Serviceoplysning - Nümph bluse skal IKKE i vaskemaskinen

Converse til børn

Jeg foretager rigtig mange spændende indkøb i disse dage og min kalender er fuldt booket den næste måned frem med yderligere disponeringer. Puha det er en stresset tid ;0)

Den anden dag havde jeg besøg af Converse, hvor jeg købte de nye farver og modeller hjem til efteråret.

Jeg har længe plaget dem om at lave en mere børnevenlig model, hvor man ikke død og pine skal binde snørebåndene og lur mig om der ikke kommer et par modeller til efteråret med en lettere lukning :0) Det er jeg personligt fantastisk glad for ;0)

Lukningen på billederne her, synes jeg ganske enkelt er genial uden at ødelægge det originale Converse look. Den lukkes med velcro i toppen og snørerne er i elastik, så de er nemme at smutte i. Lukningen findes allerede på markedet på bl.a. denne model: Sort Converse

Bruger dine børn Converse? Og hvad synes I om den nye lukning på modellerne herover?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serviceoplysning - Nümph bluse skal IKKE i vaskemaskinen