Min dag med indkøb hos Småfolk

Nye Reebok easy-tone sko

Siden sidste weekend har jeg tænkt, at jeg blev nødt til at have en god sko til at gå langt i, men som stadig var lidt smart ;0) Efter at have gået København tynd i en flad ballerina, havde jeg bare mega ondt i mine skinneben – men lidt smart ville man da se ud….. TYPISK MIG
Derfor måtte jeg have fat i en sko som både kunne bruges til lange gå-ture herude på landet, men måske stadig var sådan lidt smarte så man kunne have dem på, på f.eks. en strøgtur i Kbh…….

Jeg lurede på lidt forskelligt, men igår besluttede jeg mig for at det måtte være de nye Reebok easy tone sko i pink. Jeg er fuldstændig forelsket i den pink farve og de farvede såler :0)
Måske ikke så pæne som stiletter eller ballerinaer, men hamrende gode at gå i. Synes faktisk de er ret seje :0)

EasyTone skoene har en undersål inspireret af balancebolde og træner dine ben og baller med yderligere 20-25%. Sålen skaber en ustabilitet, hvilket får musklerne i læg, baller og lår til at arbejde hårdere. Skoen er designet til at styrke benmusklerne ved hvert eneste skridt. Bevægelsen får dine muskler til at arbejde hårdere i benene, lige som at gå i sand.

Er sikker på jeg bliver rigtig glad for mine nye sko :0)

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dag med indkøb hos Småfolk