Knæk Cancer t-shirt - Støt nu

Lucas har molo pigebukser

Sponsoreret

Tøjet i dette indlæg er sponsoreret

molo pigebuksermolo pigebukser

Lucas i hans molo “pigebukser” – kan købes LIGE HER med 25% rabat

molo pigebukser

Nu ved jeg godt at jeg flere gange har fået på puklen for at klæde mine børn lidt anderledes og jeg tilmed er blevet påtalt at mine drenge da helt sikkert bliver bøsser pga. det (hvilket jeg stadig griner enormt meget af). Men nu har jeg altså gjort det igen!

Jeg er kommet til at erhverve mig molo pigebukser til Lucas. Selvom jeg selv har købt kollektionen ind længe før den lander i butikkerne, så var det først efter vi fik dem hjem at det gik op for mig at bukserne rent faktisk var fra pigekollektionen…..

Men hvad gør det når bare de er bløde og behagelige at have på samt faktisk er i Lucas’ yndlingsfarver som er grøn og blå?
Printet er påfuglefjer, og det kan man måske diskutere om er en anelse for feminint. Men jeg synes nu personligt ikke det gør noget for en dreng i Lucas’ alder (han er 8 år).

Jeg har flere venner som til deres små piger faktisk ofte går i drenge kategorien for at finde tøj til deres piger, fordi de ofte synes pigetøjet bliver FOR feminint og yndigt.
Men jeg tror det er sjældent det omvendte sker :0) Altså hvor man går i pigekategorien for at finde tøj til drengene.

Jeg har også fornyligt oplevet i et forum jeg følge at man diskutere hvorvidt det er ok eller ej at drenge har et legekøkken. Det har mine drenge altså sjovt nok også haft :0)

Måske er der bare gået lidt for meget svensker i mig. Svenskerne gør nemlig en stor ære i at så meget som muligt skal være unisex, og dyrker ikke dreng/pige og kønsopdeling så meget som vi gør herhjemme. På en måde kan jeg godt lide det, og på en måde så synes jeg også det bliver lidt for meget når man ikke må sige han og hun til børnene.
Selvfølgelig skal man have lov at være enten dreng eller pige.

Hvad siger I? Går I meget op i om noget er henvendt til drenge eller piger?
Og hvad synes I om Lucas’ molo pigebukser :0)

Hvis I synes om dem, hvad end det er til jeres dreng eller pige :0) så er de faktisk nedsat med 25% LIGE HER 

8 kommentarer

  • Lærke

    Min søn på 6 år har og de bukser:) han elsker dem og valgte dem selv i Salling 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette Aarre Dalsgaard

    Jeg synes bare, at det er dejligt at vide, at jeg ikke er den eneste i verden, der klæder sine drenge således 😉
    Så må vi jo se om de bliver bøsser -tsk tsk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille
    Jeg er stor fortaler for at børn skal have det godt med det, de gør.
    Mine drenge har også arvet tøj fra deres søster – altså det knap så feminine. Så længe drengene synes om tøjet, er det fint med mig.
    Desuden har jeg gjort meget ud af, at mine børn skal kunne lege med det modsatte køn. Det har både jeg og børnene fået kommentarer på, men jeg er ligeglad, for jeg er sikker på, at det er de andre, der tager fejl og gør deres børn en bjørnetjeneste.
    God søndag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • For filan da altså, så er D vist også dømt til at blive bøsse. Hvad skal der ikke blive af barnet på grund af moderen fatale fejl?? Jeg tror, at vi to er helt på samme linje i det spørgsmål 🙂

    Og når det så er sagt, så synes jeg, at påfugleprintet er noget af det fedeste, molo har lavet denne sæson!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

    Jeg har en lang knap 9 årig dreng og en lille 12 årig pige. De bruger begge 2 str 140 i overdele og 36 i sko. Hun har længst ben, men bruger f.eks gladeligt lillebrors Adidas med strømper i pang farver.

    Så herhjemme bliver der mikset meget. Storesøster har en lyserød d-xel sweatshirt med print som lillebror elsker, hendes hummel tank tops er i høj kurs som undertrøjer. Hun stjæler tilgengæld skjorter og bruger som cardigans.

    Jeg har altid sagt det er vigtigere de synes om det de går i end jeg gør og det efterlever de til fulde. Det lidt sjove er at de samme stykke tøj kan været meget tøset på min datter og være klart drenget på min søn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    da jeg var nede og handle i Føtex idag brugte jeg en del tid med min søn, der lige er blevet to på at lede efter en lilla bluse samt en elefanthue med lilla stjerner. Huen var fordi han har forelsket sig i en lignende i vuggestuen, og endda overbeviste pædagogerne om at det var hans – så jeg tænkte at jeg hellere måtte købe en til ham selv. Og blusen ville jeg finde forbi han nogle morgener har været gået helt kold fordi han ville have en LILLA bluse – men vi fandt ikke en for de var trods alt for pigede med pufærmer og paillietter. Så selv om det er helt ok med mig at han får “pige farver” på, så bliver det dog trods alt ikke i rigtig pigetøj. Så må jeg lede videre efter nogle lilla drengebluser 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg synes bukserne er fede til Lucas! 🙂 jeg elsker printet!
    Jeg går tit i drenge kategorien til min datter Andrea på knapt 2 år. Min yndlingsfarve er blå og grøn-blå, og disse farver er også så skønne til hendes smukke blå øjne, lyse hår og lyse hud. Jeg kan ikke fordrage lyserød, en snert af pink kan lige gå an til at peppe fx mørkeblå op, men rosa o_O Hun bliver tit taget for at være en dreng pga det blå tøj, endda påtrods af meget af det er pigetøj (kjoler) og har pigedetaljer fx pink eller lilla. Det spiller nok ind at hendes hår først rigtig vokser nu.
    Det sjove er at mange også synes jeg ikke lader hende være pige. Jeg er altså selv pige med stort P og går i kjole/nederdel 350 dage om året – bare ikke i lyserødt, I don’t see the problem 😀
    Jeg er nok som dig – imod al for meget kønsopdeling men går Ikke en for det der intetkøn

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knæk Cancer t-shirt - Støt nu