Så kom jeg igang igen.....

Noget om at gå alene ud og drikke Cointreau….

Indeholder Reklame

Blog Event for Cointreau

Cointreau

Cointreau

Som jeg kort skrev om i går, så skulle jeg til et spændende event i går aftes. Cointreau havde inviteret på lækre drinks i Haveselskabet i Frederiksberg Have, og jeg havde takket ja til at møde op, beæret over, at jeg igen er begyndt at modtage invitationer.

Cointreau Event

Det er første event for mig i virkelig lang tid, da jeg normalt ikke har haft tid til at deltage i events med fuldtidsjob og virkelig stramt program i hverdagen. Naturligt har det så også medført at invitationerne efterhånden udeblev, da jeg jo aldrig kunne deltage. Men NU har jeg jo pludselig tid igen og hvad ville være mere rigtigt end at kickstarte med et event der gik ud på at lave lækre drinks?

CointreauCointreau

Jeg var altså pænt spændt om der kom nogle jeg kendte, eller der bare var sket vildt meget i blogverdenen mens jeg har haft travlt med alt andet end at blogge og deltage i events. Min nervøsitet steg efterhånden som folk ankom og jeg ikke kendte en sjæl – Åhh gud.
Det var nogenlunde ligeså angstprovokerende som at stå der i 4. klasse i folkeskolen og ikke blive valgt på hold.

Det var ellers de lækreste omgivelser og alligevel følte jeg mig bare totalt akavet og malplaceret. Sådan en bonderøv som mig – skulle virkelig sluge et par kameler for ikke at løbe skrigende væk.

Men så skete der det, at 2 skønne piger stod tæt ved mig og snakkede. De lød som om de kendte hinanden og de snakkede om noget som jeg synes lød bekendt – teenagebørn :0) Vupti, så faldt jeg faktisk i snak med dem, selvom det virkede lidt akavet i starten.

Cointreau

Bryd ud af comfortzonen

I dag er jeg helt høj efter arrangementet og det, at jeg også her brød ud af mine egen comfortzone. Jeg er SÅ dårlig til at gøre det, men hver gang jeg gør det så kommer der noget godt ud af det. Så hvorfor er det, at det er så skide svært alligevel?

Pludselig efter jeg var faldet i snak med de her 2 piger, så åbnede mine øjne sig også for at der faktisk var en del jeg kendte. Nogle kom lidt senere og andre havde faktisk været der hele tiden.

Jeg tror virkelig oprigtigt på, at vi som mennesker er nødt til at bryde ud af vores egen comfortzone og dét er det jeg lige nu øver mig virkelig meget på og jeg tror på der venter virkelig mange spændende oplevelser til mig derude. Jeg nægter at lade mig “nøjes med” eller blive for tryg i det jeg er i. Livet skal leves og det kan ikke vente.

Cointreau

Cointreau

De her 2 fantastiske piger jeg mødte glæder jeg mig nu til at følge lige her og lige her. Jeg kendte dem ikke før det her arrangement, men de har virkelig de fineste blogs og gav mig et indtryk af at de er de bedste mennesker som jeg har lyst til at lære at kende endnu mere. Det er da det forunderlige ved at møde nye mennesker. Jeg lover mig selv, at jeg fremover skal snakke med så mange som muligt og være meget mere åbne for at møde nye mennesker, ligesom jeg skal kaste mig ud i at gøre ting alene. Specielt hvis man kan støde på så vidunderlige mennesker som hende her og hende her. Vi sad også ved bord med en af mine andre yndlings bloggere, som jeg i sin tid heller ikke kendte og som i den grad også var med til at gøre aftenen fantastisk.
Det endte med at blive en virkelig god oplevelse og jeg var overraskende en af de sidste der forlod selskabet.

Nu vil jeg så tage til zumba træning i mit nye træningscenter på et helt nyt hold, med helt ny instruktør og med absolut ingen kendte ansigter. Kom ikke og sig at jeg ikke øver mig ;0)

TAK Cointreau for invitationen til jeres fantastiske event.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom jeg igang igen.....