Vind; overnatning i kontroltårn i Stockholm Arlanda lufthavn

Ny onsdags rutine…..

Indeholder Reklame

AffiliateLinks

Stort set hver onsdag de sidste 3,5 år, der har jeg haft fast kontor dag i Malmø hver onsdag. Jeg kørte gerne hjemme fra kl. 6 eller inden, for at undgå den værste trafik på holbækmotorvejen. Jeg kørte inden resten af familien stod op, og kun hundene vågnede som regel op og ville lige sige godmorgen. Ellers sov resten af huset som sten.

Onsdagen var altid fyldt op med en masse interne møder, og det blev ofte lange dage. Det var faktisk rart, så meget som jeg også kunne være på vejene dagligt, at have en fast dag jeg bare var på kontoret. Derfor gjorde jeg helt bevist onsdag til en lang arbejdsdag, hvor jeg blev på kontoret til sen eftermiddag.
Det sidste års tid krydrede jeg det så med fast træning med en af mine absolut yndlings zumba instruktører, som fast havde hold i Nordic Wellness i Emporia hver onsdag.

Så onsdag har altså i lang tid haft en fast rutine for mig, og altså en rutine som fungerede.

Nu står jeg så pludselig her, ene og alene så at sige. Ihvertfald er jeg helt på egne ben, og det er også ok. Virkelig, det ER det ;0)
Men jeg har bare haft så svært ved de her onsdage siden jeg for knap 2 måneder siden brød dén rutine fra den ene dag til den anden. Jeg har siden savnet kollegaerne, savnet tempoet, savnet at føle mig nødvendig i en større sammenhæng og ikke mindst savnet min mig-tid i form af den fede træning om onsdagen.
Der er rigtig meget der bliver vendt op og ned, når man sådan pludselig står uden fast job. Rutinen kan virkelig hurtigt blive erstattet af…… ja, manglende struktur og rutiner. Det er godt for en stund, f.eks. ferie. Men jeg har virkelig haft svært ved ikke at lave noget. Og endnu mere svært ved at føle mig så ligegyldig, som jeg har følt mig. Mest af alt, så fungerer jeg nok bare bedst som person med noget struktur og system i hverdagen ;0)
Men nu tror jeg, at jeg efterhånden har fundet mig en ny rutine. Onsdag er blevet min mig-dag, hvor jeg sætter mig selv lidt i fokus.

Nye onsdags rutiner

De sidste uger har jeg tilmeldt mig det effekt hold i mit fitnesscenter, som jeg bl.a. fortalte om lige her i dette indlæg. Efter 1 times effekt, med nok verdens mest inspirerende og motiverende træner, så nupper jeg 2 x saunagus i træk. Og prøv nu at hør’ – det er simpelthen SÅ godt. Jeg er helt flyvende efter sådan en omgang. Smadret på den fede måde og bare generelt høj på energi.

Idag havde jeg så efterfølgende lyst til lige at smutte en tur i den lokale VeroModa butik i Holbæk, som jeg ikke har shoppet i i 1000 år. Jeg har jo altså altid shoppet mine ting hos Boozt, og inden det hos Stylepit. Derfor har jeg altid “begrænset” mig af at, måske kan jeg jo altså få noget lignende på Boozt. Bevares – der kan man også få rigtig meget, så det har jo altså bestemt ikke været et problem ;0)
Men det føltes nu alligevel lidt som om jeg var utro.

Skæbnen skulle så lige indtræde, da der rent faktisk var en del jeg syntes om – og så tilmed i str. XL. Ja det kan faktisk godt være svært at finde, og ja jeg er en str. XL :0) Og midt i, at man står der og skal til at betale, og gennemfører hvad der føltes som utroskab i allerhøjeste grad, så er ekspedienten simpelthen så sød og begynder at tale til mig som om hun kender mig. Jeg bliver nok lige dele pinlig og forundret, for jeg er ikke helt sikker på, at jeg kender hende, men det viser sig faktisk at hun har læst med her på bloggen.
Ej men altså jeg falder på røven over, hvor fantastisk det var. Søde rare pige, fra Vero Moda i Holbæk, hvis du læser med nu – TAK, bare tak. Det var simpelthen så sødt af dig og jeg er helt beæret over, at du sådan bare “kendte” mig.
Det føles helt ok nu at have været “utro” og shoppet tøj et andet sted, og jeg er ret sikker på, at jeg igen bliver glad for Holbæk som shoppested. Men nu må jeg vist lige holde lidt igen, for fik da vist købt lidt rigeligt….. Bl.a. en del fine og behagelige sommershorts, f.eks. dem her med blonder, de her som nok er de mest behagelig shortsdem her som bare sad vildt godt på og så lige et par fine prikkede bukser.

I aften fortsætter mig-tiden, hvor jeg skalmødes med et par gamle veninder som jeg desværre så sjældent ser <3

Billederne her i indlægget har egentlig ikke noget med teksten at gøre, men er fra i går hvorLucas og jeg kørte en tur på stranden med hundene 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind; overnatning i kontroltårn i Stockholm Arlanda lufthavn