Kan man bebrejde andre???

Vores historie – Del 31 // Bryllup 1.2 Festen

Fortsat fra Vores historie ? Del 30 //Bryllup 1.1 vielsen

Vi er i oktober 2007, hvor vores længe planlagte bryllup endelig står på trods af mislykket byggeri, 4 måneder gammel baby og det fact at vi er uden hjem, da vi ikke kan bo i vores hus. Vi vælger at fokusere på brylluppet og lukke alt andet ude end bare at få den bedste dag.

Vores historie – Del 31 // Bryllupsfesten

Vores historie - Del 31Vores forældre ankommer til festen på Sonnerupgaard Gods
Kaspers forældre til venstre <- // Mine forældre til højre ->

Vi havde valgt at invitere ret mange gæster til brylluppet. Både fordi lokalerne tillod det, fordi vi begge har en forholdsvis stor familie og simpelthen fordi vi havde lyst. Det var en stor blanding af familie, venner og bekendte. Alle personer som vi syntes var eller havde været en stor del af vores liv. Vi var lige knap 100 personer ialt, hvor ca. 10 havde meldt afbud.

Sonnerupgaard kunne bl.a. tilbyde overnatning til alle gæster og jeg var ret vild med ideen om at vores gæster skulle blive og vi sammen kunne spise morgenmad sammen dagen efter. Jeg var så bange for at festen ellers ville dø, så snart folk begyndte at køre hjem.
Det kostede os en del at tilbyde folk overnatning, da vi valgte at betale en stor del af prisen således at vi sikrede os at så mange som muligt ville blive. Skulle vi have sparet, havde jeg nok valgt dette fra set i bagklogskabens lys.
Men fordi vi valgte den løsning, så blev det også bare en fest til langt ud på natten og stort set alle blev og overnattede. Det var jo præcis som jeg ønskede det.

Normalt er det jo brudens far der holde tale, men min mor rejste sig og holdt den dejligste tale i stedet. Vi boede jo hos mine forældre i den periode og vi jokede ofte med at vi var husgæsterne fra helvede. Forestil jer pludselig at skulle huse sin datter igen med mand og 2 små børn. I hendes tale forsikrede hun os om at hende og min far altid ville være der for os, og der var ikke noget de nød mere end at dele hverdagen med os også selvom det var trange forhold. Det betød mere end jeg på nogen måde kan sætte ord på, og hendes tale gik bare lige ind i os begge.

Kaspers tale

Brylluppet var med mange taler, da specielt Kaspers familie har for vane virkelig at give den gas til familiefester. Men selvom det godt kan blive lidt suppe-steg-is agtigt, så er de virkelig gode til det og det bliver ikke de her sentimentale og meget rørende taler. De er vildt gode til at tage lidt pis på det hele og gøre grin med hovedpersonerne.

Kasper holdt tale for mig, og startede også ud med at tage lidt pis på det hele – men endte i den smukkeste og dejligste tale. Kasper er ikke den store danser og det har jeg altid brokket mig over når vi var til fester. Så han afsluttede sin tale med at byde mig op til dans til sangen “Happy to be stuck with you” med Huey Lewis.

Min tale

Jeg havde også forberedt at holde tale, og det er jeg så glad for at jeg gjorde selvom det var vildt svært og enormt grænseoverskridende. Jeg havde plukket små citater ud, fra vores brevvekslinger dengang Kasper var i USA og vi skrev håbløst forelskede breve til hinanden (Læs evt. mere her i tidligere afsnit). Alle brevene fra Kasper har jeg troeligt gemt, og det blev en fantastisk tale down-memory-lane (hvis jeg nu selv skal sige det).

Alslutningsvis havde jeg planlagt præcis det samme som Kasper – nemlig at byde op til dans :0) Lidt spøjst at vi begge havde fået præcis den samme tanke, men for mig var der ikke nogen tvivl om at vi skulle danse til titelmelodien til filmen Titanic.
Titanic var jo vores film (Læs hvorfor lige her)

Igennem aftenen havde jeg jo så også et lille issue med amning. Lucas og Julius blev passet og var ikke med til festen. Da jeg ellers var vant til at amme Lucas fuldt ud, så måtte jeg en del gange i løbet af aftenen lige ud og malke herlighederne ud. Det havde jeg måske ikke lige forestillet mig at mit bryllup skulle indebære, men sådan var det jo bare.

Resten af aftenen var festen fyldt med sjove og dejlige indslag fra alle vores mange gæster. Selvom man godt kan blive lidt træt af alt for mange taler til sådanne fester, så var det lige i vores ånd og det var sjove og festlige indslag som bestemt ikke gjorde vores bryllupsfest kedeligere.

Vi måtte faktisk stoppe et indslag midt i det hele fordi kl. var ved at blive 00 og vi jo lige skulle nå at danse brudevals :0)

Efter brudevalsen, fortsatte indslagene lidt endnu og herefter satte festen ind for fuld musik. Vi dansede natten lang og krøb først til køjs ved 5-tiden tror jeg.

Om morgenen blev der serveret morgenmad for alle der havde sovet på Sonnerupgaard, mens vi pakkede gaver op. Det havde vi nemlig slet ikke nået i løbet af aftenen.

Kl. 10 måtte vores dagplejemor krybe til korset og indrømme at hun altså ikke havde kunne få Lucas til at tage den sutteflaske. Hun havde madet ham med en engangssprøjte igennem aftenen og natten for at han fik mad. Han nægtede sutteflasken det lille bæst. Så kl. 10 da de ankom med drengene, måtte vi straks have gang i den ægte vare. Jeg havde været så sikker på at alt bare var i fineste orden, så jeg havde ikke et sekund i løbet af aftenen bekymret mig om drengene. Nu fik jeg en nagende fornemmelse og en enorm skyldfølelse, men vores fantastiske dagplejemor forsikrede mig om at han absolut ikke havde lidt nogen overlast og hvis han havde så havde hun ikke et sekund tøvet med at komme direkte ud til festen med ham. Det havde vist uden tvivl været værst for hende…….

Tilbage i sommerhuset dagen efter brylluppet, med vores familie fra USA.

Fortsættelse følger???

 

Find alle de tidligere afsnit LIGE HER

 

Sidste 3 afsnit finder du her:
28: Vores historie ? Del 28
29: Vores historie ? Del 29
30: Vores historie – Del 30 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man bebrejde andre???