Mini A Ture overtøj

Vores historie – Del 26 // Opstart på byggeri

Fortsat fra Vores historie – Del 25 // Graviditet og byggeri

Vi er i starten af 2007, hvor vi har hyret en arkitekt til at stå for alle processer i vores tilbygning. Egentlig var det bare meningen at han skulle hjælpe os med tegningerne og de indledende processer. Men han foreslår selv at han kan være hovedentreprenør og dermed kan vi koncentere os om barn nr. 2 der snart kommer. Det tror vi da i det mindste…..
Graviditeten er kompliceret og jeg er sygemeldt fra mit arbejde.

Vores historie - Del 26

Vores historie – Del 26

Graviditeten er her anden gang også kompliceret, dog er vi jo denne gang helt på det rene med at der er et barn på vej ;0) Så på den måde er graviditeten langt mere lykkelig end sidste gang. Jeg har svært ved at acceptere at jeg er sygemeldt fra mit arbejde, men efterhånden som jeg vænner mig til situationen så lærer jeg at forlige mig med at sådan må det være.

 

Vores byggeprojekt tager fat, og vi har nu sat en endelig tidsplan hvor vi går igang 1. april 2007. Det passer lige perfekt med at vi er godt igang når lillebror/lillesøster kommer sidst i maj og samtidig er det planlagt sådan at vi er færdige når vores bryllup skal stå i oktober.

I marts har vi en masse familie og venner til at hjælpe os med at fjerne alle fliser og brosten, samt forberede det grundlæggende til håndværkerne kommer 1. april. Julius som nu er 2 1/2 år gammel, synes det er en fest for nu har han nærmest en sandkasse i hele haven.

Vores arkitekt har hyret håndværkerne der skal komme og starte med udgravningen d. 1. april, og vi venter spændingsfyldte på at projektet skal gå igang.
D. 1. april kommer der bare ikke nogen håndværkere….. Her står vi med alt parat til at projektet skal gå igang, men ingen møder op.

Vi kontakter vores arkitekt, som forklarer os at håndværkerne ikke kan komme da der ikke er hyret en toiletvogn til dem og det skal der være. Han har bestilt en, men den kan ikke komme før om 14 dage. Han garantere os dog at vi stadig kan nå at blive færdige indenfor tidshorisonten, så vi skal være helt rolige…..

14 dage går – og der er stadig ikke nogle håndværkere. Nu begynder vi at blive nervøse.
Denne gang mener han at vi skal tage det stille og roligt – de vil komme. 1 dag fra eller til. Men de kommer ikke og nu får vi forklaringen at håndværkerne er blevet forsinkede på et andet projekt, men om 14 dage så kommer de.
Pyha – vi er godt nok glade for vi ikke står med denne koordinering selv. Mig med nu blot 1 måned til termin.

ENDELIG. Midt i maj begynder der at ske noget, og udgravningen går igang.
Endnu engang har vi måtte rykke for at håndværkerne ikke dukkede op, og vores arkitekt har nu været nødt til at hyre nogle helt andre til opgaven. Han forklare os at de, da slet ikke var til at stole på de andre han havde hyret. Vi stoler på ham.
Men nu er vi igang, og det bedste af det hele er, at vores arkitekt fortsat mener vi kan nå tidsplanen. Han har styr på det (det er ihvertfald det vi tror på nuværende tidspunkt).
Nu er der også under 3 uger til at vi bliver 4 og fødslen kan gå igang hvornår det skal være nu.


Selvom det har krævet meget tålmodighed med projektet, med den dårlige opstart, så føler vi nu at der er styr på det. Det hele skrider frem og de håndværkere der kommer og arbejder på byggeriet virker pålidelige og til at stole på.

d. 23. maj er det dagen før min termin, og fundamentet er nærmest sat. Vi føler vi er nået langt i projektet og vi ved at jeg ikke kommer til at gå over tid. Jeg er nemlig igen blevet vurderet til at bærer en stor baby, og pga. mine komplikationer så er der aftalt igangsættelse d. 25. maj. Jeg er helt afklaret med at jeg nok igen kommer til at få en fødsel hvor jeg sættes igang. Vi er så tæt på nu, at jeg ikke har de store forhåbninger om at fødslen når at gå igang af sig selv.

Billederne her er taget d. 23. maj 2007

Om aftenen d. 23. maj ender vi med at være længe oppe, og jeg går først i seng ved 00-tiden. Det er sendt for mig på en hverdag, men vi ser en film og vi ved jo at vi kun har 1 dag tilbage før vi skal møde til igangsættelse.
Da jeg ligger mig i sengen, kan jeg pludselig mærke at det er som om jeg ikke kan holde mig. Jeg skynder mig ud på toilettet og sjask så går vandet bare. Det nåede jeg jo ikke at opleve med Julius, så jeg er faktisk i tvivl.
Men der er blod i fostervandet, og vi bliver nervøse………

 

Fortsættelse følge??.

 

Find alle de tidligere afsnit LIGE HER
 
Sidste 3 afsnit finder du her:
 
23: Vores historie ? Del 23
24: Vores historie – Del 24
25: Vores historie – Del 25

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini A Ture overtøj