10 molo favoritter til de store drenge

Vores historie – Del 33 // Byggeri, syg baby og Thailand i sigte

Fortsat fra Vores historie – Del 33 // Syg baby

Vi er i slutningen 2007, hvor vi igen er flyttet hjem i vores hus. Det er på ingen måde færdigt og faktisk flytter vi tilbage uden fungerende badeværelser. Vi har et toilet koblet på det ene badeværelse og en brusekabine så vi kan få bad, men håndvask har vi kun i køkkenet. Vi bor med træplader for vinduerne i tilbygningen og der er pt. ingen udsigter til færdiggørelse af vores byggeri og vi lever i det uvisse og også ude af stand til at gøre noget selv.

Lucas har som blot et halvt årig, fået lagt sine første dræn, da han ofte er syg med høj feber som kan skyldes at han har meget væske i mellemøret.

Vores historie - Del 33Vores historie - Del 33Vores hus og byggeriet set udefra.

Vores historie – Del 33

Vi har planlagt en rejse til Thailand med Kaspers forældre kort efter nytår, for ligesom at fejre afslutningen på byggeriet (altså det der skulle have været afslutningen). Rejsen bestilles allerede i sommeren 2007 med planlagt afrejse d. 2. januar 2008. Vi var af den overbevisning at byggeriet stod færdigt i september 2007, men sagen er jo desværre at det hele er gået i stå.

Byggeriet er gået så meget i stå, at vi nu har set os nødsaget til at sagsøge arkitekten og en retssag har lange udsigter og koster mange penge. Penge som vi jo faktisk ikke har.

Vores gang og badeværelse som det så ud i perioden hvor byggeriet står stille.
Sådan lever vi i næsten 2 år, uden et rigtig badeværelse og kun med håndvask i køkkenet.

Jeg kan vist godt med sikkerhed sige at vi på nuværende tidspunkt er en meget presset lille familie. Vi bor i et faldefærdigt hus, med 2 små børn hvoraf den mindste konstant er syg og med en økonomi der er ganske tæt på at falde fuldstændig fra hinanden.
Alligevel (og det er mig virkelig en gåde den dag i dag) så formår vi at holde hovederne kolde og overbevise os selv om at der må være en mening med galskaben.

Vi lever nærmest i vores stue, hvor der er afspærret indtil tilbygningen
og med madras på gulvet i spisestuen, hvor vi sover.

Det viser sig at vi har en husforsikring, hvor der er retshjælp på. Det betyder at vi får bevilligedet fri proces til at køre en retssag. Men hele arbejdet med at forberede en retssag er ret omstændigt, og det kræver meget af os. Vi har lange møder med advokaten og hele sagen rippes op fra ende til anden. Første del af sådan en retsag er en dialog frem og tilbage, hvor vi i en lang periode sender vores dokumenter til modparten og modparten så svarer tilbage. Sådan kører det frem og tilbage indtil man ikke kan fremlægge mere og så fastsættes en dag hvor sagen tages i retten.

Rejsen med Kaspers forældre er nærmest vores eneste lyspunkt midt i det hele.

Drænene Lucas har fået lagt har ikke den helt store effekt, han er desværre stadig ofte syg. Ofte er det mellemørebetændelse som drænene jo kan afhjælpe, men lige så ofte er det lungebetændelse. Allerede 1-2 måneders tid efter Lucas får dræn første gang, er de så tilstoppede med betændelse at han allerede må have lagt nye. Der er simpelthen så meget og så tykt betændelse i hans ører at de fuldstændig stopper drænene til.
Som nu ca. 8 måneder gammel baby, har Lucas allerede fået lagt dræn 2 gange. Anden gang lægger ørelægen en anden type dræn i hans ører, som er større og sidder bedre fast i hans ører.

Rejsen til Thailand

Julen 2007 – Lucas’ første jul

Julen 2007 holder vi hos mine forældre og nytårsaften holder vi sammen med gode venner. D. 2. januar skal vi rejse til Thailand, og nytårsaftensdag bliver Lucas igen syg med meget høj feber. I løbet af aftenen bliver det værre og værre.

Nytårsaften er bare ikke det samme igen efter man får børn, men vi er uden tvivl sat på en ekstra prøve nu. Som aftenen skrider frem skriger Lucas mere og mere. Betændelsen vælter ud af ørene på ham, hvilket jo kun er godt for det betyder jo at drænene virker som de skal. Men betændelsen er så tyk og der er så meget, at vi bliver bange for at drænene igen vil stoppe til. Thailands rejsen hænger nu også i en tynd tråd, for vi kan jo ikke rejse med en dreng der er så syg.

Glad selvom man er syg og fyldt med betændelse i ørerne

Vi kontakter vagtlægen, men har egentlig ikke de helt store forventninger. I forvejen har vi forberedt vores Thailands rejse således at vores praktiserende læge har sørget for at vi har både bred- og smalspektret antibiotika med i bagagen. På den måde har vi det lige ved hænderne, hvis Lucas skulle blive dårlig på rejsen. Vi kender efterhånden hans symptomer så godt, at lægen synes det er bedst vi er forberedt og selv kan skride ind.

Da vi ringer til vagtlægen, kan han godt se på Lucas’ historik at vi er vant til at han er syg. Vi bliver derfor enige om at vi roligt kan starte penicillin op med ham allerede, således at han forhåbentlig kan nå at være i bedring inden vi skal afsted.

Min verden er tæt på at bryde sammen for mig nu. Jeg kan slet ikke overskue hvis vi ikke skal afsted. Det har bare været vores eneste lyspunkt i alt det her. I det her tilfælde er det mig der er ved at miste fatningen, og heldigvis så tager Kasper over og sætter ind med overskuddet.
Det er ret typisk i den her periode af vores liv, at vi er ekstremt afhængige af hinanden. Hvis den ene er ved at bryde sammen og tabe fatningen, så tager den anden over.

Vores historie - Del 33Vi pakker til Thailand og håber vi får lov at rejse…..

 

Fortsættelse følger??.

 

Find alle de tidligere afsnit LIGE HER

 

Sidste 3 afsnit finder du her:
30: Vores historie ? Del 30
31: Vores historie ? Del 31
32: Vores historie – Del 32

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 molo favoritter til de store drenge