Så gik den uge.......

Vores historie – Del 32 // Syg baby

Fortsat fra Vores historie – Del 31 // Bryllup 1.2 Festen

Vi er i slutningen af 2007, og vi er lige blevet gift i oktober. Vores husbyggeri står stadig på, og i en ca. 14 dages periode lige op til brylluppet og kort efter, låner vi et sommerhus som vi bor i. Da vi rykker ud af sommerhuset, flytter vi igen hjem til mine forældre og håber snart at vores eget hus er til at bo i igen.

Vores historie – Del 32

Vi invaderer jo så at sige mit gamle barndomshjem og mine forældre. Men jeg tror de nyder det og drengene har ihvertfald stor glæde af at være sammen med mormor og morfar hver dag.
Selv er jeg bange for at være til besvær, og så er det bare ikke nemt at flytte hjem til sine forældre igen efter man er flyttet hjemmefra. I mit tilfælde så nærmest et årti siden jeg flyttede hjemmefra :0)

Vores historie - Del 32Vores historie - Del 32

Syg baby

Lucas, som jeg jo er på barsel med, er nu ca. 5 måneder gammel og er virkelig et stort ammebarn. Fra han er 4-5 måneder prøver vi at give ham vælling og det mildeste grød, da han virker sulten hele tiden. Om natten vågner han ca. 4 gange for at kræve bryst, og det gør at jeg nærmest ammer i søvne i den periode. Jeg får mig for vane at tage ham over i vores seng når han vågner og imens han ammer, så falder jeg selv i søvn igen. Når han så vågner igen, er det tid til næste bryst og sådan fortsætter mine nætter. Fordi han vågner så mange gange og vil have bryst, så orker jeg ikke andet scenarie eller for den sags skyld at tage kampen op.
Han nægter at tage andet end brystet, og sådan skal det vise sig at fortsætte længe….

Lucas har også helt fra ganske spæd lidt rigtig meget af børneeksem og er generelt bare en rigtig sart dreng.

Ganske kort tid efter vores bryllup, bliver Lucas ramt at sygdom sådan for alvor første gang. Han har virkelig høj feber, er snottet og det vælter ud med betændelse fra hans ører. Virkelig tykt flydende væske, og selvom Julius jo er ørebarn, så har vi ikke oplevet noget lignende. Det er ret ekstremt og voldsomt. Lucas går fra at være utrolig nem at få til at sove til at skrige så snart han blive lagt ned og han bliver endnu mere afhængig af amningen.

Fordi vi allerede er tilknyttet ørelægen med Julius, så har vi adgang til akut at komme til og den griber vi. Normalt ligger man ikke dræn på så små børn og de skal helst være omkring 1 år før man overvejer det. Der er dog ikke nogen tvivl om at Lucas nok ender med dræn inden han bliver 1 år, men vi beslutter os for lige at se tiden an.
Ørelægen mener også at det jo kun er godt at betændelsen kommer ud. Når først der er gået hul på, så gør det jo ikke ondt.

Vi flytter hjem igen

Vores skæve hus, som jeg tidligere har skrevet om her – KLIK
Bemærk trækassen i toppen og hvordan den er længere i den ene side end den anden.

 

I november 2007, må vi indse at byggeriet ikke kommer igang igen og vi er nødt til at finde en løsning hvor vi kan bo i vores hus.
Arkitekten som har stået for byggeriet og også været hovedentreprenør på projektet, har leveret nogle forkerte vinduer til os. De passer simpelthen ikke ind i rammerne, hvor fugen imellem karm og vindue er for variende. Nogle steder er den for stor og andre steder for lille.
Min svigerfar, som er tømrer indvilliger i at forsøge at få vinduerne ind i rammerne, således at vi igen kan bo i huset. Det er kun den nederste del af vinduerne vi kan sætte i, da de øverste slet ikke er leveret. I den øverste del må vi derfor sætte spånplader og isolering op, som bestemt kun er en midlertidig løsning.

Huset har ingen eksisterende badeværelser på dette tidspunkt, da vi har valgt at renovere det gamle badeværelse samtidig og det er nedbrudt. Vi får koblet et toilet på, og en bruser så vi kan tage bad. Håndvask eksisterer kun ét sted i huset og det er i køkkenet.

Som I nok kan forstå, er det virkelig en primitiv løsning, men vi er desperate for at komme hjem igen og få en dagligdag på plads. Vi savner vores hjem, så dette er den bedste løsning på nuværende tidspunkt.
Vi flytter hjem engang i November. Der er ikke nogen udsigt til hvornår tingene kan udbedres og det hele ligner at vi ender i en kæmpe retssag mod vores arkitekt. Han kommer ikke tilbage og har ikke tænkt sig at færdiggøre byggeriet.

Vi er klemt som en lus mellem to negle, for vi kan jo ikke bare gå videre med projektet selv. Vi har dog holdt de sidste 2 rater på byggeriet tilbage, som drejer sig om 180.000 kr. Men pengene er låst, vi kan ikke bruge dem til at udbedre fejl og mangler, eller for den sags skyld fortsætte byggeriet uden et syn- og skøn – og dermed en retssag.
Det hele virker fuldstændig håbløst, men igen forsøger vi at holde modet oppe.

Lucas får dræn

På trods af at Lucas nærmest siden første omgang mellemørebetændelse har været på penicillin, så går der ikke længe før afsluttet penicillin kur til hans ører igen driller og til han igen er ramt med høj feber og sygdom som viser sig at være mellemørebetændelse.
Derfor gør ørelægen en undtagelse og indstiller Lucas til at få lagt dræn med det samme. Inden han bliver 6 måneder har han fået lagt sine første dræn i ørene.

Det er hårdt at se så lille et barn blive lagt i narkose, men heldigvis har vi jo prøvet det en del gange med Julius efterhånden. Jeg er sikker på at jeg ikke havde taget det helt så roligt hvis det var første gang.

Nu burde vi kører igen, Lucas har fået dræn og burde få det meget bedre. Det oplevede vi jo så tydeligt med Julius, så det er vi også helt sikre på sker med Lucas. Men det viser sig bare ikke at være tilfældet……

 

Fortsættelse følger…….

 

Find alle de tidligere afsnit LIGE HER

 

Sidste 3 afsnit finder du her:
29: Vores historie ? Del 29
30: Vores historie ? Del 30
31: Vores historie – Del 31

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så gik den uge.......