Hvorfor uld tøj SKAL vaskes med uldvaskemiddel

4 kommentarer

 • Tillykke, hun bliver da SÅ FLOT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har sendt mail, og hun bliver så smart når hun skal starte i SFO her til 1 april. som piger dog er bevidste om deres tøjstil 😉 det kommer en del bag på mig efter 3 drenge 😉 men skønt 😉 har sendt mail 😉
  og igen jubiiiiii
  mange hilsner fra Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husk lige at svare tilbage på min email ang. str. og adresse ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JUBIIIIIIIIIII ej hvor godt , og hvor har jeg en lille mus der bliver lykkelig når hun kommer hjem ( ja og moderen også … ;)))) elsker selv det mærke og har flere ting derfra men har aldrig prøvet børnetøjet så det glæder jeg mig til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor uld tøj SKAL vaskes med uldvaskemiddel