Ugen der gik #6 // Fødselsdag, Firben og ansøgnings FAIL

Badedragter – Inspiration

Jeg har bestemt et eller andet med badedragter denne sæson. Der er simpelthen så mange fine.
Derfor har jeg samlet alle dem, jeg selv er faldet for her i et indlæg til forhåbentlig inspiration 😉 Personligt er jeg udelukkende til de mere klassiske og feminine badedragter. Jeg er ikke til dem med cut-outs, spænder eller det der ligner.

Jeg havde en rigtig fin badedragt sidste år fra Seafolly, som jeg havde med i Thailand. Den havde sådan noget net, foroven og i siden. På ingen måde vulgært, men det er nok det vildeste jeg ville kaste mig ud i. I kan se mig i den LIGE HER på min instagram profil. Desværre så holdt det der net jo så tilsyneladende ikke, men flot var badedragten da :0)

→ LÆS OGSÅ: “THAILAND 2017 – DAY 14”

BadedragterBadedragt m. blomster og flæser // Hvid badedragt m. halterneck (fås også i sort)//
Stribet blå/hvid badedragt // Sort badedragt //

Badedragter – Fordele og ulemper

For mig er en badedragt meget mere end bare en beklædningsgenstand man har på, på stranden eller i svømmehallen. Egentlig foretrækker jeg allerhelst bikini på stranden og ved solbadning. Så selvom det er enormt tiltrækkende at kunne dække maven til, så ender jeg bare altid med at være træt af ikke at få lidt sol på maveskindet i badedragter.

→ LÆS OGSÅ: “OM AT VÆRE EN STØRRELSE….

Men når man som os f.eks. ynder at rejse til Thailand, hvor luftfugtigheden er noget højere end vi er vant til, så elsker jeg at have badedragter med i kufferten. Med en badedragt kan man nemt smide en nederdel eller et par shorts til, og så har man behageligt tøj på. Når det er sådan virkelig varmt, så er der seriøst ikke noget værre end ikke at kunne få luft i en stram t-shirt, top eller ja sågar BH. Jeg orker det simpelthen ikke :0) Sorry – hvis der er sarte sjæle, men i sådanne tilfælde der er BH’er altså bare ikke guds gave til kvinden ;0)

BadedragterSort og hvid stribet badedragt // Badedragt i leopard //
Sort stropløs badedragt // Gul badedragt (Fås i flere farver)

Skulle jeg en enkelt gang, have en badedragt på, på stranden så må det meget gerne være uden stropper som f.eks. den sorte herover. Ellers er jeg nok personligt mest til badedragter med halterneck. For skal jeg nu have den på til et outfit, f.eks. om aftenen på en ferie og altså uden BH, så må veninderne altså stadig gerne side pænt ;0)
Alligevel er der altså også rigtig mange fine badedragter i mit oplæg her, uden halterneck. Specielt den bordeaux badedragt herunder med flæsen er jeg vild med.

BadedragterSort badedragt med prikker // Grøn og hvid badedragt //
Gul badedragt med blomster // Bordeaux badedragt //

Så nu er spørgsmålet bare, om jeg er den eneste der har et godt øje til badedragter denne sæson?
Er der mon nogle af ovenstående badedragter der falder i din smag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #6 // Fødselsdag, Firben og ansøgnings FAIL