Savnet bor forevigt....

Vores historie – Del 40 // Små børn og parforhold

Fortsat fra Vores historie – Del 40 // Retssager

Vi er i midten af 2009. Tidligere på året har vi deltaget i et TV program på TV2 om vores mislykkedes byggeprojekt. Det har medført en retssag hvor vi pga. dette program er blevet stævnet for injurier. Samtidig kører vi selv en retssag mod vores arkitekt og hovedentreprenør for alle de fejl og mangler der er på byggeriet.

Vores historie – Del 40

På trods af et gigantisk pres med byggeri, retssager og konstant syge børn, så synes jeg egentlig at vi forsøger at leve et helt almindeligt familieliv.
Det lyder måske håbløst umuligt, men det synes jeg faktisk ikke det var. På trods af at Lucas er syg rigtig tit, så nyder vi også livet med al den glæde de to drenge giver os. Egentlig kan man måske sige at det er de to krudtugler der holder os igang ;0)

Vores historie - Del 40Vores historie - Del 40

Lucas har en fantastisk alder på 2 år og Julius er nu snart 5 år gammel.
Jeg er stadig selvstændig med egen netbutik med børnetøj, og jonglerer den imens jeg passer Lucas når han igen er syg. Hans lungebetændelser fortsætter, han har allergi og ret hårdt ramt af atopisk eksem. Vi går jævnligt til kontrol med ham på rigshospitalet, men lægerne er stadig ikke klar over hvad der gør at han bare konstant er syg. Han er mistænkt for alt fra immundefekt til cystisk fibrose og allergi.

Vores historie - Del 40

Julius er en glad og tilfreds dreng, men er selvfølgelig også ramt af lillebrors konstante sygdom. Så engang imellem, sørger vi for at lave ting kun med ham. Han går i børnehave og skal i skole året efter.

De to brødre har også rigtig meget glæde af hinanden og det er virkelig nu, at vi også mærker at de 2,5 år der er i mellem dem er guld værd. De interesserer sig for mange af de samme ting, ser de samme film og de leger i det hele taget meget sammen. Det er så skønt at se og opleve deres glæde ved hinanden.

Vores historie - Del 40

Som par er vi pænt pressede. Byggeri, små børn og meget sygdom har sat sig hårdt. I forbindelse med TV programmet har TV2 overrasket os med flybilletter til en valgfri destination i USA med SAS og vi beslutter os for at rejse i efteråret – ALENE.
Lucas er 2,5 år gammel og Julius er 5 år.

Vores historie - Del 40

Det var da selvfølgelig svært at rejse fra de to, men det var tiltrængt og vi var ikke i tvivl om at vi måtte afsted.

Drengene blev passet af deres bedsteforældre i vores eget hjem og deres dagligdag i dagplejen og børnehaven fortsætter mens vi er væk. Vi var afsted i 10 dage.
Jeg er tit blevet spurgt om hvordan vi dog kunne tage af sted uden dem og i så lang tid. Skal jeg være helt ærlig, så tror jeg at dét, at vi hele vejen igennem vores forhold har været gode til at prioritere hinanden nok har gjort, at vi den dag idag har bevaret kærligheden til hinanden.

Vores historie - Del 40
Det er ikke fordi jeg tror vi har haft større udfordringer end så mange andre par også har, og det er bestemt heller ikke fordi jeg ikke forstår forældre som bestemt ikke vil rejse fra deres børn. Det har jeg stor respekt for, at man ikke ønsker, men jeg har også stor respekt og ingen fordømmende miner overfor dem der gør det.

For os, lige i den her periode, var det det helt rigtige. Også selvom 10 dage var afsindig lang tid – og måske også for lang tid. Men jeg fortryder det ikke på nogen måde. Det er vores første tur væk fra drengene, og selvom vi selvfølgelig savner dem, så ved vi også godt, at det nok ikke er sidste gang vi laver ting uden dem.

Vores historie - Del 40

I slutningen af året bliver vores elskede dagplejemor syg, og vi tager en stor beslutning om at rykke Lucas i børnehave istedet for i gæstepleje. Det skal vise sig at være ret fatalt for Lucas’ udvikling. Vi føler egentlig, at han har været inde i en god periode rent sygdomsmæssigt. Han er stadig mere syg end de fleste andre børn, men ikke nær så meget som vi har været vant til.
Jeg har ikke længere tabt arbejdsfortjeneste som jeg har haft i ca. 20 timer ugentligt, men da jeg er selvstændig føler vi godt, at vi kan håndtere hans sygdom og ikke mindst få det til at løbe rundt uden at jeg har et fast job ved siden af netbutikken.

Børnehaven er hård for Lucas, både rent helbredsmæssigt og psykisk. Det skal vise sig at Lucas faktisk har trivedes langt bedre end vi måske lige havde set med den tryghed der kan være i en dagpleje.
De mange børn og de mange aktiviteter i en børnehave er ikke lige Lucas.
Udover det, så ramler han igen også ind i en masse sygdom hvilket jo er klart. Der er langt flere bakterier og sygdomme at ramle ind i, jo flere børn der er.

Fortsættelse følger??

Find alle de tidligere afsnit LIGE HER

Sidste 3 afsnit finder du her:
37: Vores historie ? Del 37
38: Vores historie ? Del 38
39: Vores historie – Del 39

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savnet bor forevigt....