Mine 10 bedste slankeråd

Vores historie – Del 34 // Thailand & klamphuggerne

Fortsat fra Vores historie – Del 33 // Byggeri, syg baby og Thailand i sigte

Vi er i starten af 2008 og vi er på vej til Thailand med Kaspers forældre. Lucas er syg, og rejsen har hængt i en meget tynd tråd her på falderebet, men Lucas viser sig at være i hurtig bedring med det penicillin vi får ordineret af vagtlægen nytårsaftensdag.
Heldigvis har hans dræn ikke taget skade af den megen betændelse og vi får frit lejde til at tage afsted med drengene.

Vores historie – Del 34

Vi rejser d. 2. januar 2008 og det er vores første rejse til Thailand, som så bestemt skal vise sig ikke at være den sidste. Vi er afsted i 14 dage og det er lige det vi trænger til. Glemt er alt om husbyggeri, manglende badeværelser og den skrantende økonomi som vi befinder os midt i. Havde vi vist at vores byggeri havde taget den drejning og at vi var endt i den økonomiske krise, så havde vi nok aldrig bestilt den rejse. Men rejsen er bestilt mere end et halvt år før afrejse hvilket må siges at være held i uheld.

Vores historie - Del 34

Vi har aldrig nogensinde fløjet så langt med begge drenge, kun med Julius da han var halvandet år gammel, hvor vi var i USA. Men aldrig med begge drenge. Faktisk har Lucas aldrig nogensinde fløjet.
Så vi er godt nervøse da vi træder ind i flyet med to mindre børn. Vi kan ret hurtigt fornemme hvordan folk bare håber vi går videre og ikke sætter os ved siden af eller i nærheden af dem :0)
Men drengene klarer det helt igennem fantastisk og er meget eksemplariske. Vi mellemlander i Emiraterne og har en halvanden time før vi skal ombord på samme fly igen. På de halvanden time lærer Lucas at kravle, så jublen er stor – ha ha.

Vores historie - Del 34

Vi bor på Kata beach, stedet der senere skal vise sig at blive et af vores absolutte foretrukne favorit steder at holde ferie som familie. Vi har den skønneste ferie og glemmer alt det dårlige derhjemme i Danmark. Virkelig det vi har haft brug for.

Klamphuggerne

Men hjem skal vi jo desværre og realiteterne springer os straks i øjnene. Vi står i en forholdsvis håbløs situation. Vores hus er kun halvt bygget færdigt og uden udsigt til at blive færdiggjort. Vi bor stadig i huset, hvor der er sat plader for hullerne hvor der skulle være vinduer og uden badeværelser. Vores økonomi er i ruiner, vi har holdt nogle penge tilbage i byggeriet, men det er langt fra nok til at dække de fejl og mangler samt udbedringer der er før huset er færdigt.
Vi har sagsøgt arkitekten og hovedentreprenøren bag, men det trækker ud som sådan nogle retssager åbenbart gør. Sagen er en forsikringssag og vi har heldigvis fået fri proces til at køre retssagen.

Jeg er stadig på barsel med Lucas og arbejder on/off i vores eget lille firma og netbutik, hvor vi sælger børnetøj og -sko online.
Kasper arbejder som sælger i en virksomhed tæt på vores bopæl, og i samme bygning som vores lager til webshoppen ligger.

I den periode begynder TV2 at efterlyse folk til et program som hedder Klamphuggerne. De leder efter folk som har været udsat for byggesjusk og nu sidder i klemme. Det er som om, at de efterlyser lige præcis os, og vores omgangskreds, venner og familier opfordrer os til at sende en mail ind og ansøge om at blive en del af programmerne.
Vi har ikke så mange andre muligheder og sidder virkelig i en dum situation som vi ikke rigtig ser nogle vej ud af, så vi vælger at gøre alvor af det. Vi kontakter TV2 og melder os på banen med vores byggesag.
Fortsættelse følger…….

 

Find alle de tidligere afsnit LIGE HER

 

Sidste 3 afsnit finder du her:
31: Vores historie ? Del 31
32: Vores historie ? Del 32
33: Vores historie – Del 33

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 10 bedste slankeråd