Go eller No-Go?

READY – SET – FERIEKLAR !!! Duolac Rejse 2-i-1

Indeholder Reklame

PR gave

Da vi rejste til Thailand i foråret, havde vi alle sammen forberedt vores maver med Duolac Rejse 2-i-1. Det er selvfølgelig ikke til at vide hvordan vi havde været stillet hvis ikke, men…..

Duolac Rejse 2-i-1Duolac Rejse 2-i-en

Duolac Rejse 2-i-en

Inden vi rejste til Thailand i foråret, fik jeg tilsendt Duolac Rejse 2-i-1 tabletter, som vi faktisk også tog sidste år inden vi rejste til Thailand. Jeg vil langt hellere være “safe-than-sorry”, så en 3-4 dage før vi rejse startede vi alle 4 op på Duolac Rejse 2-i-1 pillerne.
Man skal tage 1-2 tabletter dagligt, og de første dage, altså inden afrejse tog vi alle en pille morgen og aften.

Da vi først ankom til Thailand, og alle dagene dernede, så gik vi ned på blot 1 pille om dagen. Det er bare sådan nogle tyggetabletter, og de smager på ingen måder grimt. Duolac Rejse 2-i-1 indeholde mælkesyrebakterier, som hjælper tarmsystemet så du har en større chance for ikke at ramme sådan en omgang feriemave som man bare på ingen måder ønsker.
Der er simpelthen ikke noget værre end at være på ferie, og så bare én i flokken bliver ramt med maveonde. Jeg ved hvad jeg taler om, for vi har faktisk været der. Se bare her. Dét gør jeg gerne ALT for ikke at opleve igen.

Duolac Rejse 2-i-1

I de år vi har forberedt os med Duolac 2-i-1, der har vi ikke haft problemer med maven på trods af at vi ellers ynder at spise rimelig lokalt når vi først er ude i et helt andet land og kultur. De dage vi mærkede det mindste nuppede vi lige en ekstra tablet, og mærkede så ikke mere.

Så skal I udenlands nu her i sommerferien, så vil jeg anbefale jer at forberede jeres maver ;0) Også hvis I “bare” skal være indenfor Europas grænser. For det er virkelig bare surt at stå i et fremmede land, med dårlig mave. For ikke at tale om hvis det er ens børn.

Duolac Rejse 2-i-1  kan tages af børn helt ned til 3 år og indeholder ingen form for laktose, glusen eller ingredienser med animalsk oprindelse.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go eller No-Go?