Fra folkeskolen til privatskole

Playmobil Pirat – Pirateri i børnehøjde

Sponsoreret

Playmobil pirat

Der er gået lige lovlig meget Pirat i den herhjemme de sidste uger, hvor drengene har fået den fornemme opgave at teste de allernyeste Pirat sæt fra Playmobil.
Selve Playmobil Pirat temaet er bestemt et af de mest populære temaer fra Playmobil, og selv drengenes far har leget med pirater fra Playmobil for 35 år siden.

Playmobil Pirat – Nyheder

Playmobil er noget af drengenes foretrukne legetøj herhjemme, og udover dragetemaet der kom sidste år, så er pirat temaet i høj kurs.
Lucas’ første Playmobil var faktisk piratskibet som altså nu er kommet i en ny udgave hvor sejlene bl.a. lige er en tand federe. De er nemlig sorte og med hvide dødningehoveder på. Piratskibet, udkom allerførste gang i 1978 – året før jeg selv blev født ;0)

Og selvom Julius altså nu er 11 år, så er han lykkelig over at have sit helt eget sørøverskib nu. Det gode ved Playmobil er nemlig at det rammer både de mindre børn, men i den grad også kan leges med selvom man snart er en stor dreng.
Det er måske ganske naturligt at tænke at selvfølgelig leger man da i den alder, men jeg kan garantere jer for at der også er en del kaos i den alder. Der er bl.a. meget legetøj som jeg oplever at børn på Julius’ alder begynder at pakke væk.
Her står drengenes legetøj stadig frit fremme og min oplevelse er at når vennerne kommer på besøg, så er de helt vilde og vil gerne lege med det.
Drengenes ønskesedler de består også stadig primært af legetøj, og rigtig gerne Playmobil.

En af Lucas’ nye favoritter er det lysende fyrtårn, hvor en lampe kan tændes og slukkes. Og det lyser faktisk fint op og giver sådan en hyggelig stemning i legen.

En af de helt store fordele jeg synes der er ved Playmobil er opfordringen til rolleleg. Det har mine drenge altid været vilde med – altså legetøj hvor det ligger op til en handling. Men det er der faktisk meget legetøj til drenge der ikke gør.

Playmobil universet har også sådan en positiv udstråling over sig, og selvom piraterne kan være super farlige, så bliver det aldrig skræmmende og uhyggeligt.

De fine nyheder i Playmobil pirat tema består af 7 dele og kan alle købes LIGE HER.

Måske lidt inspiration til ungernes ønskesedler til jul 😉

 

Jep – Playmobil Pirat temaet bliver fulgt helt til bords ;0)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra folkeskolen til privatskole