Hvorfor er dit barn ikke med til idræt i skolen?

Den dér ansigtsmaske !!! Glamglow Supermud

Glamglow Supermud

I går postede jeg dette billede på min Instagram med en ansigtsmaske i hovedet, som jeg i teksten roste til skyerne :0)
Det er seriøst den bedste ansigtsmaske jeg nogensinde har brugt, og flere spurgte efterfølgende hvor man mon kunne købe vidunderet henne. Så det tænkte jeg lige, at jeg ville give som en lille servicemeddelelse herinde.

Masken har jeg fået fingrene i, i forbindelse med mit nye job. Den kommer fra mærket Glamglow.
Jeg er lidt en “sucker” for ansigtsmasker, og har også haft mine bekymringer om jeg mon kunne finde noget ligeså godt som det jeg har været vant til at bruge. Man har vel sine favoritter? Sandheden er, at det faktisk er lykkedes mig at finde noget der er endnu bedre – hvor heldig kan man lige være?

→ LÆS OGSÅ: “Der er noget jeg ikke har fortalt….. Jeg har fået nyt job”

180111-glamglow1Køb Glamglow Supermud LIGE HER* eller LIGE HER

Glamglow Supermud

Den maske jeg har på, på billedet hedder Glamglow Supermud og kan købes LIGE HER* bl.a. – eller LIGE HER.
Glamglow er eksperter i det med ansigtsmasker.
Produkterne er virkelig effektive og give både en øjeblikkelig og langvarig effekt.  Oprindeligt var Glamglow Supermud udviklet til brug behind-the-scenes i Hollywood, og er derfor berømt for at give resultater for verdens mest ansete berømtheder.

180111-glamglow2
Herhjemme har selv teenageren nu taget Glamglow Supermud* i brug 🙂
Den er super rensende og er det bedste produkt jeg nogensinde har prøvet som i den grad minimere porerne øjeblikkeligt. Se bare på billedet jeg postede på instagram og zoom ind på min næse ;0) Lidt nasty måske, men bare bevis på at det virkelig virker.

Jeg har allerede også investeret i flere af Glamglow’s ansigtsmasker og glæder mig allerede til at prøve de øvrige. Find øvrige Glamglow produkter LIGE HER*.

 

For god ordens skyld skal siges at jeg arbejder for firmaet der står bag Glamglow. Meninger og holdinger er 100% mine egne og ingen har bedt mig om at lave dette indlæg 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er dit barn ikke med til idræt i skolen?