Vind Aya Naya til din pige str. 3-12 år

Vind Aya Naya MINI – str. 68-92

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af AYA NAYA konkurrencen

Aya Naya producerer børnetøj i høj kvalitet. Virksomheden startede op i 2007, og repræsentere i dag fire mærker; Aya Naya, Aya Naya mini, Tappa Nakki og Frankie & Liberty – hver af dem med deres egen identitet og målgruppe. Fire gange om året lanceres nye kollektioner på alle mærker.
Aya Naya MINI kollektionen (3 – 24 måneder) er baseret på de fantastiske mønstrer fra Aya Naya kollektionen – kun bestående af stilarter omhyggeligt korrigeret for babyer. På denne måde går de smukke designs hånd i hånd med den frie bevægelighed en baby har brug for.

Jeg har i samarbejde med Aya Naya MINI sendt nogle styles fra den nye kollektion til test hos Milla på 8 mdr., og du har her muligheden for at vinde det samme tøj som Milla har testet.

Aya Naya MINI rosa basis t-shirt – 149,75 kr. // Aya Naya MINI denim buks – 279,75 kr. //
Milla tester Aya Naya MINI

Basis T-shirts (Rød og Rosa)
Basis t-shirts’ne er bare så fine, elsker de farver. De er gode elastiske at få på. De sidder til på armene og mere løse på maven, har god længde. Giver sig i størrelsen. Passer til så meget forskelligt tøj. Tynde og bløde i stoffet.

T-shirts’ne er så gode og flotte, og jeg elsker de friske farver, mønstret og de søde små blonder i kanterne. De kan sættes sammen med så meget forskelligt og de bliver derfor brugt rigtig meget.
De strammer ingen steder på lille Milla pga. det bløde og elastiske stof. Og jeg vil sige, at Milla er en robust lille pige og at jeg tit har problemer med at bodyer og bluser bliver for stramme på maven og armene af hende. Bluserne fra Aya Naya sidder ikke for stramt på trods af, at hun har body inden under.
Milla er ikke pigen der altid synes det er fantastisk at få tøj på, så derfor sætter jeg pris på at det er let at få på. Og bluserne er gode elastiske, men dog lidt svære at få over hovedet da der ingen åbning er ved halsen. Ærmerne er meget lange og bliver nød til at blive bukket et godt stykke op.

Denim buks
Disse er jeg helt vilde med. De er så søde og med så fine detaljer og rigtig god elastik i taljen. Bukserne kan både bruges som lange bukser, men også som stump bukser når Milla bliver lidt større med en sød strømpebuks under. Og de to t-shirts er fine til.
Der er så mange fine detaljer ved de små denim bukser såsom små fine lommer, hvor der bagpå også er en fin blomst på hver baglomme, det er bare så fint. Jeg kan rigtig godt lide at give Milla et par fine cowboy bukser på med en fin bluse til og det her er helt sikkert nogle af de bedste hun har haft. Tit synes jeg bare cowboy bukser kan være lidt stive i det og tænker derfor de ikke er særlig behagelige for de små. Men i disse bukser er der et tyndt foer indvendigt, og så selvfølgelig igen kvaliteten, men de er i hvert fald rigtig bløde og behagelige.

Kjole med prikker
Kjolen er rigtig sød og i god kraftig kvalitet. God elastik i halsen, dog lidt svær at få armene igennem. Er sikker på den vil blive brugt meget når det bliver lidt varmere og hun evt. kun behøver at have en body under. (Hvis armene kan komme i, til den tid:-))
Milla har haft kjolen på både med den lyserøde og røde bluse under samt farvede strømpebukser. Jeg synes næsten at farverne bliver for voldsomme til den fine kjole, så man ikke rigtig ser det søde i den og derfor har jeg også haft brugt den med hvid body og hvide strømpebukser under. Og lige her synes jeg faktisk det er pænest under.  Det er nok en smags sag hvor meget farve man er til, men kjolen i sig selv er så fin, så synes ikke der skal mere kulør til.

Kjolen er rigtig sød og igen i god kraftig kvalitet og jeg elsker rynkeeffekten ved halsudskæringen.
Mønstrede bukser

Mønstrede bukser
Milla har også testet de flotteste flotteste bukser også fra Aya Naya MINI. De er så søde med bittesmå fine blomster i forskellige farver, små søde lommer og en rigtig flot kant i livet. De er bare så fine og behagelige og igen passer de 2 t-shirts fra Aya Naya bare helt perfekt til. De er virkelig fine og der er ikke et dårligt ord at skrive om disse, de er bare helt perfekte.

Jeg er rigtig vild med tøjet fra Aya Naya. Jeg kan rigtig godt lidt de stærke farver, uden at de bliver for meget “pang” farver. Samtidig synes jeg også bare det er rigtig fint tøj i rigtig god kvalitet. Jeg synes Aya Naya tøjet er så fint og sødt med så mange fine detaljer. Jeg må dog indrømme at jeg også synes prisen er i den lidt højere ende, men efter at have prøvet det vil jeg så også sige, at kvaliteten er derefter. Og man ser bare ikke alle de fine detaljer på så mange andre mærker synes jeg. Jeg er ikke i tvivl om at Milla kommer til at gå i meget mere tøj fra Aya Naya.

Det jeg elsker mest ved Aya Naya er helt sikkert den søde og fine stil de har i tøjet og så alle de fine detaljer i tøjet og ikke mindst den gode kvalitet.

Vind Aya Naya MINI tøjet
VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af AYA NAYA konkurrencen
Jeg udlodder i samarbejde med Aya Naya MINI alt tøjet som Milla her har testet. Tøjet fås i str. 68-92 og alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du kopierer link ind til den Aya Naya MINI style på Smartkids.dk der er lige netop din favorit. Du finder alt Aya Naya MINI her:
Aya Naya MINI på Smartkids.dk
Du skal i kommentaren skrive din email og dit fulde navn.
Emailen er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder.
Jeg finder onsdag d. 11. april den heldige vinder.

Præmien har en værdi på ca. 1.100 kr. Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstatter vi varen med en anden tilsvarende vare.

Jeg kører samtidig med denne konkurrence også en konkurrence for Aya Naya 3-12 år. Du finder konkurrencen her: Vind Aya Naya til din pige 3-12 år
VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af AYA NAYA konkurrencen
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

54 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Aya Naya til din pige str. 3-12 år