Projekt nyt køkken - #1

Vores historie – Del 38 // TV udsendelsen

Fortsat fra Vores historie – Del 37 // Klamphuggerne på TV2

Vi er i 2009, hvor vores hjem ligger i ruiner pga. en byggesag der har udviklet sig i en ret uheldig retning. Heldigvis for os, så kører TV2 i den periode Klamphuggerne hvor vi er med i. Det betyder at de rykker ind med et tv-hold og en række håndværkere. Journalisterne arbejder på at finde hoved og hale i sagen sammen med diverse eksperter, mens håndværkerne udbedre de fejl og mangler der er på byggeriet. Programmet bliver filmet i februar 2009, og i mens håndværkerne er igang flytter vi ind i den gamle del af huset.

Vores historie – Del 38

På en eller anden måde, så føler vi en kæmpe lettelse over at TV2 har taget vores sag. Der er ingen tvivl om at havde det ikke været for dem og deres Klamphuggerne program, så havde vores hus den dag i dag nok ikke set ud og fungeret som det gør idag.
Så selvom vores verden er vendt op og ned, vi bor med 2 små børn i et hus uden badeværelser, og at vi økonomisk er helt nede at skrabe bunden – så føler vi os faktisk enormt privilligerede. Vi fornemmer et lys forenden af tunnelen og når det først går ned ad bakke og det hele ser sort ud, så skal det nok vende. Det føler vi helt bestemt det gør nu.

Vores historie - Del 38Der arbejdes på vores hus – TV2’s håndværkere igang

Lucas er desværre stadig meget ramt af sygdom. Han har
virkelig ofte lungebetændelse, og det kører faktisk hele året rundt, hvadend det er forår, sommer eller efterår, vinter. Udover det så er han ramt af rigtig meget eksem og atopisk eksem, som også kendes som børneeksem.
Vi er nu tilknyttet både rigshospitalet på afdelingen for immundefekter og på Odense Universitets hospital på afdelingen for astma og allergi. Jeg har stadig tabt arbejdsfortjeneste på 20 timer ugentligt og ved siden af arbejder jeg med vores netbutik.

Vores historie - Del 38Lucas med eksem i hele hovedet, her er det voldsomt, men det er helt seriøst sådan han ofte så ud på resten af kroppen. Heldigvis husker jeg ikke at det ofte var i hovedet også.

Hele forløbet med håndværkerne og TV2, stod vel på i ca. 2 måneders tid. Under hele forløbet blev vi holdt opdateret på byggeriet og følte os enormt trygge. Efter de oplevelser vi havde haft med de tidligere håndværkere, så var det enormt betryggende at have med så professionelle og dygtige folk at gøre.

Vores historie - Del 38Vores ene badeværelse – før TV2 gik igang og efter.

Vores historie - Del 38Stuen under genopbygningen og næsten færdig.

Vores historie - Del 38Facaden under genopbygningen og efter.

Vores historie - Del 38Huset set fra vejen under genopbygning og efter.

I marts måned 2009 lavede vi de sidste optagelser hvor vi fik overdraget byggeriet. Nu stod vi med en komplet færdig stue og det ene badeværelse total istandsat.
Stadig havde vi en del projekter på huset at skulle udbedre, men det hele virkede meget mere overskueligt nu.

Vores historie - Del 38Sidste optagelser med TV2 og Michele Belaiche. Her ser vi optagelserne af vores modpart.

Selv den dag i dag, kan jeg få helt koldsved af at tænke tilbage på hele den her periode. Det lyder måske lidt voldsomt ligefrem at kunne få det så dårligt af at tænke tilbage på den periode, men jeg kan roligt sige at alle vores følelser sad udenpå og vi var enormt sårbare. På den ene side følte vi os enormt heldige over at blive reddet lige her midt i kaosset og omvendt så var det jo virkelig noget rod det hele.
Jeg tror også det er derfor det har taget mig så lang tid at fortsætte føljetonen her. Det er vitterlig bare ikke en periode som jeg har særlig meget lyst til at rippe op i.
Omvendt så har oplevelsen helt sikkert også gjort os til dem vi er idag, og vi har bestemt lært meget af at være helt dernede at ligge.

Programmet blev sendt i april 2009, og den aften havde vi inviteret alle vores venner, samt familie og bekendte der havde støttet og hjulpet os i perioden. Vi var helt enormt nervøse over at skulle se programmet, for vi havde nemlig ikke selv fået lov at se det hele klippet sammen inden det altså blev sendt for hele DK’s befolkning.
Vi var hamrende bange for at blive fremstillet som et par totalt uvidende, dumme og naive typer. Jeg husker faktisk at vi prøvede at tale med producenten af programmet, fordi vi var så bange for at vi ville ligne komplet idioter. Han forsikrede os om at det gjorde vi bestemt ikke og vi havde absolut intet at være nervøse for.
Vi havde altså lagt vores tillid i hænderne på producenterne af det her program, og når det blev sendt kunne vi altså risikere at blive fremstillet på en måde som vi slet ikke havde indflydelse på.

Vores historie - Del 38

Programmet var heldigvis rigtig godt og præcis som vi kunne have ønsket det, og vi kunne ånde lettet op.
Nu var der kun for os at færdiggøre de sidste ting på huset. Bl.a. havde vi endnu et badeværelse der skulle genopbygges og vi havde hele pudsningen af huset udvendigt som var lavet forkert og også måtte gøres helt forfra.

Og så var der jo lige selve retssagen som vi havde anlagt mod vores modpart. Den kørte selvfølgelig også.

Men hvad vi ikke vidste var, at det vi troede var en foreløbig afslutning på det helvede vi havde været igennem – kun var begyndelsen på endnu et.
Ganske få dage efter udsendelsen var blevet sendt, fik vi et brev fra en advokat.
I brevet var en stævning mod os. En stævning for injurier.
Vores modpart, ham der havde ført os igennem så meget, han havde simpelthen sagsøgt os nu. Sagsøgt os for injurier mod ham igennem programmet som TV2 havde sendt…..

Kom til næste afsnit – KLIK HER

Find alle de tidligere afsnit LIGE HER

Sidste 3 afsnit finder du her:
35: Vores historie ? Del 35
36: Vores historie ? Del 36
37: Vores historie – Del 37

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt nyt køkken - #1