Workout wednesday #5 - 50 gode grunde til at træne

Schnoor – Fedeste drengetøjs- kollektion i efteråret 2017

Indeholder Reklame

Affiliate links er angivet med *

170915 - Lucas Petit by Sofie Schnoor3// Bukser – Køb dem LIGE HER* // Sweatshirt –Køb den LIGE HER* //
// Sko er fra Hummel* //
Se resten af Schnoor drengetøjs kollektionen LIGE HER* eller HER

Min personlige drengetøjs favorit – Schnoor

Det er lidt sjovt, at meget af det tøj der netop er kommet i butikkerne her til efterår/vinter, det har jeg været med til at
vælge ud og købe ind. Derfor har jeg også glædet mig til at dele en af mine egne personlige favoritter til mine egne drenge dette efterår.
Det er nemlig lidt nyt at vi på den måde er blevet glade for det her mærke.

Petit by Sofie Schnoor* har nemlig endelig fokuseret lidt mere på drengene også. Drenge kollektionen plejer som regel at være ganske minimal i deres oplæg, men her på AW17 er der virkelig kommet mange fede styles med.

Pigetøjet og deres baby kollektion har længe været populær, og med god grund. Det er gode priser, og fantastisk design lige efter pigernes egen smag også med masser af fokus på også at have glimmer, tyl og fine applikationer på pigetøjet. Mange gange så matcher pigetøjskollektionen også dametøjskollektionen.

170915 - Lucas Petit by Sofie Schnoor4

170915 - Lucas Petit by Sofie Schnoor

170915 - Lucas Petit by Sofie Schnoor2

170915 - Lucas Petit by Sofie Schnoor1

// Bukser – Køb dem LIGE HER* // Sweatshirt –Køb den LIGE HER* //
// Sko er fra Hummel* //
Se resten af Schnoor drengetøjs kollektionen LIGE HER* eller HER

En af de dialoger jeg ofte har med børnetøjsmærkerne er når vi når over babystadiet og tøjet så hedder det samme til både drengene og pigerne, som her Petit by Sofie Schnoor. Børnetøjskollektionen fra Petit by Sofie Schnoor* går jo helt op til str. 14 år, og vil drengene lige gå med noget der hedder sådan i nakken? Helt personligt kan jeg sige at mine drenge er oprigtig ligeglade med hvad der står i nakken, men sådan er det jo ikke for alle. Derfor har alle drengestyles’ne denne sæson fået et mærke i nakken hvor der står Schnoor – Find alt drengetøjet LIGE HER*.

Jeg håber virkelig at drengene bliver prioriteret ligeså meget i de kommende kollektioner ;0) Det er så kedeligt at man som drengemor bare aldrig har ligeså meget lækkert at vælge imellem som til pigerne.

Lucas har været så sød at stille op som model i noget af tøjet på billederne her. Han elsker tøjet, som er dejlig behageligt og blødt. Det er ultimativt hans krav til sit tøj og det synes jeg er ganske fornuftigt.
Lucas har tøjet i str. 12 år og det er også den størrelse han bruger i alle andre mærker. Som I kan se er tøjet altså også rigtig fint og cool til de store drenge, selvom det ser lidt småt ud på webshoppens billeder ;0)

Næste indlæg

Workout wednesday #5 - 50 gode grunde til at træne