Knæk Cancer - Stå sammen

Mini A Ture overtøj

Sponsoreret

Indlægget er sponsoreret af Mini A Ture og indeholder affiliatelinks

Mini A Ture overtøjJulius 2 år gammel i sin Mini A Ture vinterjakke

De sidste 11 år har en stor del af min verden drejet sig om børnetøj. Det sker jo automatisk for de fleste når vi får børn, men i mit tilfælde har det også ført til en hel karriere indenfor samme.
På nuværende tidspunkt er jeg nået et niveau, hvor jeg godt kan synes at det hele ender med at blive enormt overfladisk og i virkeligheden har jeg aldrig selv prædiket om at noget børnetøj skulle være mere rigtigt end andet. Dog må jeg indrømme at jeg altid har haft en svaghed for Mini A Ture overtøj.

Mini A Ture overtøj

Mini A Ture overtøj er noget af det mest klassiske og pæne overtøj man kan forestille sig, som stadig er super funktionelt og brugbart.
Personligt er det, der vægter højest, når jeg selv vælger tøj til mine egne børn, at det er brugbart og funktionelt for børnene. Intet skal være så pænt at et barn ikke kan få lov at være det barn det er. Børn skal have lov at boltre sig, blive beskidte og lege som de vil. Ligesom overtøjet skal kunne holde dem tørre og varme igennem det de helt naturligt udsætter det for.

Mini A Ture baby jakkerne fås i et væld af farver og i flere forskellige modeller.
Find et stort udvalg LIGE HER

 

Selvom jeg selv er helt pjattet med babyjakkerne, så laver Mini A Ture også overtøj til de større børn. Det har jeg i flere omgange testet her på bloggen, hvor du kan læse brugeres vurderinger af overtøjet brugt igennem en hel vinter.

Test af Mini A Ture overtøj – Del 1

Test af Mini A Ture overtøj – Del 2

 

Find et stort udvalg af Mini A Ture overtøj LIGE HER

Har I selv erfaringer med Mini A Ture overtøj? Del gerne godt som skidt i kommentarfeltet herunder :0)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knæk Cancer - Stå sammen