Vind Danefæ børnetøj for 1.400 kr.

Status

Hvis du synes der er lidt stille på bloggen for tiden, så har du helt ret…..
Jeg har så mange indlæg liggende klar, som bare mangler at blive skrevet og redigeret – og stadig også en masse test og konkurrencer klar til jer.

Da jeg startede bloggen var min intention også at informere jer om alt det nye der kommer fra de næsten 200 mærker jeg køber ind løbende og hele tiden til SmartKids.dk. Derfor har jeg taget billeder det sidste halve år af ALT jeg har købt ind, set og er blevet inspireret af.
Jeg startede med at tage billeder, da jeg var ved at færdiggøre indkøb til sommeren 2012, og det er de varer der vælter ind af døren lige nu. Derfor kunne jeg bl.a. lave indlægget om alt det nye der kommer fra SMÅFOLK lige her: SMÅFOLK sommer 2012

Det meste sommer tøj fra alle mærkerne er stort set kommet hjem nu, og vi er i fuld gang med at få det hele online til jer.

Derfor vil I i nærmeste fremtid begynde at få en masse indlæg med alt det nye der kommer til efteråret, hvor de første leveringer kommer i juli/august.

Jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer det hele, og hvis der er nogle mærker I er specielt interesseret i, så skriv endelig en lille kommentar herunder. Så skal jeg gøre hvad jeg kan for at opfylde jeres ønsker ;0)

Håber I alle sammen har haft en fantastisk dejlig weekend og nydt det dejlige solskinsvejr idag?

Alt det bedste :0)

 

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

2 kommentarer

  • Ann

    Jeg kunne godt drømme om lidt fokus på slim fit. Ikke bare tøj der kan spændes ind, for det poser bare og irritere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes du gør et fantastisk job , og jeg er blevet inspireret rigtigt mange gange da jeg følger din blog fast , elsker at læse om de nye tendenser og testerne af tøjet hvad de har at sige og ja alle de skønne konkurrencer , og får masser af input bla til at style det man har til at ligge sammen med noget nyt men lidt mere “Pernille indlæg” ville også være godt <3 😉 du har en fed stil ..
    mange kram fra Vibeke Røjkjær

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Danefæ børnetøj for 1.400 kr.