Ugen der gik #5 // Kaffemøder, briller og lidt om terapi

Ugen der gik #6 // Fødselsdag, Firben og ansøgnings FAIL

Ugen der gik #6

Den forgangne uge, stod i den grad i fødselsdagens tegn. Lucas blev nemlig 11 år i torsdags. Hele weekenden har således også stået i fødselsdagens tegn, hvor vi holdt fødselsdag både lørdag og søndag. Lørdag havde vi hele familien på besøg og søndag havde Lucas inviteret 3 gamle venner med i X-jump trampolinpark.
Drengene skiftede jo skole for knap 3 år siden – fra folkeskole til friskole. Lucas har heldigvis været god til at bevare de gamle venskaber med de allerbedste venner fra den gamle skole. Så derfor havde han ønsket, at det bare skulle være de 3 til fødselsdag og sådan blev det.

Jeg går altid sådan lidt i planlægningsmode op til en fødselsdag. Der skal koordineres bagværk osv.
Det blev ikke bedre af, at Lucas selv havde ret klare forstillinger om HVAD og HVORDAN det hele skulle være. Det har herren ret klare meninger og holdninger til.

→ LÆS OGSÅ:UGEN DER GIK #5 // KAFFEMØDER, BRILLER OG LIDT OM TERAPI

Ugen der gik #6

Ugen har bl.a budt på:

1: Min klatreskade

Vi var jo ude at klatre hos Camp Adventure i mandags. Det er simpelthen det bedste sted hvis man vil ud at prøve trætop klatring. Sikkerheden er nemlig her i top, som ingen andre steder og det synes jeg er alfa omega når jeg slipper drengene løs i sådan en trætopbane. Man har nemlig en line på med 2 hægter, som man sætter fast på en wire hele vejen rundt. Det er kun den ene hægte der kan åbne sig, så hvis den ene er hægtet af wiren, så kan den anden altså ikke løsnes. På den måde er de altid spændt fast no matter what, og det giver altså en tryghed.
Jeg har før oplevet steder, hvor man ved en fejl faktisk godt kan stå flere meter oppe og så være koblet helt af. DET tør jeg simpelthen ikke.

Men selvom sikkerheden jo altså er helt i top, så kan man næsten ikke undgå at blive gul og blå. Ihvertfald ikke hvis man hedder Pernille, generelt bare er lidt klodset og får virkelig nemt blå mærker. Jeg var desværre så uheldig, at jeg fik for meget fart på i en svævebane. Da jeg kom til platformen, fik jeg ikke placeret mig rigtigt på den dertilhørende stødpude og bragede altså direkte ind i platformen med fuld fart. Mit skinneben ramte direkte ind i kanten på platformen !!!

Det gjorde simpelthen så forbandet ondt og jeg fik nærmest sådan et ekstra knæ på skinnebenet. Jeg valgte at klatre videre, for fanme om jeg var kommet ned for ikke at få noget for mine penge. Selvom jeg får nemt blå mærker så har jeg åbenbart en ret høj smertetærskel.
Efterfølgende faldt bulen og jeg fik bare et giga blåt mærke hvor blodet vist også har trængt ned i foden. Så jeg ligner seriøst en der har fået bank. Det blå er ved at fortage sig nu, men det gør stadig hamrende ondt i skinnebenet, så jeg overvejer faktisk om jeg burde have gået til lægen alligevel…..
Det gør faktisk mere ondt nu, hvor hævelse og det blå er på retur. Mon jeg bør gå til lægen, så jeg lige kan få det tjekket?

2: Fødselsdag – 11 år

Vi har en regel om, at når man har fødselsdag så må man vælge hvor man skal spise. I torsdag måtte Lucas så vælger og vi endte på en Running Sushi restaurant i Greve strand. De har både buffet, mongolian barbecue og altså running sushi. Running sushi er jo ikke ligefrem kendt for at være det ypperste, men jeg synes faktisk at restauranten i Greve Strand gør det meget godt.
Den hedder Kings Buffet og Running sushi 😉

Derudover havde Lucas taget romkugler med til alle i klassen og det vakte stor jubel.

3: Ansøgning FAIL – How NOT to…..

I løbet af ugen har jeg fået søgt en række spændende stillinger. Specielt 3 stillinger var jeg virkelig interesseret i.
Jeg bruger den samme skabelon, men sørger altid for at gøre ansøgningen personlig til det enkelte sted. Her dummede jeg mig og opdagede det i det sekund jeg fik trykket “SEND”. Jeg havde simpelthen fået vedhæftet den forkerte ansøgning til den virksomhed jeg var virkelig interesseret i at arbejde for…… DOOOO
Så dumt altså, når man endelig finder en stilling der ligesom bare taler til en.

Tænkte efterfølgende at:
1: Firmaet afviser og sender selvfølgelig afslag til så dum en ansøger. Hun vil jo tydeligvis ikke arbejde her og sender bare spredehagl ud til alle virksomheder der har en puls.
2: Firmaet tænker at alle er mennesker og kan begå fejl, men kigger nøgternt på den rigtige ansøgning.

Her tænker jeg så også. Hvorfor er det at vi som ansøgere til en stilling skal vide at der jo selvfølgelig er 300 ansøgere udover dig. Du er en blandt mange!
Men vender vi den om, så skal virksomheden man søger hos, helst føle at de er det eneste firma man vil arbejde for og selvfølgelig har søgt hos?

Jeg fik forresten afslag under en uge efter jeg havde sendt ansøgningen fra den der virksomhed….. Det var nok bare ikke meningen 😉

4: Bigum opstart

I onsdags startede jeg så endelig op på kurset hos Bigum i Digital markedsføring. I sidste uge skrev jeg jo, at jeg ikke kendte en sjæl og derfor var lidt spændt. Det viste sig så, at min bedste veninde, hun var på selv samme hold som mig 😉 Det fandt vi ud af dagen før. Så hyggeligt, at vi nu kan følges hver onsdag, og så har vi en undskyldning for at ses lidt mere.
Fuldstændig som da vi gik på HHX for 20 år siden !!! TYVE ÅR, hvad sker der?

5: Firbensgate

Kan I huske at jeg for 1 år siden fandt et firben, inden afrejse til Stockholm hvor jeg skulle på pressetur med søde Danica.
Vi har seriøst boet her i mere end 15 år, og jeg har ALDRIG set et firben her. Så jeg troede måske det var en fætter vi havde fået med hjem fra Thailand. I kan se den lille fætter fra sidste år lige her på min instagram post fra sidste år.

I lørdags dukkede der så endnu et firben op. Nogenlunde 1 år efter sidste gang – se selv her. De kloge siger, at det er markfirben begge to 😉
Måske har vi en firbens lejr i nærheden?

6: Lortemor

Sidste uge fortalte jeg lidt om den terapi form vi går til med Lucas. Det er primært mig og Lucas der er afsted, og det går ligeså meget ud på, at jeg trænger til gode råd omkring hvordan jeg håndterer og opdrager.
Jeg er lidt en pleaser, og har det bare bedst når folk er glade omkring mig. Det betyder også, at jeg gerne sætter mig selv til side for at gøre andre glade.

Når vi snakker opdragelse, så er det bare ikke altid en fantastisk side at have. Jeg er simpelthen nødt til at være mere konsekvent end jeg har været de sidste år. Det gælder både for Lucas, men i den grad også for teenageren i huset.
Vores terapeut sagde til mig i sidste uge, at det virkelig var vigtigt, at jeg fik sagt fra når de overtrådte mine grænser. Det har jeg slet ikke tænkt på før, men det var så rigtigt.

Derfor har jeg i løbet af ugen forsøgt at sige fra og sætte min fod konsekvent ned, når sådan en situation opstod. Jeg er sikker på, at drengene har synes jeg har været den værste lortemor i løbet af ugen. Selv kan jeg mærke, at det er rart at få sagt fra, så jeg ikke bare er sådan et serviceorgan.

Jeg gentager gerne hvad jeg tidligere har sagt: “Små børn, små problemer – Store børn, store problemer”.
Det passer virkelig, og jeg synes faktisk de sidste år har været sværere end nogen andre.

7: FLEXA

I fredags var jeg inviteret til event hos FLEXA og hold nu op deres møbler er altså blevet fine.
Det fik mig omvendt også til at indse, at jeg simpelthen har for store børn nu. Det var jo en verden til forskel fra hvordan FLEXA sengene så ud dengang drengene havde dem.

Jeg kunne dog godt overveje den her seng til Lucas. Den er så klassisk og praktisk, at jeg tænker den kunne rent faktisk godt være et hit – også selvom han nu er 11 år. Den har en udtræksskuffe, hvor der både er en ekstraseng OG 2 opbevaringsskuffer. DET er smart 😉

Havde jeg lidt mindre børn, så er deres nye serie Popsicle, altså virkelig fin. Kunne faktisk godt overveje deres skrivebord fra Popsicle serien til Lucas også.

Og har man så små børn, at legekøkkener er et hit, så tjek lige FLEXA’s legekøkken ! Der fås også en købmandsdisk og værkstedsbænk.

Ugen der gik #6

8: Skattejagt

I forbindelse med Lucas’ børnefødselsdag, hvor han havde inviteret 3 venner til hygge, proklamerede han pludselig, at der altså skulle være skattejagt. Synes selv vi løste den på en ret fin og virkelig nem måde.
Jeg har jo tidligere tippet op, hvordan vi arrangerede skattejagt da drengene var mindre.

→ LÆS OGSÅ:BØRNEFØDSELSDAG – TIP OM SKATTEJAGT

Denne gang fiksede jeg det sådan at begge drengene jo altså har mobil telefon nu. Vi valgte derfor at gøre skattejagten mobil.
Jeg havde taget en masse billeder af steder i området med min mobil, og skattejagten startede således med, at jeg sendte Lucas et af billederne. Han skulle så, sammen med sine venner finde det her sted, tage et billede og sende retur. På den måde vidste jeg at de havde fundet stedet og kunne så sende næste tip til hvor de skulle gå hen.

Det er simpelthen den nemmeste skattejagt jeg nogensinde har lavet 😉
Så tip hermed givet videre, hvis I har store børn med mobiltelefoner.

Ugen der gik #6

9: Træning og skridt

På grund af en ret stramt program i løbet af ugen, og fødselsdag så har jeg simpelthen ikke nået at træne alt det jeg gerne ville.
Jeg vil minimum træne 3 gange ugenligt – gerne mere. I den forgangne uge, blev det til 2 gange. Men det var så til gengæld virkelig effektive træninger med høj forbrænding. Så det trøster jeg mig med, og så er det bare sådan at nogle uger så går kabalen bare ikke op. Sådan er det !

Mine skridt har jeg dog nået med 73.208. Inspireret af den gode Sydhavnsmor, så overvejer jeg dog at følge i hendes fodspor og sætte mit mål op til min. 12.000 skridt pr. dag……
Skal/Skal ikke?

10: Lagkage og tærte

Til familie fødselsdagen for Lucas, havde jeg lavet den lækreste lagkage helt fra bunden.
Den bestod af hjemmebagte bunde, creme og nye danske jordbær rørt op i flødeskum. På toppen havde jeg pyntet med friske blåbær, hindbær, brombær, jordbær og revet med mørk + hvid chokolade.

Udover lagkagen havde jeg bagt en super lækker og virkelig nem rabarbertærte med hvid chokolade og mandelmel. Den var virkelig populær.

Måske skulle jeg dele opskrifterne?

 

Den nye uge her, byder på en masse nye aftaler som jeg glæder mig til at fortælle om i næste uge.
Rigtig dejlig uge til jer alle 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #5 // Kaffemøder, briller og lidt om terapi