Krop og Kropsidealer / Har de sociale medier skabt urealistiske idealer?

Ting jeg har planlagt for juli….

For at min tid ikke løber løbsk er jeg begyndt at sætte mig mål for ting jeg gerne skulle nå. Indtil videre så er der flere ting jeg gerne vil nå, end ting jeg rent faktisk når…….

Ting jeg gerne vil i juli….

? Først og fremmest står der ferie på programmet. Det er jo sådan lidt en relativ størrelse når man er uden fast job og mere eller mindre selvstændig. Hr. mand har dog 3 ugers ferie, så det bliver skønt at vi fra næste uge er hele familien hjemme.
Vi ved faktisk ikke helt endnu om vi ender med at tage på noget kør-selv ferie evt. med dem her. Det afhænger nok en hel del af om sommervejret snart begynder at vise sig…..

?  Vi starter som altid ferien ud med at tage på Vig festival. For os er det en voksenting, og drengene er ikke med. Men Vig festival er en familiefestival, så det kunne de i princippet godt. Vi glæder os dog til at feste med vores venner og forhåbentlig også møde en masse gamle venner og bekendte. Det plejer at bliver mægtig festligt med rigelige våde varer, så mon ikke håret skal plejes lidt bagefter.
Det bliver uden tvivl et brag af en fest.

? Jeg skal have solgt ud af mit tøj efter jeg har lavet en større oprydning i mit klædeskab. Faktisk har jeg allerede fået lagt en del af det til salg i min salgsgruppe inde på Facebook, men der kommer meget mere her de næste dage.
Noget af det er virkelig næsten for pinligt at ligge til salg, mens andet virkelig er noget jeg ikke ønsker at give fra mig. Men jeg må bare indse at det ikke er noget af det jeg har brugt det sidste halve til hele år, så hvis andre kan få glæde af det så er det vist bedst.
I finder min salgs gruppe lige her – KLIK (der kommer som sagt meget mere på de næste dage)

? Jeg skal have ryddet lidt op på bloggen og lavet et par små justeringer. Jeg påtænker en mindre makeover og opdatering på kategorierne som jeg ikke helt synes er optimale mere.
Tænker også jeg nok er nødt til at have fat i dem her igen, med nogle af mine ønsker ;0)

? Jeg vil rigtig gerne have styr på min kost igen. Det er ikke fordi jeg er specielt hysterisk med min kost, men det betyder rigtig meget for mit velbefindende at jeg får de rigtige fordelinger. Derfor udelukker jeg heller ikke noget i min kost, men det er små justeringer der gør at jeg har styr på det. De småjusteringer har bare virket helt uoverskuelige de sidste måneder og det kan desværre ses og mærkes nu.
Helt grundlæggende så forsøger jeg at holde mig til en kostplan som hende her har hjulpet mig med.

? Jeg vil også rigtig gerne have mere styr på min træning, så jeg kan optimere mit vægttab, for ja det er tid til at det skal gå den vej igen….. Jeg er desværre sådan en der konstant skal passe på min vægt.

? I weekenden fik jeg finpudset og optimeret mit CV. Selvom jeg ikke lige pt har travlt med at finde fast job, så er jeg bestemt åben for at jeg nok skal ud i fast job igen. I løbet af juli skal jeg have lavet mit CV på engelsk også.

? Jeg har besluttet mig for at jeg gerne vil tage en masse interessante kurser mens jeg venter på at have fundet mit nye drømmejob. I juli vil jeg have lagt en slagplan for hvilke. Jeg er bl.a. med i den nye bloggerforening som er stiftet under Dansk journalistforbund, og de har faktisk mange spændende kurser jeg lige skal have kigget nærmere på.

? Jeg håber på og drømmer om lange sommeraftener med bål i haven og ristede skumfiduser. KOM SÅ SOMMER.

? I løbet af juli vil jeg besøge det her sted igen.
Absolut fedeste sted på sjælland at klatre i trætoppe og det er en aktivitet for hele familien. Vi prøvede det sammen alle 4 sidste år, og det var simpelthen så fedt. Dét vil jeg igen ;0)

Hvad har I andre af planer i juli?
Skal I på ferie og hvad skal I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krop og Kropsidealer / Har de sociale medier skabt urealistiske idealer?