Sneak Peek - molo SS16 Drop 1 - Kids

Vores historie – Del 30 // Bryllup 1.1 vielsen

Fortsat fra Vores historie ? Del 29 // Byggeri, barnedåb og skævheder

Vores udbygning af huset er gået helt skævt, og vi kan ikke længere bo i vores hus. Den udflytning fra huset vi vidste ville ske, og som var meningen skulle være i max. 14 dage, er endt med at blive på ubestemt tid. Vi bor hos mine forældre, men byggeriet er ligesom gået i stå og håndværkerne trukket ud af projektet af arkitekten og hovedentreprenøren som står for byggeriet. Julius er lige blevet 3 år, og Lucas er blot 4 måneder gammel.
Midt i det hele skal vores bryllup stå…….

Vores historie – Del 30

Brylluppet har været planlagt længe inden min graviditet med Lucas, og nu er Lucas 4 måneder gammel og brylluppet skal stå d. 20. oktober 2007.

Vi bor hos mine forældre, men da vi venter gæster fra USA til brylluppet som skulle bo hos os, så er vi nødt til at finde en løsning. Løsningen bliver at vi lejer et sommerhus i området hvor vi bor og her flytter vi ind kort før brylluppet. Her er der plads til at vores familie fra USA også kan bo og vigtigst af alt at de kan bo sammen med os. Det er frustrerende at de ikke kan bo i vores hjem, da de aldrig har været i DK mens vi har boet i huset. En stor del af at de kommer til DK er selvfølgelig brylluppet, men ligeså meget for også at se og mærke vores hverdag.

I perioden op til brylluppet prøver jeg at forberede Lucas på at tage flaske. Jeg malker min egen modermælk ud til ham, men han nægter at tage sutteflasken. Drengene skal efter vielsen og under selve festen passes af Julius’ højtelskede dagplejemor og hun er helt rolig ved situationen. Hun mener at det er fordi han kan mærke jeg er i nærheden og forsikrer mig om at når jeg ikke er der, og han er sulten, så skal han nok tage den flaske.

På trods af alt byggerodet, frustrationerne herved og det fact at vi ikke kan bo i vores eget hjem, så beslutter vi os for at holde fokus på brylluppet. Den dag i dag er det stadig en periode jeg tænker tilbage på, når jeg skal fokusere. Hvordan vi formåede at lukke alt det ude og bare nyde vores bryllup, det er stadig den dag i dag noget jeg tænker tilbage på. Men det er en fin øvelse på at holde fokus og leve i nuet og fokusere på det der er vigtigt lige nu og her. En ting som jeg prøver at leve rigtig meget efter – også i dagligdagen.

Vores historie - Del 30

Dagen før brylluppet får vi nøglen til lokalerne på Sonnerupgaard, og vi har vores nærmeste familie til at hjælpe med at dække borde og pynte op.
Lucas var jo blot 4 måneder gammel, så jeg var på barsel med ham og han var selvfølgelig med ude at pynte op.

Natten til brylluppet sov jeg hos mine forældre sammen med Lucas, mens Kasper havde Julius med oppe i sommerhuset hvor de sov sammen med vores familie fra USA og Kaspers ene bror som skulle være forlover.
Om morgenen kom frisør og makeup dame hjem til mine forældre og hjalp mig med at gøre mig klar. Jeg havde egentlig booket tid hos min frisør, men pga. at jeg havde Lucas som ammede fuldt så fortrød jeg i sidste øjeblik at jeg skulle ud af døren. Jeg fandt derfor en frisør som kunne komme ud til mine forældre. Det var det hele værd i forhold til tiden og den stress der opstår sådan en dag, men jeg kan stadig den dag i dag ærgrer mig lidt over at jeg ikke brugte den frisør som kendte mit hår og mig så godt…..
Men igen så var det den prioritering jeg valgte for at dagen kunne glide så let som muligt.

Min far og jeg fulgtes til kirken. Min mor havde taget Lucas med kort forinden. Det var noget helt specielt at følges med sin far den dag, enhver pige der er blevet gift vil måske nikke genkendende? Jeg nød det ihvertfald i fulde drag og det tror jeg også min far gjorde.

På vej op til Kasper. Kirken var fyldt med alle vores gæster også venner, bekendte og familie som ikke var inviteret med til selve festen var mødt op. Vi blev gift i Fårevejle kirke. Samme kirke som jeg er døbt og konfirmeret i – og også den kirke vi havde begravet min søster fra.
Præsterne der normalt var tilknyttet kirken havde ferie, så vi havde allieret os med den pensionerede præst som havde takket ja til at vie os i Kirken. Det var samme præst som jeg var blevet døbt og konfirmeret ved.

Min kjole havde jeg købt brugt inden jeg var for langt henne med Lucas. Det var den første jeg var ude at se, men den var præcis som jeg havde forestillet mig. Corsagen kunne jeg dog ikke passe da dagen nærmede sig, så her måtte jeg få syet en ny, ligesom kjolen blev rettet til. Det fik jeg Lasse Spangenberg til at sy for mig, og det var alle pengene værd. Han syede corsagen helt som jeg ville have den og lavede snører i ryggen så jeg kunne justerer i forhold til mine amme bryster :0) Den kunne også nemt krænges ned, når jeg skulle malke ud – SMART, ha ha

Min lille slå-om pels havde jeg lånt af en veninde fra Julius’ mødregruppe.

I forbindelse med vielsen havde jeg fået lavet en lille kopi af min brudebuket, som vi gik op og lagde på min søsters grav sammen med hendes søn. Det var så smukt og rørende at stå der, bare os 3 og mærke det fælles savn.
Dagen efter brylluppet, lagde jeg også den rigtige buket op til hende.

Efter vielsen kørte vi ud til Tølløse slot som lå tæt på stedet hvor vi skulle have festen. I første omgang var dagplejemoderen kørt med sammen med drengene, da vi virkelig gerne ville have nogle billeder sammen med dem.
Stort set ingen af de billeder vi fik taget med dem, blev særlig gode. Det er altså ikke helt nemt at koordinere en 3 årig og en på 4 måneder på sådan nogle billeder :0)
Mit tip må være – gift jer før I får børn ;0) Det er meget nemmere :0)

Vores vielses ringe fik vi lavet ud af min families guld smeltet sammen med Kaspers families guld. Vi valgte selv hvordan de skulle være, og jeg elsker at guldet er kommet fra begge vores familier.

Det bedste og nærmest eneste gode billede der kom ud af den fotosession :0)

Fortsættelse følger???

 

Find alle de tidligere afsnit LIGE HER

 

Sidste 3 afsnit finder du her:
27: Vores historie ? Del 27
28: Vores historie ? Del 28
29: Vores historie – Del 29

1 kommentar

  • Yay, endnu et afsnit af føljetonen, og dejligt at det lige er brylluppet, vi starter med 🙂

    Rigtig god uge til dig, Pernille.

    Kh. Marina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peek - molo SS16 Drop 1 - Kids