Thailand 2017 - Day 21

Så kom jeg igang igen…..

I går kom jeg endelig i gang med at træne igen.
Faktisk har jeg ikke været sådan virkelig igang siden vi var i Thailand i April, og dem der kender mig ved, at jeg ellers var blevet super afhængig af min træning. Det er ihvertfald halvanden måneds tid hvor træningen ikke rigtig har været tilstede.
Lige da vi kom hjem fra Thailand fik jeg opereret mine øjenlåg – mere om det snart, det lover jeg 🙂 Og det betød 14 dages tid hvor jeg helst ikke skulle træne. Min plan var klart at skulle igang efter stingene blev taget og jeg kom også afsted en enkelt gang eller to, men så skete alt det her med, at jeg pludselig måtte tage stilling til ikke at fortsætte med at arbejde hos Boozt. Det hele kom ret pludseligt og det var ikke noget jeg havde planlagt som sådan.

Da beslutningen først var taget, blev jeg faktisk fritstillet fra den ene dag til den anden og dét var mere angstprovokerende end jeg lige havde forestillet mig. Så efter det fulgte 2 ugers tid i et stort sort tomrum og hvor jeg faktisk stadig ikke kunne fortælle nogen om det hele.
I sidste uge var jeg oppe med alle mine ting, og fik sagt pænt farvel. Det var rart at få sagt det sidste farvel og afsluttet for nu føler jeg oprigtigt, at jeg endelig kan tage hul på alt det nye jeg skal.

Jeg har ikke fundet et nyt job, og jeg er faktisk heller ikke helt sikker på, at jeg skal finde et. Lige nu skal jeg først og fremmest finde mig selv, og finde ud af hvad det egentlig er JEG har lyst til. Det lyder måske virkelig dybt, men det er det egentlig ikke.
Jeg tror på, at forandring er sundt og engang imellem skal vi lige ryste posen for igen at mærke os selv.

Spørger I mig igen om nogle måneder, kan det godt være jeg begynder at være desperat for at finde et nyt fast job. Og dukker det helt rigtige op inden dér, ja så kan det også godt være jeg springer ud i det. Men lige nu skal jeg bare nyde, at jeg rent arbejdsmæssigt er mig selv. Jeg har jo en del freelance projekter, så det er bestemt ikke fordi jeg keder mig.

Nå men tilbage til træningen, så var det virkelig tiltrængt med lidt træning, troede egentlig jeg startede stille og roligt ud med et Effekt hold igår. Det var sgu lige en tand hårdere end jeg lige havde regnet med, men super godt. Min mor på 74 år går til Effekt og eftersom holdet var om formiddagen så tænkte jeg måske lidt det var et “pensionist-hold”. Det var det slet ikke, og ellers er jeg måske bare selv blevet lidt gammel 😉 Jeg afsluttede med sauna-gus, og det er jeg altså nødt til at sige bestemt ikke er sidste gang. Det var simpelthen SÅ godt. Faktisk så godt, at jeg nuppede 2 omgange Sauna-gus lige efter hinanden og var helt smadret da jeg kom hjem. Har I prøvet Sauna-gus?
Igen tænkte jeg, at det nok var lidt hygge-pensionist-agtigt :0) Men det var virkelig godt.

I dag holder jeg en lille pause med træningen, da jeg skal en smut ind til København til et skønt event. Endelig har jeg tid til også at deltage i events, så jeg er super glad for, at jeg så småt begynder igen at blive inviteret med. Inden det, så skal jeg muligvis ud og beslutte mig for min nye bil ;0) Mn I har gættet hvilken bil jeg vælger? Det er en af dem jeg har nævnt i de 2 indlæg lige her og her. Og så kan jeg altså godt mærke min krop idag. Er rimelig øm efter den omgang effekt dér…….

3 kommentarer

 • Susanne

  Hvor spændende med nye veje;-)

  Må jeg spørge, hvilke typer freelance projekter, du har (haft) gang i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg havde personligt nappet mini’en, den har jeg altid haft et crush på. Mon ikke bmw’en bliver din/jeres trofaste følgesvend?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Mini’en er virkelig også en fin bil hvis det bare havde været mig der havde brug for et “ride”. Problemet for os er at bilen skal fungerer som vores primære bil hvor vi alle 4 kan være i, og det kan vi altså bare ikke i minien eftersom vores børn efterhånden er lige så store som os :0(
   Måske BMW’en…… ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 21