Velkommen til P for Pernille

Mit navn er (sjovt nok) Pernille, jeg er 38 år, og det skarpe runde hjørne nærmer sig derfor med hastige skridt. P for Pernille er min egen personlige blog. Her deler jeg min dagligdag – både det rent job- og karrieremæssige, men også det mere personlige.

De sidste mange år – for at være helt præcis 12 år – har jeg arbejdet indenfor e-commerce. Primært indenfor fashion hvor jeg både har været selvstændig, men også arbejdet hos nogle af de største aktører på markedet.
Nu står jeg for første gang i mit liv uden fast job eller fast indtægt og revurderer hvad jeg så skal.

Jeg er KarriereMor med stort K og stort M, fordi ingen af delene for mig kan erstatte hinanden.  Bloggen her handler ligeså meget om mig personligt som mor og hvordan jeg jonglerer job, karrierer og rollen som mor. Min familie betyder alt for mig, men samtidig elsker jeg at arbejde og selvom jeg lige pt. står uden fast indtægt, så keder jeg mig ikke.

Jeg er mor til 2 drenge – Julius fra sept. 2004 og Lucas fra maj 2007.
Vi bor, sammen med drengenes far, min mand, i en lille provinsby på Sjælland ca. 1 times kørsel fra København.

Min karriere

Bloggen her har eksisteret siden 2013, hvor hovedemnerne primært var koncentreret om min store passion og viden inden for børnetøj. Dengang bloggede jeg under navnet; Børnetøjsindkøberen.
Idag er bloggen mere en livsstilsblog, som jeg personligt bruger som frirum for alt hvad jeg har lyst til at dele. Efterhånden som mine egne børn er blevet større er det også mig selv der er kommet i fokus igen -også her på bloggen.

Fra januar 2014 – juni 2017 har jeg siddet som Category Manager på kids hos Boozt.com.

Fra 2010-2014 har jeg også siddet i lignende stilling hos SmartGuy (idag Stylepit), hvor jeg ligeledes var ansvarlig indkøber / Sitemanager for børnetøj og generelt sortiment på SmartKids.

Jeg har arbejdet i børnetøjsbranchen siden 2005, hvor jeg var selvstændig med egen netshop indenfor børnetøj. Butikken solgte jeg i 2010, hvorefter jeg startede hos SmartGuy.

Oprindeligt er jeg uddannet indenfor markedsføring, og har bl.a. også slået mine folder i IT branchen hos bl.a. Com

Billeder/Photos

Der er copyright på samtlige billeder her på bloggen.

Billederne på Pforpernille.com er mine og må ikke kopieres eller gengives uden min tilladelse.

Jeg bruger meget tid på at tage billeder og at dele disse med jer her på bloggen. Det er mit eget valg at dele dem her på bloggen, men såfremt du vil låne mine billeder, skal jeg kontaktes pr. mail for tilladelse hertil.

Såfremt du får lov at låne mine billeder bedes du krediterer mig og linke tilbage til Pforpernille.com ved brug på din egen blog/website eller hvor du måtte bruge dem.

Ofte findes der billeder af jeg selv og mine børn – DISSE MÅ UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER GENGIVES ANDET STED UDEN MIN TILLADELSE.

Jeg håber I vil finde god inspiration her på bloggen. TAK.

The images on “Pforpernille.com/Pforpernille” is under copyright and cannot be used anywhere else without my permission. THANKS.

Kontakt

Har du spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med mig, så send mig venligst en mail på:
pernille (a) pforpernille.com

Er du interesseret i at blive annoncør på Pforpernille.com, så se mere her: Bliv annoncør