jeg synes simpelthen det tøj ser så lækkert ud, jeg indrømmer, jeg kender det ikke men vil da meget gerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke et mærke jeg kender, men sikke nogle dejlige farver. Ville vist være nødt til at finde noget tøj til begge børn, da de da ikke skal snydes… åh jeg håber jeg vinder.

  Christina T. Frøkjær

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at tøjet lyder til at være super lækkert – og lige noget jeg gerne vil have min kommende nevø skal bære 🙂

  Følger nu på bloglovin og har liket facebooken for længst!

  KH Regitze E. Jørgensen
  reg.engelhardt(a)gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg viste lige min søn det tøj man kunne vinde og han var helt vild jeg har aldrig ejet noget fra moonkids men det kunne da blive første gang så håber da på at vinde det til min søn
  hilsen laila bindzus
  laila.bindzus@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moonkids tøj er virkelig fint og anderledes børnetøj.
  Retro´ish på den virkelig fede måde!

  /Marie Light (marielight1984@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 heldige vindere af Hummel badetøj