Ligegyldige Lørdagsspørgsmål

Så gik den uge…….

Og vupti, så forsvandt en hel uge med et snuptag. Hvad pokker skete der lige der?

Billeder fra min uge på Instagram (@pforpernille.dk)

Det er som om at min januar og februar altid ender med at være enormt hektiske hvert år, og alligevel så bliver jeg overrasket år for år. Jeg var faktisk af den overbevisning at det ikke lige ville ske i år, da jeg synes jeg har et helt andet overskud end nogensinde.
Meeeeennnnnn jeg må nok indse lige nu, at jeg faktisk ikke helt mærker den store forskel :0)

Det hjælper så heller ikke når man vælger at tage på skiferie, som vi gjorde midt i det hele. Men ferie skal der altså være plads til og det var lidt der vi havde muligheden, så den greb vi altså.

Snapchat – bruger I det?

I ugen der er gået har jeg også arbejdet lidt videre med mig selv og Snapchat. HVAD, tænker du måske – shit hun er langt bagefter. Og ja, det indrømmer jeg gerne. Snapchat har ligget hvileløst hen på min tlf. som en app der faktisk ikke rigtig eksisterede i min verden.
Men fortæl mig lige, er det noget man bør gøre det i? Ville I følge med på Snapchat?
Hvis I tænker JAAAAAAA, så kan I finde mig som @pforpernille.
Så overvejer jeg lige videre om det er noget jeg skal gøre det lidt mere i.

Jeg er blevet lidt mere hooked på ideen med snapchat efter Sneglcille lancerede sit nye koncept: “Fredagsfølger” på sin blog. Fredagsfølger er genialt og jeg glæder mig allerede til næste fredag hos Sneglcille ;0)

Må I have en dejlig lørdag aften, og så satser jeg stort på at vi blogges ved i morgen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ligegyldige Lørdagsspørgsmål