Måske skulle man flytte til Jylland?

Vores historie – Del 42 // Dommen

Fortsat fra Vores historie ? Del 41 // Skoldkopper og Svineinfluenza

I starten af 2011 er vi endelig i retten med vores egen anlagte sag mod arkitekten som stod for vores tilbygning. En tilbygning der i den grad endte galt og som nu efterfølgende har givet os 2 år med tovtrækkeri og retsdokumenter frem og tilbage. Dommen skal afsiges i starten af det nye år.
Endelig kan vi få en afslutning på en sag der nu har fyldt i vores dagligdag i ca. 4 år.

Vores Historie - Del 42 Vores Historie – Del 42

Vi har en stærk sag, snart en afklaring og så har vi takket være TV2 et hus der er færdigt. I December/Januar får vi endda et par ekstra beboere i huset, da drengenes lille kusine og forældre flytter ind i et par uger. De har købt hus og der er lige et overlap inden de kan overtage.
Drengene er inde i en periode hvor de har ekstremt meget glæde af hinanden. Julius er 6 år og Lucas er 3 år. De interesserer sig for de samme ting, leger rigtig meget sammen og sover sågar sammen så snart de kan.

Vi føler os rimelig ovenpå. Derfor beslutter vi os også for at tage på en tiltrængt ferie igen, og Thailand trækker i den grad siden vi i 2008 besøgte landet for første gang. I 2008 rejste vi til Thailand med Hr. mands forældre for at fejre at vi var færdige med tilbygningen – hvilket vi jo så ikke var alligevel !!! Så nu føler vi at vi kan tillade os at rejse med god samvittighed og uden lig i lasten i form af retssagen som vil være lukket når vi rejser i marts måned.

Doms afsigelse vil falde i slutningen af januar, så vi har god tid. TROR VI.
For det skal vise sig at dommen trækker ud. Allerede da vores advokat hører hvem der som dommer har fået sagen, så bliver hun bekymret. Desværre ikke en dommer som vores advokat har de bedste erfaringer med, men vi har jo en stærk sag!

Dommen

Under retssagen borer modpartens advokat rigtig meget i hele vores setup med TV2. Det er der ikke noget hemmeligt i, og alt bliver lagt på bordet. Tilmed vores deltager kontrakt med TV2 som, hvis vi vinder retssagen er bundet op på at vi skal betale selv for det arbejde TV2 har udført på vores hus. Fejl og mangler de har måtte udbedre udgør et ikke ubetydeligt beløb, for der var virkelig meget der skulle rettes op. Herunder også skjulte fejl og mangler.
Derudover har vi jo selv postet endnu flere penge i projektet for at udbedre det sidste.
TV2 har på ingen måde betalt for alt der skulle rettes op på.

Sagen er anlagt i byretten, hvor der altså sidder én dommer på sagen. Domsafsigelsen skal falde ca. 14 dage efter retssagen. Som du sikker har gættet nu, så falder der ingen dom 14 dage efter. Faktisk ender det med at vi selv må rykke for den, for vi hører INTET. Absolut INTET.
Det viser sig at dommeren er blevet syg og dommen udsat. Ej men what are the odds!!!

De lover os at dommen falder inden for den næste måned. Det passer stadig med at vi kan nå at få dommen inden vi rejser til Thailand.
Men igen må vi rykke, da vi intet hører. Dommen er igen udsat, for nu TREDJE gang !!!
Vi er rasende og skræmte på samme tid. Hvad er det der sker og er det sådan det danske retssystem fungerer?
Vores værste frygt er nu at vi ikke har en afklaring inden vores ferie i Thailand. Den ferie som skal være en markering af at det hele ligesom er overstået…..

 

Vores Historie - Del 42

Thailand 2011

Ja, som du sikkert også gætter så er vores held bare placeret på et meget lille sted. For vi ender selvfølgelig med at rejse til Thailand uden en afklaring, og uden en dom i sagen.
Til gengæld tager vi ja-hatten på, og holder modet oppe. Måske ender det med at vi kan fejre dommen, med en kold Chang ved solnedgangen på stranden. Ikke tosset, og vi er stadig ved godt mod.

Vores Historie - Del 42 Vores Historie - Del 42

Thailand tager os med storm igen, og det er skønt at se drengene have så meget glæde af at vi denne gang har mormor og morfar med.
Samtidig er mormor og morfar en stor støtte for os i forbindelse med at vi faktisk ender med at få dommen mens vi er i Thailand. Det der skulle have været en fejring og en lukning på en rigtig kedelig periode i vores liv, ender i en helt anden retning end vi havde set.
VI TABER RETSSAGEN !!!

Jeg behøver nok ikke skrive at vi er sønderknuste. Hvordan kan det dog gå så galt?
Og her sidder vi på den anden side af jordkloden og skal tage stilling til hvorvidt vi skal gribe det her an.
Sagen er den at retssagen har været kørt i første instans – byretten. Vi skal inden for 14 dage acceptere dommen, eller anke den til næste instans – Landsretten.

Vores advokat er ligesom os overrasket over dommen, og rådgiver os via telefonen. Vi stoler 110% på vores advokat der på det her tidspunkt er vores allerbedste rådgiver. Det ender med at vi beslutter os for at anke sagen, for dommen er så langt ude på alle mulige måder.

Vores Historie - Del 42 Vores Historie - Del 42

Forbereder os på endnu en omgang

Vi bruger et par dage på at sunde os og være kede af det. Frustreret som en i h……… er måske også et bedre ord. Vi forstår vitterlig ikke.

Til sidste lægger vi midlertidig låg på, for at koncentrere os om vores drenge og nyde Thailand mens vi er her.
Det virker og vi har en fantastisk ferie.

Vores Historie - Del 42 Vores Historie - Del 42

Vi får besøgt meget mere af Thailand end tidligere. Jeg har fødselsdag mens vi er der, og på min fødselsdag sejler vi til Phi Phi øerne. Vi snorkler for første gang med drengene og bliver totalt bidt af det. Efterfølgende er det faktisk blevet en af vores yndlingsbeskæftigelser når vi er i Thailand.

Vi nyder i den grad livet, selvom retssagen spøger i baghovedet.
Hjemme venter endnu en hård kamp, og vi lader op……..

Fortsættelse følger??.

Find alle de tidligere afsnit LIGE HER

Sidste 3 afsnit finder du her:
39: Vores historie ? Del 39
40: Vores historie ? Del 40
41: Vores historie – Del 41

Vores Historie - Del 42

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske skulle man flytte til Jylland?