Velkommen til... Jeg er en stor reklame for mig selv

Vores historie – Del 24 // Bryllupsplanlægning

Fortsat fra Vores historie – Del 23 // Frieri

Vi er i august 2006, og vi er lige kommet hjem fra ferie i USA. Jeg var gravid da vi tog afsted, men mistede under ferien og er ikke længere gravid. Kasper friede i USA under vores ferie, så nu går den helt store bryllupsplanlægning igang.

Vores historie - Del 24

Vores historie – Del 24

Vi er ret ivrige efter at sætte en dato for vores bryllup, og den skal helst passe ind i planlægningen af projekt baby. For selvom vi lige har troet at vi skulle være forældre igen, og at jeg lige har mistet det barn som vi troede var på vej – så er det faktisk ikke noget vi dyrker så meget.
Jeg var jo forholdsvis ny-gravid og jeg blev virkelig hurtigt gravid, så det hele var stadig så nyt at det faktisk ikke rigtig var nået at fylde helt så meget. Og det ved jeg er enormt forkælet at sige, og selvfølgelig var vi kede af det og skuffede, men det var på ingen måde noget vi lod fylde specielt meget.

Vi snakkede lidt frem og tilbage om hvilket bryllup vi godt kunne tænke os, og var ret hurtige enige om at vi ønskede det skulle være en kæmpe fest. Vi ville invitere alle vi syntes havde haft en betydning i vores liv og da vi begge har ret store familier, så endte vi med en invitationsliste der var over 100 personer på.

Vi besøgte en lokation, vi havde hørt om og faldt for den med det samme. Her skulle vi holde vores bryllup. Sonnerup gaard havde den mest fantastiske lade med store kampesten og luft til kip, som var de helt perfekte rammer.
Vi regnede os frem til en dato, og oktober 2007 var Sonnerup gaard også ledig. Det passede med at jeg havde et par måneder til at blive gravid i, og så kunne det stadig passe med at jeg ikke var højgravid eller lige havde født.

Det lyder helt sindsygt, og jeg ved ikke helt hvordan vi endte der hvor alt pludselig blev så planlagt :0)

Vores historie - Del 24

 

September 2006

I september 2006 bliver Julius 2 år, og jeg tester positiv. Projektet lykkedes og det ser nu ud til at vi skal være forældre sidst i maj, mens vores bryllup skal stå 4 måneder senere. Det kunne ikke passe bedre, og vi er helt igennem lykkelige.

I samme periode er min egen lille virksomhed på vej til at blive noget. Jeg får dagligt ordrer og varelageret vokser. Vi indrettet et rum herhjemme i vores hus til lager, hvor jeg arbejder i al den fritid jeg kan tillade mig det. Jeg arbejder stadig fuld tid i Hewlett Packard, så mine aftener og weekender går med at opdatere hjemmesiden og pakke ordrer til kunderne. At have en lille spirrende webshop, er bestemt ikke nogen dans på roser, men jeg elsker det og elsker det fact at jeg har bygget noget op der vokser og vokser.
På en eller anden måde ser jeg det ikke som et arbejde, og når Kasper træner flere gange om ugen, så er min webshop min hobby hvor jeg knokler for at få det til at løbe rundt.

Med en webshop, som den jeg driver, investerer man en helvedes masse i varelagre – og det gør vi også. Virksomheden vækster og økonomi skal der til. Så snart der kommer penge ind, går der også penge ud. Men det er spændende og jeg elsker min bibeskæftigelse.
Det kommer heller ikke som noget chok for mig, at der skal arbejdes hårdt for at min butik løber rundt. Man kan sige at det er lidt et luksusproblem, for det er jo virkelig positivt at webshoppen tager mere og mere fat.

 

Graviditeten

Graviditeten denne gang er hård ved mig. Jeg har ekstremt meget kvalme de første måneder – faktisk så meget at jeg i en periode må sygemeldes fra mit arbejde. Jeg havde ellers glædet mig meget til at nyde de første måneder af graviditeten, for det var jo ikke rigtig muligt sidst. Derudover betyder det også at det bliver rigtig svært at få hele projektet med at drive egen webshop til at gå op. Jeg har jo faktisk et eller andet sted 2 fuldtidsjobs – og hvordan drosler man lige ned for det.
Men graviditeten er første prioritet, og Kasper må i en periode klarer rigtig mange af skærerne pga. jeg er så dårlig.

Min graviditet med Julius var slet ikke sådan, det var først i de sidste måneder jeg fik komplikationer. Jeg forsøger virkelig at holde mig igang. Jeg går bl.a. til akupunktur, som virkelig hjælper. Omkring uge 21, kan jeg igen holde mig nogenlunde oprejst og jeg begynder for en kort periode at arbejde igen.

Der går nemlig ikke længe før jeg også begynder at døje med at have virkelig ondt i lænden og nærmest ikke kan bevæge mig.
Efter et par konsultationer hos læge og fysioterapeut, så står det klart at jeg meget tidligt har fået bækkenløsning…..
Det er bare mit held og jeg føler mig som verdens dårligste til at være gravid. Tænk at man kan have 2 så problematiske graviditeter……

 

 

Fortsættelse følge??.

 

 

Find alle de tidligere afsnit LIGE HER
 
Sidste 3 afsnit finder du her:
 
21: Vores historie ? Del 21
22: Vores historie ? Del 22
23: Vores historie – Del 23

? og husk også:
Vores historie ? Bonusinfo
 
 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til... Jeg er en stor reklame for mig selv