JOHA vindere er fundet

Så er det lusetid……

Julius i morges med lusekur i håret og nintendo i hånden….
JUHUUUU – vores morgen startede simpelthen med at vi fandt lus i Julius’ hår :0( Æv hvor jeg bare hader de kryb!
Vi har egentlig ikke været plaget meget af det og drengene har kun én gang før haft lus. Men heldigvis for det lige her i morges, hvor jeg så havde lusemiddel indenfor husets 4 vægge ;0)
Egentlig havde jeg bildt mig selv ind at lusene holdt sig væk med alt det voks og gele Julius får i sit hår hver dag. Er det en gammel skrøne at lusene har sværere ved at bo i et hår der har voks i?
Har I andre været meget plaget af lus? Er det bare sådan noget man skal igennem og kan man overhovedet gøre noget der forebygger det?

8 kommentarer

 • Pernille

  Matas luseshampoo er det mest effektive, og bare jeg hører om lus, så får hele familien en tur ;o). Jeg er dybt hysterisk mht. lus, men siden vi er begyndt at behandle os alle, bare vi hører om lus i skolen, så er vi slubbet uden om ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for dit svar ;0)

   Jeg var også så tæt på at give os alle sammen en tur med lusemidlet (bruger Hedrin fra apoteket) – men så sagde min mor at det hjalp ikke og man kunne ikke forebygge.
   Så indtil videre er det kun Julius der har fået en tur, men vi kæmmer os alle 4 HVER aften ;0)
   Hader de kryb!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh… hader de små bæster!! Skolen har lige sendt seddel med hjem. Heldigvis gik vi fri denne gang. Læs:

  http://hvisvindenvender.blogspot.com/2012/03/lus-igen.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B

  Uff. Her i huset har børnene ikke haft lus – endnu i hvert fald og for min skyld må de også godt blive væk. Selv har jeg først hafr det som voksen – aldrig som barn selvom det ofte var omkring mig i skole mm. Min lillebror har trods sit røde hår (jeg har engang hørt at rødhårede heller ikke får lus) haft det en enkelt gang som barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for dit svar ;0)

   Jeg ville også rigtig gerne have været foruden :0)
   Men vi er faktisk kommet rimelig nemt over det de gange drengene har været ramt af det ;0)

   Kæmmer fra nu af HVER aften :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fordelt på 3 børn mellem 5 og 10 år har der kun været lus i huset 1 gang. Det var enda kun lus, ingen æg. Jeg havde det aldrig som barn.

  Det der gør det mest mystisk er at midterpoden har en hjerteveninde som hun de sidste 5 år har været vokset sammen med ved hoften. De sover sammen mindst 1 gang hver måned, de bytter tøj konstant, de går arm i arm hver dag. Veninden får lus hver evige eneste gang det er på skolen og da de var mindre i børnehaven.

  Tror vi har et hår der ikke er specielt attraktivt for lus at flytte ind i. Ikke at jeg på nogen måde vil brokke mig over det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for dit svar :0)
   Ja jeg har faktisk heller aldrig haft lus som barn, og Julius har kun haft det én gang før. Vi har faktisk først stiftet bekendtskab med dem herhjemme efter Julius kom i skole og SFO.

   Gad vide om der er bestemte typer hår eller måske blod? som lusene går efter og andre de ikke vil “bo” hos? Rart for jer hvis I er det sidste – jeg får helt fnidder af de kryb ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOHA vindere er fundet